Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2019 για τον Δίδυμο!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Δίδυμο, τον Μάιο 2019, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2019 για τον Δίδυμο!


1. 1ο δεκαήμερο, βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου, καλοπερνάς, ξεπερνάς ό,τι τώρα σε βασανίζει, κάνεις μία νέα αρχή, γνωρίζεις κόσμο, επικοινωνείς, έχεις θετικά νέα και μηνύματα! Αυτά είναι!

2. Με Αφροδίτη στον Κριό, είσαι σούπερ στα ερωτικά 2ο ! Ιδίως όσον αφορά συναντήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, γνωριμίες και συναντήσεις ερωτικού χαρακτήρα, με συμμάχους τους φίλους σου!

3. Έλα όμως που πέφτεις ξανά σε ουτοπίες, ψευδαισθήσεις και γίνεσαι again and again φαντασιόπληκτος… Και όχι μόνο… Αρχίζεις και εσύ να ξεγελάς τους άλλους με ψέματα! Και έτσι ζούμε όλοι μαζί, στην πόλη της παραπλάνησης… Μυρίζομαι απογοήτευση!  

4. 3ο δεκαήμερο όλα είναι με το μέρος σου πλέον και θα το διαπιστώσεις με ποικίλους τρόπους! Τύχη άπλετη, πάθος, μηνύματα, ειδήσεις, συναίσθημα και ευκαιρίες για ερωτική βελτίωση, να πέφτουν βροχή!

5. Αλλά εσύ 3ο δεκαήμερο, είσαι μάλλον αχάριστος από την τύχη, την «καταριέσαι» , με έπαρση της γυρνάς την πλάτη και χάνεις κι αυτά που έχεις, επειδή απλά δεν σταματάς τις υπερβολές και την προκλητικότητα!  


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
1 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.