Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για τον Σκορπιό!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Σκορπιό, τον Ιούλιο 2019, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για τον Σκορπιό!

1. 1ο δεκαήμερο, χαλάρωσε με τα νεύρα σου μαναράκι, γιατί δεν σε βλέπω καλά να ξέρεις... Α, κι αν έρθει κανένα ξαφνικό στην δουλειά, που δεν υπολόγισες, relax... Καλοκαιράκι είναι...


2. Αντίθετα 1ο δεκαήμερο, πες ναι σε ένα ξαφνικό ερωτικό ταξιδάκι, σε μία εξομολόγηση, σε ένα μήνυμα wow... Άκουσε με, δεν θα χάσεις!

3.2ο δεκαήμερο, όλα οκ, αλλά μην περιμένεις χαΐρι από επικοινωνίες και μετακινήσεις! Η Έκλειψη κάνει ό,τι αυτή θέλει στο κινητό σου και στο εισιτήριο ή την κράτηση σου, σε ξενερώνει κι άντε μετά να θες... ερωτοτροπίες!

4. Αν πάλι όλα πάνε καλά, απολαμβάνεις εξομολογήσεις, επίτευξη ερωτικών στόχων και ονείρων και μηνύματα τρυφερά και ρομαντικά!

5. Εσύ 3ο δεκαήμερο, αν προσέξεις λίγο αυτά που ξεστομίζεις, απολαμβάνεις έναν σούπερ Ιούλιο! Ερωτική επιτυχία, τύχη, ταξίδια, ειδήσεις και ένα μήνυμα από αυτόν που θες... Ακόμα κι αν είναι πρώην...Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2019!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.