Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής Τετράγωνο με Ποσειδώνα 14/11: Ψέμα και Ουτοπία

Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας στις 14 του Νοέμβρη, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, φέρνοντας εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις. Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ερμής Τετράγωνο με Ποσειδώνα 14/11: Ψέμα και Ουτοπία

Ο Ερμής στον Τοξότη και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017…

Μία όψη που δυστυχώς θα μας παρασύρει σε ουτοπίες, εξιδανικεύσεις, πολλά ψέματα και παραπλανήσεις.

Η ατμόσφαιρα είναι αβέβαιη και αμφίβολη, η επικοινωνία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ανέντιμη και καθόλου ξεκάθαρη και οι επαφές μας χαρακτηρίζονται από εξαπατήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις.

Η υπερεκτίμηση σε λόγια που θα ακούσουμε, αλλά και οι προσδοκίες χωρίς ουσιαστικές βάσεις, είναι οι αιτίες, που θα μας προσγειώσουν απότομα και θα απογοητευτούμε…

Επηρεάζονται κυρίως τα Μεταβλητά ζώδια ή ωροσκόποι ( Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς ), ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.


Τι μηνύματα θα φέρει στην ερωτική σου ζωή το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα; 
Μάθε βάση του προσωπικού σου ωροσκοπίου! Κάλεσε στο 14724!

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ:
Έρχονται απογοητεύσεις όσον αφορά ένα ταξίδι, μία μετακίνηση ή κάποια επικοινωνία λόγω της υπεραισιοδοξίας σου και των μεγάλων προσδοκιών σου!


ΤΑΥΡΟΣ:
Συναισθηματικά, οδηγείσαι σε ψευδαισθήσεις και δεν κρίνεις σωστά τις καταστάσεις και προθέσεις. Προσοχή χρειάζεται επίσης η οικονομική σου διαχείριση!


ΔΙΔΥΜΟΣ:
Η συντροφική ζωή, κρύβει πολλά μυστικά και ψέματα ή από εσένα ή από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Να είσαι συνετός, έντιμος αλλά και καχύποπτος, γιατί έρχονται απογοητεύσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Κινδυνεύεις να εκτεθείς επαγγελματικά λόγω απρόσεκτων λαθών, γι’αυτό φρόντισε να είσαι έντιμος και προσεκτικός. Φρόντισε την ξεκούραση σου αλλά και την εμφάνιση σου.


ΛΕΩΝ:
Για άλλη μια φορά ωραιοποιείς τα πάντα στον έρωτα, εξιδανικεύεις ανθρώπους και πιστεύεις σε μεγάλα κολακευτικά λόγια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Να είσαι οπωσδήποτε έντιμος απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους αλλά και ταυτόχρονα σχετικά υποψιασμένος μαζί τους. Μην παρασύρεσαι σε ένα παλιό έρωτα που σε έχει ήδη πληγώσει.


ΖΥΓΟΣ: Πρόσεχε πολύ τις μετακινήσεις και την οδήγηση σου όπως και την τάση σου να πιστεύεις ότι σου λένε, να μπλέκεις σε κουτσομπολιά και να λες ψέματα.  Θα υπάρξουν απογοητευτικές αποκαλύψεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Πρόσεχε πολύ την διαχείρισηεσόδων-εξόδων, αλλά και τον συναισθηματικό τομέα, αφού δεν πρέπει να πιστεύεις ότι τα πάντα πάνε καλά και να βολεύεσαι στην σταθερότητα που είχες μέχρι τώρα.


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Μην εμπιστεύεσαι τυφλά ότι ακούς από τους γύρω σου και παρέμεινε επιφυλακτικός σε οποιαδήποτε διαπροσωπική σου σχέση. Απέφυγε τα ψέματα, γιατί κινδυνεύεις από απογοητευτικές αποκαλύψεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Μην παρασύρεσαι τώρα από συναισθήματα και ευαισθησίες, γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά τις καταστάσεις. Απέφυγε οπωσδήποτε απαγορευμένους και κρυφούς έρωτες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Κάποιοι φίλοι ίσως σε απογοητεύσουν τώρα, αφού στηρίχτηκες σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις τους. Μην κάνεις μεγάλα απατηλά όνειρα, χωρίς βάσεις!


ΙΧΘΥΣ: Απέφυγε οποιαδήποτε συμφωνία στον επαγγελματικό τομέα, γιατί ή θα απογοητευτείς ή δεν θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε αυτά που εσύ θα υποσχεθείς, χαλώντας την κοινωνική σου εικόνα.


Αξιολόγηση
4,78 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.