Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 για τον Δίδυμο!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Δίδυμο, τον Ιούλιο 2018, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 για τον Δίδυμο!

1. Όοοοχι 2ο δεκαήμερο! Από σένα θα αρχίσω, θες δεν θες! Και ναι, θα ακούσεις και πάλι τα ίδια! Είναι δυνατόν να ελπίζεις και να παραμυθιάζεσαι πάλι με εκείνον τον έρωτα του παρελθόντος που σου έχεις αποδείξει απανωτά ότι «Δεν»;;;


2. Και όχι μόνο αυτό 2ο δεκαήμερο! Αντί να εκμεταλλευτείς αυτή την αυξημένη σου γοητεία και ομορφιά που έχεις τελευταία, για κάτι νέο, εσύ κοιτάς ή το παρελθόν ή την δουλειά! Έλεος ρε αγάπη! Καλοκαίρι είναι! 


3. Εσύ γλυκό μου 3ο δεκαήμερο ετοιμάσου! Αυτό το μήνα εκτός από νέες γνωριμίες και μηνυματάκια από τους θαυμαστές σου, έρχονται και μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα από πρώην αγάπες που επιστρέφουν! Καλό;

4. Αχ 1ο δεκαήμερο, το νου σου! Όχι βρε, όλα οκ πάνε, αλλά είναι κι αυτός ο Ανάδρομος ο Άρης που σε κάνει και λίγο προκλητικό και λίγο αδέξιο ή απρόσεκτο στις μετακινήσεις σου και φέρνει και αναποδίτσες στις διακοπές που ετοιμάζεις!

5. Ωστόσο, αν τα προσέξεις όλα τα παραπάνω 1ο μου, θα δεις ότι ο Ιούλιος είναι για σένα ξαπλώστρα, καροτέν και κοκτέιλ μόνο! Finally!
Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις , σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!
Κάλεσε στο
☏ 14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
1 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.