Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής τετράγωνο με Ουρανό 16/8: Ανατροπές και Εντάσεις

Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 16/8 και μας επιφυλάσσει έντονες συζητήσεις και ανατρεπτικές ειδήσεις! Δες τι πρέπει να προσέχεις…

Ερμής τετράγωνο με Ουρανό 16/8: Ανατροπές και Εντάσεις

Ο Ερμής βρίσκεται στον Λέοντα και ο Ουρανός στον Ταύρο, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019


Αναμένουμε επικοινωνιακές διαταράξεις και συγχύσεις, ξαφνικά νέα και μηνύματα που θα μας ανησυχήσουν, ανατροπές και αναποδιές στις μετακινήσεις, έντονες συζητήσεις με νεύρα και κόντρα.

Αρκετές σχέσεις θα κλονιστούν από λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς και πολλές συμφωνίες και σχέδια θα ανατραπούν.

Εκείνοι που πρέπει να προσέχουν περισσότερο, είναι όσοι ανήκουν στον Σταθερό Σταυρό και ιδιαίτερα εκείνοι του 1οι δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Αναπάντεχες ειδήσεις και συγκυρίες στην αισθηματική, αλλά και την κοινωνική σου ζωή πιθανόν να έχεις, οι όποιες όμως θα έχουν αρνητικές συνέπειες!

ΤΑΥΡΟΣ
Έρχονται ενδοοικογενειακές εντάσεις και ανατροπές που θα σε απασχολήσουν και θα προκαλέσουν την αρνητική αντίδραση σου, δημιουργώντας εμπόλεμο κλίμα μέσα στο σπίτι. Επίσης, μακριά από το ερωτικό παρελθόν!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αρκετές ειδήσεις και νέα θα σε ξαφνιάσουν και δεν θα ξέρεις πώς να διαχειριστείς ώστε να μην ανατραπούν τα σχέδια σου. Μην είσαι βιαστικός και απρόσεχτος στις μετακινήσεις σου και πες όχι σε κουτσομπολιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει να αναμένεις σκαμπανεβάσματα οικονομικά, τα οποία  θα προκύψουν είτε από βιαστικές συμφωνίες, είτε από ένα γεγονός απρόσμενο που έχει να κάνει με τα χρήματα σου. Απέφυγε ερωτικούς καυγάδες για λόγους κτητικότητας.

ΛΕΩΝ
Θα αμφισβητηθούν αρκετές οι ιδέες σου και θα έχεις αναπάντεχες ειδήσεις, οι οποίες προκαλούν τον θυμό σου και σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις  πρόσωπα και καταστάσεις. Μείνε ψύχραιμος και περιόρισε την οξυθυμία σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετές ψυχικές διακυμάνσεις θα έχεις, όπως και απρόσμενες φοβίες και ξαφνικό άγχος. Απέφυγε παρασκηνιακές σχέσεις, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

ΖΥΓΟΣ
Μέσα από αναπάντεχα μηνύματα και ειδήσεις, μπορεί να χρειαστεί να προχωρήσεις σε ξεκαθάρισμα φιλικών σχέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έντονη επικοινωνία και αναπάντεχα μηνύματα πλήττουν την καριέρα σου και το κοινωνικό σου κύρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρνητικές ξαφνικές επαφές, επικοινωνίες και νέα, σου κόβουν τα φτερά για να επεκταθείς. Αναπάντεχα συμβάντα πάνω σε μετακίνηση είναι πιθανά, επίσης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συζητήσεις και επαφές μπορεί να προκαλέσουν τον θυμό σου και κάποιες αναπάντεχες ειδήσεις να ταράξουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Μην προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θυελλώδης η επικοινωνία με το σύντροφο σου, αλλά και με στενούς συνεργάτες. Ξαφνικές και έντονες συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές φιλονικίες και ρήξεις!

ΙΧΘΥΣ
Μην είσαι απρόσεκτος και μην επαναστατήσεις στην εργασία σου, γιατί θα αμφισβητηθείς και αυτό μπορεί να φέρει αρνητικές συνέπειες.

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,71 βαθμολογία
7 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.