Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής Τετράγωνο με Δία 3/5: Επικοινωνιακές Υπερβολές και Γκάφες

Στις 3/5 το Τετράγωνο Ερμή-Δία μας παρασύρει σε επικοινωνιακά λάθη! Δες τι πρέπει να προσέξεις...

Ερμής Τετράγωνο με Δία 3/5: Επικοινωνιακές Υπερβολές και Γκάφες

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, βρίσκεται στον Ταύρο και ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Όταν οι δύο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν Τετράγωνο, όπως συμβαίνει την Δευτέρα 3 Μαΐου 2021, αυτό που έχουμε να περιμένουμε είναι η υπερβολή και το λάθος!  

Τα λόγια θα χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα, βιασύνη και ανώριμη ανεμελιά!

Η τόλμη και το ρίσκο στις συζητήσεις μας, θα μας ωθήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες που άλλοτε φοβόμασταν!  Οι προσκλήσεις, οι προτάσεις θα πέφτουν «βροχή», όμως η ασυνέπεια θα δημιουργεί και αυτή από την πλευρά της την αναμενόμενη νευρικότητα.

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού είναι εκείνοι που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις και στα λόγια τους, και κυρίως εκείνοι του 3ου δεκαημέρου.Πως θα σε επηρεάσει το Τετράγωνο Ερμή-Δία; 
Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε 14724!
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 

ΚΡΙΟΣ

Χρειάζονται αρκετή προσοχή οι ημέρες αυτές, καθώς θα επηρεαστούν αρνητικά τα οικονομικά σου και είναι πιθανό η τάση σου για σπατάλη και ανούσιες αγορές να σου φέρουν σημαντικές απώλειες. Στη συναισθηματική ζωή αναλογίσου τις ευθύνες σου και άλλαξε άμεσα την τακτική της υπερβολικής αυτοπεποίθησης. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσεξε όλων των ειδών σχέσεις σου και καλό θα είναι να προσέχεις την συμπεριφορά σου και την ειλικρίνεια σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Περιόρισε την υπερβολή, την αισιοδοξία, την επιπολαιότητα, αλλά και την ευπιστία που τώρα σε χαρακτηρίζουν, διαφορετικά οι συνέπειες θα σε απογοητεύσουν. 


ΔΙΔΥΜΟΣ

Απέφυγε οπωσδήποτε κρυφές ενέργειες και παρασκήνιο, νομίζοντας ότι θα καταφέρεις να ξεγελάσεις τους άλλους, γιατί έρχονται αποκαλύψεις. Επίσης, μην παραμυθιαστείς από μεγάλα λόγια, προκειμένου να νιώσεις καλά μέσα σου, διότι αργότερα θα πληγωθείς. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν προβλήματα κυρίως από δική σου αμέλεια και επιπόλαιη συμπεριφορά με φιλικά σου πρόσωπα και καλό θα είναι να σκέφτεσαι πολύ πριν τους μιλήσεις. Επίσης, να είσαι επιφυλακτικός σε ό,τι ακούς από αυτούς και μην τα μεταφράζεις όπως σε συμφέρουν.


ΛΕΩΝ

Καλό θα είναι να μη βιάζεσαι, σε θέματα καριέρας και οικογένειας, αφού η κρίση σου δεν είναι σωστή αυτό το διάστημα. Πρέπει να το σκέφτεσαι πολύ πριν προβείς σε ανακοινώσεις ή υποσχέσεις, τις οποίες δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις, όσο κι αυτό φαντάζει εφικτό. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι υπερβολικά αισιόδοξος και ριψοκίνδυνος και αυτό θα γυρίσει μόνο κατά σου. Γίνε πιο σεμνός και λογικός σε επικοινωνίες, επαφές και σπουδές, αφού η βιασύνη και η επιπολαιότητα θα σε οδηγήσουν σε λάθη.


ΖΥΓΟΣ

Μην νομίζεις ότι οικονομικές οφειλές μπορούν για καιρό να μένουν ατιμώρητες, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ την διαχείριση σου και μην παρασύρεσαι σε σπατάλες. Την ίδια σύνεση πρέπει να ακολουθήσεις και στον ερωτικό τομέα, αφού αυτά που λες και κάνεις βασίζονται στην υπερβολή και στην επιπολαιότητα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συντροφική σου ζωή δεν μπορεί να συνεχίζει να είναι επιπόλαιη και ασταθής, αφού εσύ θα είσαι αυτός που θα ζημιωθεί στο τέλος. Επιστράτευσε την λογική σου και γίνε απόλυτα ειλικρινής σε αυτά που λες, όπως και λιγότερο ενθουσιώδης σε αυτά που ακούς.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Περισσότερη δουλειά, αυξημένα καθήκοντα και λιγότερος ελεύθερος χρόνος σε περιμένουν. Μην είσαι παρορμητικός και με υπερβολική αυτοπεποίθηση σε ό,τι λες και κάνεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, διότι μάλλον ο ίδιος σου ο εαυτός, θα σε απογοητεύσει. Πρόσεξε την διατροφή σου.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απέφυγε τα μεγάλα λόγια στον έρωτα αν είσαι δεσμευμένος και το αχαλίνωτο φλερτ αν είσαι ελεύθερος, χαλώντας την καλή σου φήμη σου με ανώριμες συμπεριφορές. Επίσης, μην εθελοτυφλείς και υπεραισιοδοξείς γενικά στα ερωτικά σου θέματα, πιστεύοντας ό,τι κι αν ακούς. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις, αλλά και θέματα σχέσεων προς το οικογενειακό σου περιβάλλον, στις οποίες κινδυνεύεις να μην καταφέρεις να ανταπεξέλθεις, λόγω του εκνευρισμού και του τρόπου που θα επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους. Απέφυγε οπωσδήποτε, το ερωτικό παρελθόν! 

ΙΧΘΥΣ

Οφείλεις αυτές τις ημέρες, να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να μην λες πολλά, όπως και να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες, ούτε κι ό,τι μαθαίνεις μέσα από επαφές, κρατώντας μικρό καλάθι και μετριάζοντας την αισιοδοξία.  

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,67 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.