Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 για τον Κριό!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Κριό, τον Ιούλιο 2018, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 για τον Κριό!

 

1. 1ο δεκαήμερο το Καλοκαίρι του… κουράγιου συνεχίζεται αλλά ευτυχώς πιο εποικοδομητικά από το παρελθόν! Βλέπεις,  εκτός από τα προβλήματα που ομολογουμένως συνεχίζουν ακάθεκτα, θα έχεις και ευκαιρίες και να τα ξεπεράσεις αλλά και για να κλείσεις παλαιές πληγές!


2. Oh men… 3ο δεκαήμερο να ξέρεις ότι ο φετινός Ιούλιος αναμένεται επικίνδυνα καυτός! Προστατέψου από τις βλαβερές ακτίνες του Ήλιου, ειδικά όταν κοντράρεται με Πλούτωνα και εσύ κοντράρεσαι με τις επιθυμίες σου, τις αξίες σου και τα απανωτά λάθη σου!


3. Α, επίσης 3ο δεκαήμερο μην ξεχνάς! Πολλά υγρά να πίνεις… Η Εκλειψούλα στις 13 θα σε αφυδατώσει συναισθηματικά και ψυχικά… 


4. Ντάξει, 3ο δεκαήμερο, τέλος οι οδηγίες! Σου έχω και ένα καλό νέρο για σένα που ακόμα θες τον πρώην έρωτα σου! Ναι, αυτό που κατάλαβες! Ο Ανάδρομος Ερμής σου φέρνει ερωτικές επιστροφές!  

5. Εσύ πάλι του 2ου είσαι ο πιο ζηλευτός! Με γεμάτο πορτοφόλι, σεξουαλικότητα, γοητεία και ερωτισμό, εκπληρώνεις επιθυμίες την μία μετά την άλλη!Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!
Κάλεσε στο 
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.