Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής Τετράγωνο με Ποσειδώνα 20/12: Αμφιβολίες και Ψέματα

Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας στις 20/12, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, φέρνοντας εξαπατήσεις και θολό τοπίο. Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ερμής Τετράγωνο με Ποσειδώνα 20/12: Αμφιβολίες και Ψέματα

Ο Ερμής στον Τοξότη και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, παρασύροντας μας σε ουτοπικές σκέψεις, ψέματα και παραπλανήσεις, που θα φέρουν απογοητεύσεις, αν δεν προσέξουμε.

Η καθημερινότητα γίνεται ιδιαίτερα αμφίβολη, η επικοινωνία μας ομιχλώδης και διόλου ξεκάθαρη και οι διαπροσωπικές σχέσεις κατακλύζονται από δυσπιστία, εξαπατήσεις και ψέματα.

Θα αντιμετωπίσουμε ψεύτικες υποσχέσεις και υπερεκτιμήσεις σε λόγια που θα ακούσουμε!

Λέμε όχι στο δρόμο του ψέματος, γιατί κινδυνεύουμε με αποκάλυψη, αλλά επιπλέον, οφείλουμε να μην πιστεύουμε όσα ακούμε και να μην εξιδανικεύουμε ανθρώπους και καταστάσεις!


Επηρεάζονται τα Μεταβλητά ζώδια ή ωροσκόποι ( Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς ), ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.Ποια είναι τα γεγονότα και οι εξελίξεις που θα φέρει στην ζωή σου, το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα; 
Μάθε βάση του προσωπικού σου ωροσκοπίου! Κάλεσε στο 14724 !ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ:
Απογοητεύσεις έρχονται όσον αφορά, κοινωνικές επαφές, ένα ταξίδι, το εξωτερικό, συγγενείς εξ αγχιστείας ή τις σπουδές σου, αν δεν προσέξεις και δεν περιορίσεις την υπεραισιοδοξία και τις προσδοκίες σου. 


ΤΑΥΡΟΣ:
Νιώθεις κάπως μπερδεμένος συναισθηματικά και οδηγείσαι σε πλάνες. Πρόσεξε την οικονομική σου διαχείριση, μην δανείζεις και μην δανείζεσαι! Πες όχι στις ερωτικές παρανομίας, που τώρα είσαι επιρρεπής.


ΔΙΔΥΜΟΣ:
Η επικοινωνία στην συντροφική ζωή, χαρακτηρίζεται από ασάφεια, εξαπάτηση, ψέματα και θολούρα.  Φρόντισε να είσαι αρκετά υποψιασμένος, διότι θα προσπαθήσουν να σε ξεγελάσουν, αλλά επιπλέον, φρόντισε και εσύ να μην εξαπατάς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Φρόντισε να είσαι έντιμος και απέφυγε τα λάθη στον εργασιακό τομέα, διότι έρχονται απογοητεύσεις. Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες στον εργασιακό χώρο και φρόντισε την ξεκούραση σου, αλλά και την εμφάνιση σου!


ΛΕΩΝ:
Μην ωραιοποιείς τα πάντα στον έρωτα, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους πιστεύοντας ό.τι ερωτικά λόγια και υποσχέσεις ακούσεις και φρόντισε και εσύ να είσαι έντιμος, διότι θα γυρίσει εναντίον σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Περιόρισε τις σοβαρές συζητήσεις μέσα στην οικογένεια, αφού δεν θα βγάλεις άκρη προς το παρόν. Μην παρασύρεσαι σε ένα παλιό έρωτα και μην πιστεύεις τις υποσχέσεις του!


ΖΥΓΟΣ:
Πρόσεχε τις μετακινήσεις και την οδήγηση σου. Κράτα μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες, επαφές, γνωστούς και συζητήσεις. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής μπορείς.  


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Ο τομές των οικονομικών, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά στη διαχείριση εσόδων-εξόδων. Ο συναισθηματικός τομέας σε γεμίζει ανασφάλεια, γι’αυτό φρόντισε να μην πιστεύεις τα πάντα αλλά και εσύ να είσαι απόλυτα έντιμος.


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε ό,τι κι αν ακούς γύρω σου σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και μείνε επιφυλακτικός σε κάθε σου διαπροσωπική σχέση, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στην εξαπάτηση και τα ψέματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματα και το υποσυνείδητο σου, γιατί τώρα δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά ούτε τον εσωτερικό σου κόσμο, ούτε και τα εξωτερικά γεγονότα. Πες όχι σε παρασκηνιακούς έρωτες!  


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Φίλοι θα σε απογοητεύσουν, αφού θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι τόσο σωστοί και έντιμοι, όσο νομίζεις. Κάποια μεγάλα σου σχέδια, ναυαγούν! 


ΙΧΘΥΣ:
Απέφυγε οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση ή συμφωνία στον επαγγελματικό τομέα, διότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Φρόντισε να συμπεριφέρεσαι σωστά, ώστε να μην καταστρέψεις την καλή σου κοινωνική εικόνα.  

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,25 βαθμολογία
16 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.