Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Αιγόκερω!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Αιγόκερω, τον Φεβρουάριο 2020, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Αιγόκερω!1ο δεκαήμερο: Χαρούμενο μπλα-μπλα και συναντήσεις φέρνει στον έρωτα ο Φεβρουάριος! Μάλιστα κάποια πράγματα θα είναι τόσο ανέλπιστα ξαφνικά, που δεν θα πιστεύεις την τύχη σου! Α, σκάει και μήνυμα από τον πρώην να ξέρεις, ωστόσο μην έχεις και πολλές απαιτήσεις, γιατί το βλέπω να καταλήγει σε καυγά!  


2ο δεκαήμερο: Ένας μήνας που θα εκπληρώσει πολλά από τα ερωτικά σου όνειρα και όχι μόνο! Σου άξιζε η ευτυχία άλλωστε, μετά από τόσους μήνες ταλαιπωρία… Ωστόσο, όλη αυτή η τύχη θα πέσει «κουβά», γιατί μάλλον θα το παραπάρεις πάνω σου, θα απαιτείς όλο και περισσότερα, θα γκρινιάζεις και θα παραλογίζεσαι χωρίς λόγο και κάτι τελευταίο… Αν ασχοληθείς με παρελθόν, θα φας τέτοια «πόρτα» που δεν θα την πιστεύεις.


3ο δεκαήμερο: Ένα παθιασμένο μήνυμα, μία άκρως ερωτική συνάντηση, μία είδηση που θα σου δώσει ερωτική σιγουριά, είναι μέσα στο πρόγραμμα για τον Φλεβάρη! Ωστόσο, πάλι κάνεις λάθη στα ερωτικά σου, μπλέκεις ξανά με παλιές ιστορίες που σε πληγώνουν, καυγαδίζεις γιατί θες να έχεις το πάνω χέρι και τελικά, βγαίνεις χαμένος…  

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,14 βαθμολογία
7 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.