Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για τον Κριό!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Κριό, τον Ιούλιο 2019, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για τον Κριό!

1. 1ο δεκαήμερο, πες ναι στο ερωτικό παρελθόν αυτόν τον μήνα (γιατί θα γυρίσει το άτιμο), αλλά στο σωστό παρελθόν! Όχι σε αυτό που σε έχει πληγώσει και ξέρεις ότι δεν έχει αλλάξει...


2. Αν πάλι 1ο δεκαήμερο,  σκασίλα σου για το παρελθόν, τότε η τύχη είναι με το μέρος σου, για να βρεις το άλλο σου μισό, για να χορτάσεις κατακτήσεις και θαυμαστές ή για να απολαύσεις κάθε μέρα του Ιούλη με το έτερον ήμισυ!

3. 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για χαμό, τσακωμό, μοιραίες αλλαγές, ρήξεις και μάλιστα αν “παίζει” κάτι με έναν πρώην, το κλάμα θα είναι... διπλάσιο!

4. Ευτυχώς 2ο δεκαήμερο, που η τύχη που έχεις είναι μπόλικη αυτήν την περίοδο (κι όμως) και αν την εκμεταλλευτείς σωστά, τα παραπάνω θα ξεπεραστούν γοργά-γοργά!

5. 3ο δεκαήμερο, βαρύς και ασήκωτος ο Ιούλιος! Κουράγιο αγαπούλι μου, γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα και σε έρωτα, αλλά και σε επάγγελμα... Έρχονται καταλυτικές εξελίξεις!Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2019!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.