Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής Σύνοδο με Ανάδρομη Αφροδίτη 22/5: Ο πρώην επανέρχεται

Ερωτικά μηνύματα και ερωτικές εξομολογήσεις έρχονται, κυρίως από το ερωτικό παρελθόν, με τη Σύνοδο Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους!

Ερμής Σύνοδο με Ανάδρομη Αφροδίτη 22/5: Ο πρώην επανέρχεται

Ο Ερμής και η φαινομενικά Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, συναντιούνται με μία μεγαλειώδη και άκρως ερωτική όψη Συνόδου, ιδίως για του παλιούς αδικοχαμένους έρωτες, την Παρασκευή στις 22 Μαΐου 2020

Ετοιμαστείτε για ερωτικές εξομολογήσεις, συναισθηματικές συζητήσεις και επαφές, μηνύματα από έρωτες του παρελθόντος, ερωτικές επιστροφές, φλερτ, επανασυνδέσεις, λύσεις συναισθηματικές, ρομαντισμό και πολλά όμορφα λόγια! 

Ωστόσο δεν είναι μόνο ο έρωτας που ευνοείται! Οικονομικές λύσεις και εύνοια, έρχονται για εκκρεμότητες ή προβληματισμούς του παρελθόντος! 

Ευνοούνται κυρίως τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αερά, του 3ου Δεκαημέρου!ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ! 
Ευνοείσαι; Μάθε τώρα!

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724!

 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 

ΚΡΙΟΣ
Θα υπάρξουν σίγουρα ευχάριστες συναντήσεις και επαφές! Έρχονται επίσης ερωτικά μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν!

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχεις ερωτική και οικονομική ασφάλεια αφού τώρα θα βρεις λύσεις! Ένας έρωτας από το παρελθόν πιθανόν επιστρέφει!


ΔΙΔΥΜΟΣ
Απολαμβάνεις έντονη κοινωνική ζωή, ερωτικά μηνύματα και συζητήσεις, ακόμα και με άτομα από το παρελθόν και βρίσκεις ερωτικές και οικονομικές λύσεις, σε προβλήματα του παρελθόντος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κρυφές ερωτικές εξομολογήσεις έρχονται, ερωτικές επιστροφές, πραγματοποίηση επιθυμιών, ψυχική ανανέωση, αλλά και οικονομικές λύσεις! 


ΛΕΩΝ
Έρχονται ευχάριστες στιγμές με φίλους αλλά και επανένωση με κάποιο φίλο από τα παλιά! Ερωτικά ίσως δεχτείς μήνυμα ή είδηση από κάποιον/α πρώην σου!  


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βρίσκονται λύσεις σε θέματα καριέρας που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν και οικονομικές συμφωνίες που σε ωφελούν!  Διόρθωση κοινωνικής εικόνας και ενίσχυση γοητείας!  


ΖΥΓΟΣ
Επαναφέρεις στη ζωή σου χαρά, αισιοδοξία, χαρούμενες επικοινωνίες και επαφές!  Έρχονται μηνύματα από το παρελθόν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με αυξημένη γοητεία και ερωτισμό, απολαμβάνεις πάθος στον έρωτα, ερωτικές επιστροφές αλλά και οικονομική τύχη!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν είσαι δεσμευμένος έρχεται ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης ή αν είσαι ελεύθερος, ευκαιρία για επανασύνδεση!   


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα έχεις επαγγελματική εύνοια, βελτιωμένη εμφάνιση και εύρεση λύσεων για εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ετοιμάσου για άπειρες ερωτικές επιτυχίες και κατακτήσεις, δημιουργικότητα, πάθος και ρομαντισμό, ακόμα και με έναν έρωτα του παρελθόντος!
 

ΙΧΘΥΣ
Επιτέλους η επικοινωνία με την οικογένεια βελτιώνεται! Επιπλέον μπορείς να πετύχεις επανασύνδεση και οικονομική βελτίωση στο σπίτι! Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,89 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.