Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2019 για τον Σκορπιό!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Σκορπιό, τον Μάιο 2019, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2019 για τον Σκορπιό!


1. 1ο δεκαήμερο, έκπληξη… Κάτι καλό και μάλιστα απρόσμενα ευχάριστο, έρχεται στον Έρωτα! Ξαφνικό μήνυμα, τηλεφώνημα, εξομολόγηση ή πρόταση, σου δίνει ανέλπιστη χαρά!

2. Το μεγαλύτερο μήνυμα του μήνα είναι η απόλυτη ευκαιρία 2ο δεκαήμερο, να βρεις το άλλο σου μισό ή να αποφασίσεις επισημοποίηση αν το έχεις βρει ήδη! Να που έπιασαν οι ευχές της θείτσας «Και του χρόνου διπλός»!

3.2ο δεκαήμερο, επίσης απολαμβάνεις τρυφερότητα, γλυκύτητα, συναίσθημα, ρομαντισμό! Αχ τι Μάιος είναι αυτός!

4. Εσύ του 3ου είσαι ομολογουμένως έτοιμος για δράμα, καυγά, απαιτήσεις και γκρίνια, για ό,τι πάει ανάποδα μέσα στο Μάη! Βλέπεις, ολόγιομο φεγγάρι είναι αυτό στο Ζώδιο σου… Και η… αστρολογική αντιπάθεια ανάμεσα σε σένα και την Σελήνη, είναι γνωστή! Φαντάσου να είναι και γεμάτη!

5. Noproblem όμως 3ο δεκαήμερο! Δε πα να κάνει η Σελήνη ό,τι θέλει…, εσύ απολαμβάνεις αυτό το μήνα, πάθος, σεξ, συναίσθημα, ερωτική επιτυχία, αλλά και σταθερότητα! Δεν σε χάλασε Πανσεληνούλα…  


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
1 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.