Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 για τον Καρκίνο!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Καρκίνο, τον Ιούλιο 2018, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 για τον Καρκίνο!

 

1. 1ο μου, γλυκό μου και ταλαίπωρο… Οκ, δεν θα σου πω πως έρχονται τα καλύτερα μέσα στον Ιούλιο, δεδομένου ότι οι δυσκολίες καλά κρατούν, σίγουρα όμως αυτό το μήνα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πληγές και ακόμα και επίπονα, να μαζέψεις δυνάμεις και να προχωρήσεις παρακάτω!  
 
2. Άσε μας βρε 2ο δεκαήμερο στον πόνο μας! Ε, ναι! Εσύ και 2-3 άλλοι, είστε οι μόνοι που δεν παίρνετε χαμπάρι από τις δυσκολίες τουτουνού του καλοκαιριού! Βλέπεις και αυτό το μήνα η μία ερωτική επιτυχία, θα διαδέχεται την άλλη! Αυτά είναι!

3. 1ο δεκαήμερο, μην ξεχάσω να σου αναφέρω και τα μέσα του Ιούλη, που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχαστείς! Με ένα ξαφνικό μήνυμα; Με μία συνάντηση; Με μία ερωτικοεπικοινωνιακή ουσιαστική επίτευξη; Με κάτι anyway!

4. Εσύ του 3ου και μάλιστα των πρώτων ημερών, δεν σε «κόβω» καλά… Πάλι λειτουργείς λάθος ερωτικά, παρασύρεσαι από πάθη, καταπιεσμένο θυμό, ζήλια και παιχνίδια εξουσίας ερωτικά που βγάζουν πολύ, μα πολύ κακία!


5. Και σκάει και  Νέα Σελήνη με Μερική Έκλειψη Ηλίου παρακαλώ, πάνω σου 3ο δεκαήμερο των αρχών…  Οκ… Καταπιεσμένα συναισθήματα και ανασφάλειες, σκάνε σαν ηφαίστειο με την μορφή ξεσπασμάτων και ρήξεων… Ψυχραιμία λοιπόν γιατί δύσκολα τα πράγματα…
Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!
Κάλεσε στο 
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.