Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής Τετράγωνο με Ουρανό 18/1: Ανατροπές σε επικοινωνίες και μετακινήσεις

Το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 18/1, δημιουργεί εντάσεις στις επικοινωνίες και προβλήματα στις μετακινήσεις! Πώς θα σε επηρεάσει;

 

Ερμής Τετράγωνο με Ουρανό 18/1: Ανατροπές σε επικοινωνίες και μετακινήσεις

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2019, σχηματίζεται μία αρκετά δύσκολη αστρολογική όψη Τετραγώνου, ανάμεσα στον Ερμή στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο.

Έρχονται αναπάντεχα προβλήματα στην καθημερινότητα μας, που για να τα αποφύγουμε θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι.

Αποφεύγουμε παράλογες εντάσεις και παρορμητικά νευρικά λόγια, ανούσια ψέματα, υπερβολική τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία, έλλειψη πειθαρχίας, υπερβολική εκκεντρικότητα στην επικοινωνία, επικίνδυνη οδήγηση, αντιπαραθέσεις, λάθη λόγω βιασύνης και λανθασμένη αντιμετώπιση των ξαφνικών γεγονότων!

Τεχνολογικές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές βλάβες ή προβλήματα με αμάξι, είναι πιθανές!

Ιδιαίτερη προσοχή, οφείλουν να δείξουν οι Σταθεροί, κυρίως του 1ου δεκαημέρου!

Μάθε τι πρέπει να αποφύγεις με το Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, βάση του προσωπικού σου ωροσκοπίου!

Κάλεσε τώρα στην δική σου αστρολογική γραμμή 14724!

 

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Οι αντιπαραθέσεις και οι καβγάδες στον φιλικό σου κύκλο θα σου φέρουν σημαντικές ρήξεις, γι’ αυτό πρόσεχε πολύ τα λόγια που ξεστομίζεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Πρόσεξε εργασιακά λάθη λόγω απροσεξίας ή της τάσης σου για αντίδραση και αντίρρηση. Είναι κρίμα να σου στοιχίσουν επαγγελματικές απώλειες ή την καλή κοινωνική σου εικόνα, λάθος συμπεριφορές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Πρόσεξε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις, την οδήγηση και ιδίως ταξίδια. Παράλληλα απέφυγε επικοινωνιακά λάθη σε όλες τις επαφές σου και μην υπεραισιοδοξείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πες όχι σε λάθος ερωτικές δραστηριότητες, γιατί δεν μένουν ατιμώρητες. Περιόρισε την εκρηκτική σου ζήλια και πρόσεξε πολύ την διαχείριση των οικονομικών σου.

ΛΕΩΝ
Η εκρηκτική συμπεριφορά σου, τα απότομα λόγια σου και τα νεύρα σου στην συντροφική ζωή, θα προκαλέσουν εντάσεις και ρήξεις, αν δεν συγκρατηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η τάση σου για αμέλεια, βιασύνη και γκάφες στην δουλειά θα σου φέρει μεγάλα προβλήματα αν δεν προσέξεις. Πρόσεχε την διατροφή και την ξεκούραση σου.


ΖΥΓΟΣ
Είσαι επιπόλαιος, επιφανειακός και ανέντιμος στον έρωτα και αυτό θα το πληρώσεις αν δεν είσαι προσεκτικός. Άσε τον εγωισμό και τις εκρήξεις για άλλη φορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προκαλείς ανούσιες εντάσεις και ρήξεις στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού και αυτό θα γυρίσει εναντίον σου. Μην γυρίζεις σε ένα παρελθόν που δεν αξίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρόσεξε τι λες, πως το λες και σε ποιον το λες αυτές τις μέρες, γιατί όλα μπορούν να αποκαλυφθούν ξαφνικά. Πάρε τα απαραίτητα μέτρα για τις μετακινήσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απέφυγε αλόγιστα έξοδα και μην έχεις εγωιστική, ανέντιμη και εκρηκτική συμπεριφορά, στον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη επικοινωνιακά, γι’ αυτό μείνε ψύχραιμος και λογικός και σκέψου καλά πριν επικοινωνήσεις με λάθος και αδέξιο τρόπο. Πρόσεξε μετακινήσεις και ιδίως την οδήγηση σου.

ΙΧΘΥΣ
Μη σε ταράζουν κάποιες ψυχολογικές και συναισθηματικές δοκιμασίες, που θα φέρουν απρόοπτες απογοητεύσεις. Μην παρασύρεσαι σε παράνομους έρωτες, γιατί υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης.  

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,12 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.