Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Ζυγό!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Ζυγό, τον Φεβρουάριο 2020, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Ζυγό!

 

1ο δεκαήμερο: Λοιπόν, όλος ο Φεβρουάριος σου έχει λύσεις για κάθε σου πρόβλημα που κουβαλάς από το παρελθόν και επιπλέον φέρνει νέα ξεκινήματα και εύνοια στην συντροφική ζωή! Πες μου λοιπόν ένα λόγο που εσύ ο single, επιστρέφεις στον πρώην, που και πάλι θα σε πληγώσει και έναν λόγο εσύ ο δεσμευμένος, που επαναφέρεις παλιά ξεχασμένα προβλήματα, απλά για να τσακωθείς.


2ο δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη απέναντι σου, κανονικά έπρεπε να ήσουν ο εαυτός σου! Μετριοπαθής, ήρεμος, διακριτικός, σωστός, γλυκούλης, αγαπησιάρης κτλ…  Γιατί χαλάς όλη την εύνοια  με επιπολαιότητες, ανωριμότητες και ερωτικές ζαβολιές;


3ο δεκαήμερο: Όχι στα απαγορευμένα, όχι στο σεξ που θέλει να γίνει σχέση (δεν «παίζει» να γίνει), όχι στα τοξικά πρόσωπα και σχέσεις, όχι στα ερωτικά παιχνίδια εξουσίας! Ναι στην συντροφικότητα και κυρίως στην… ηρεμία, αλλιώς έρχεται δάκρυ!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.