Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2019 για τον Αιγόκερω!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Αιγόκερω, τον Μάιο 2019, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2019 για τον Αιγόκερω!

 

1. Το ξαφνικό πάλι σου χτυπάει την πόρτα Αιγόκερε του 1ου! Μία τυχαία συνάντηση, μία συναρπαστική γνωριμία, ένα ανέλπιστο μήνυμα, μία wowεξομολόγηση, φέρνει την απόλυτη ευτυχία και επιτυχία στον έρωτα!  από αυτόν που θες!


2. Κανόνισε λοιπόν, να τα κάνεις όλα… αχταρμά με τα νεύρα σου 1Ο δεκαήμερο! Όχι, αγάπη μου, δεν δικαιολογείσαι! Όση υπομονή κι αν έκανες μέχρι τώρα, αυτό το μήνα δεν έχεις δικαιολογία για ξεσπάσματα!

3. Εσύ του 2ου, φλερτάρεις, γνωρίζεις κόσμο, έχεις ερωτική τύχη, λάμπεις, ζεις το απόλυτο συναίσθημα και δέχεσαι τρυφερά μηνύματα! Οι ευκαιρίες θα είναι άπειρες και εσύ απλά όλο τον μήνα, θα απολαμβάνεις την εύνοια των πλανητών με κάθε τρόπο!

4. 3ο δεκαήμερο, όχι στο ερωτικό παρελθόν! Είναι παραπάνω από σίγουρο, ότι κάθε σου πισωγύρισμα, έστω και επικοινωνιακό, θα σε πληγώσει! Όχι, όχι και πάλι όχι!

5. Αν πάλι 3ο δεκαήμερο, σε ενδιαφέρει κάτι νέο ή κάτι ήδη υπάρχον, απολαμβάνεις σεξ, πάθος, συναίσθημα, και εκπλήρωση επιθυμιών!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.