Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής Τετράγωνο με Ουρανό 10/8: Ανατροπές σε μετακινήσεις και επικοινωνίες

Στις 10/8, ο Ερμής με τον Ουρανό δημιουργούν αιτίες για ανατρεπτικές καταστάσεις! Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Ερμής Τετράγωνο με Ουρανό 10/8: Ανατροπές σε μετακινήσεις και επικοινωνίες
Ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 και μας επιφυλάσσει έντονες συζητήσεις,  ανατρεπτικές ειδήσεις και επικοινωνιακή αμφισβήτηση!
Τα μηνύματα που θα λάβουμε, θα προκαλέσουν ανησυχία, θα δημιουργηθούν  αναποδιές στις μετακινήσεις ή στα προγράμματα της καθημερινότητας , οι συζητήσεις θα έχουν έντονο ύφος, ενώ στην διάθεση θα κυριαρχούν τα  νεύρα και η αμφισβήτηση.

Πολλές σχέσεις θα κλονιστούν από λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς και πολλές συμφωνίες και σχέδια θα ανατραπούν. Καλό θα είναι αυτή την ημέρα, να δείξουμε προσοχή στις μετακινήσεις μας και στην οδήγηση!
Εκείνοι που επηρεάζονται αρνητικά από  αυτή την όψης είναι τα ζώδια και οι ωροσκόποι που ανήκουν στον Σταθερό Σταυρό του 2ου δεκαημέρου, οι όποιοι πρέπει να προσέχουν πολλοί στην επικοινωνία τους.


Πώς θα επηρεάσει το προσωπικό σου ωροσκόπιο το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού; Μάθε ακριβώς τι πρέπει να προσέξεις!
Στείλε 
ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724 !


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Αναπάντεχες επικοινωνίες και ειδήσεις στην αισθηματική αλλά και κοινωνική σου ζωή πιθανόν να έχεις, οι όποιες όμως θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε σένα.


ΤΑΥΡΟΣ
Πολλές ενδοοικογενειακές εντάσεις και ανατροπές θα σε απασχολήσουν και θα προκαλέσουν την άσχημη αντίδραση σου, δημιουργώντας εμπόλεμο κλίμα μέσα στο σπίτι. Μην αντιδράς σπασμωδικά και θυμήσου ότι τα λόγια σου μπορεί να προκαλέσουν πληγές αυτές τις μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Πολλές ειδήσεις και νέα θα σε ξαφνιάσουν και δεν θα ξέρεις πώς να διαχειριστείς ώστε να μην ανατραπούν τα σχέδια σου. Μην λειτουργείς βιαστικά και απρόσεκτα  στις μετακινήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλά σκαμπανεβάσματα οικονομικά θα προκύψουν είτε από βιαστικές συμφωνίες, είτε από ένα γεγονός απρόσμενο που έχει να κάνει με τα χρήματα σου. Απέφυγε οποιαδήποτε σημαντική οικονομική κίνηση. 

ΛΕΩΝ
Θα αμφισβητηθούν οι ιδέες σου και θα έχεις αναπάντεχες ειδήσεις, προκαλώντας τον θυμό σου και αναγκάζοντας σε να αναθεωρήσεις  πρόσωπα και καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλές ψυχολογικές  διακυμάνσεις θα έχεις, όπως και απρόσμενες φοβίες και ξαφνικό άγχος. Ίσως σε ταράξει ένα μήνυμα που έχει να κάνει με το παρελθόν σου.

ΖΥΓΟΣ
Δεν θα μπορέσεις τώρα να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους φίλους τώρα. Μέσα από αναπάντεχα μηνύματα και ειδήσεις, μπορεί να χρειαστεί να προχωρήσεις σε ξεκαθάρισμα φιλικών σχέσεων. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έντονη επικοινωνία και αναπάντεχα μηνύματα πλήττουν την επαγγελματική σου ζωή και το κοινωνικό σου κύρος. Καλύτερα να μην προχωρήσεις σε καμία συμφωνία τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρνητικές ξαφνικές επαφές, επικοινωνίες και νέα, σου κόβουν τα φτερά για να επεκταθείς. Αναπάντεχα συμβάντα πάνω σε μετακίνηση είναι πιθανά, γι’ αυτό καλύτερα πρόσεχε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συζητήσεις και επαφές μπορεί να προκαλέσουν τον θυμό σου και κάποιες αναπάντεχες ειδήσεις να ταράξουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Μην προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θυελλώδης η επικοινωνία με το σύντροφο και με στενούς συνεργάτες. Ξαφνικές και έντονες συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές φιλονικίες.

ΙΧΘΥΣ
Μην επιχειρήσεις τώρα να εφαρμόσεις τις ιδέες σου, ούτε να επαναστατήσεις στην εργασία σου, γιατί θα αμφισβητηθείς πολύ και αυτό μπορεί να φέρει καταστροφικές συνέπειες. 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,75 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.