Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2019 για τον Παρθένο!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Παρθένο, τον Μάιο 2019, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2019 για τον Παρθένο!


1. 1ο δεκαήμερο, κάτι ανέλπιστα θετικό έρχεται μέσα στο Μάη, στην ερωτική ζωή, με ένα μήνυμα, τηλεφώνημα ή μετακίνηση! Μία εξομολόγηση ή μία νέα γνωριμία είναι επίσης πιθανές!

2. 2ο δεκαήμερο… Θα έχεις ευκαιρίες στον έρωτα και θα σου τις πω παρακάτω! Αλλά πριν από αυτό φρόντισε τα επαγγελματικά σου, γιατί τα έχεις κάνει μαντάρα!

3. Λοιπόν, 2ο δεκαήμερο, οι ευκαιρίες που προείπα, έχουν να κάνουν με τρυφερά μηνηματάκια, ρομαντικές στιγμές, τύχη για την κατάκτηση ενός ονείρου σου και γεγονότα που θα αυξάνουν μέρα με την μέρα την αισιοδοξία σου!

4. Σεξ, ερωτισμός, γοητεία, πάθος, αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία για να βρεις επιτέλους κάτι σταθερό στην ζωή σου, Παρθένε του 3ου, αυτόν τον μήνα!

5. Αυτό όμως δεν σημαίνει 3ο δεκαήμερο, ότι σε «παίρνει» να κάνεις ανοησιούλες στην δουλειά… Να έχεις και εκεί το νου σου και να είσαι μετρημένος και σοβαρός! Αλλιώς, θα χάσεις και στα ερωτικά σου, πέρα από τον τομέα της καριέρας!


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.