Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2019 για τον Λέοντα!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Λέοντα, τον Μάιο 2019, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2019 για τον Λέοντα!

 

1.  Επιτέλους 1ο δεκαήμερο, η αλλαγή ήρθε! Ξεπερνάς τώρα προβλήματα του παρελθόντος, κλείνεις πληγές και κάνεις νέα ξεκινήματα! Ήρθε ένας μήνα γεμάτος ήρεμα χαμόγελα ικανοποίησης, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι!  

2. 2ο δεκαήμερο, η πρώτη εβδομάδα του Μάη, είναι αυτή που σε αφορά! Γεμάτη τύχη, συναντήσεις, γνωριμίες, επίτευξη ερωτικού στόχου, καλοπέραση και χαρά! Και ένα ταξιδάκι ίσως…, γιατί όχι;

3. 3ο δεκαήμερο, πες ναι στον ρομαντισμό, το συναίσθημα, την τρυφερότητα, την αγάπη, το αγαπησιάρικο ταξίδι ή εκδρομή, αλλά και στο απόλυτο ερωτικό σου όνειρο!

4. Επίσης 3ο δεκαήμερο, πες ναι και στην σοβαρότητα, την σταθερότητα και την ουσιαστική αλλαγή στα ερωτικά σου, που θα τα βελτιώσεις όλα για όλα!

5. Όμως πες ένα μεγάλο όχι Λιονταράκι του 3ου, στο ερωτικό παρελθόν… Κάθε σου πισωγύρισμα, ισούται και με ένα δάκρυ σου… Πες τσου, λοιπόν…

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.