Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για τον Καρκίνο!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Καρκίνο, τον Ιούλιο 2019, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για τον Καρκίνο!

1. 1ο δεκαήμερο ετοιμάσου! Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και αυτόν τον μήνα, όπως και τα ξαφνικά ευχάριστα νέα, οι χαρούμενες συναντήσεις και αλλαγές, αλλά και κάτι νέο που θα σε συναρπάσει! Πες μου ένα λόγο λοιπόν, που εσύ ακόμα σκέφτεσαι τα παλιά! 

2. 2ο δεκαήμερο, σκούρα τα πράγματα... Έκλειψη και Κρόνος σε συνεργασία, σημαίνει πόνος, δυσάρεστες καταστάσεις και ρήξεις τελειωτικές... Κουράγιο μωρό μου!

3. Ευτυχώς 2ο δεκαήμερο, που θα υπάρξουν μερικές στιγμές συναισθήματος, ρομαντισμού και τρυφερότητας, που θα δώσουν κάτι όμορφο να θυμάσαι από τον Ιούλιο!

4. 3ο δεκαήμερο τι σημαίνει Έκλειψη; Σημαίνει πως μαντάρα τα έχεις κάνει στην συντροφική σου ζωή και ο Ιούλιος έρχεται να σου δείξει (με κάθε τρόπο) τις συνέπειες των λαθών σου!

5. Α! Και για σένα του 3ου, που σε νοιάζει ακόμα ο πρώην, κανόνισε τώρα που θα σου στείλει, να τα κάνεις πάλι σαλάτα! Ευκαιρία για επανασύνδεση λέμε!  Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2019!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.