Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 για τον Λέοντα!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Λέοντα, τον Ιούλιο 2018, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 για τον Λέοντα!

 

1. Λιονταράκι του 1ου, κούλαρε λίγο με την έπαρση και τα νεύρα γιατί τον σεβασμό τον κερδίζεις, δεν τον απαιτείς! Απανωτά παρορμητικά και νευρικά λάθη συμπεριφοράς και επικοινωνιακά! Το νου σου… Χαμηλοί οι τόνοι παρακαλώ…

2. Εσύ του 2ου , μπορείς pleaseνα σταματήσεις να φέρεσαι σαν κακομαθημένο παιδάκι, που τα θέλει όλα δικά του και τα απαιτεί με τον πιο ανώριμο τρόπο; Όχι γλυκό μου, έτσι θα χάσεις, δεν θα κερδίσεις… Σσσστττ λοιπόν!

3. 1ο δεκαήμερο μην ξεχάσω να σου πω, πως ναι, αν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα μπόλικα νευράκια, τότε ναι, θα καταφέρεις αυτό το μήνα, να νιώσεις ξανά ανακουφισμένος και να κλείσεις όλες τις πληγές του παρελθόντος και να είσαι… ολοκαίνουργιος!

4.3ο δεκαήμερο πάρε-δώσε με το παρελθόν δεν ήθελες; E, λοιπόν ναι! Το μήνυμα από τον/την πρώην έρχεται και μαζί του η ευκαιρία για επανασύνδεση!

5. Ολική Έκλειψη Σελήνης με την Πανσέληνο στον Υδροχόο απέναντι σου 1ο δεκαήμερο; Και Άρη-Ουρανό να σιγοντάρουν; Oh mon Dieu… Νεύρα, ρήξεις και επικοί ξαφνικοί καυγάδες στην συντροφική ζωή… Πφφφ…
Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!
Κάλεσε στο
☏ 14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.