Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής Εξάγωνο Πλούτωνα στις 27/11: Λύσεις και Εποικοδομητικές Αποκαλύψεις

Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 27/11, μας δίνει την δυνατότητα να πετύχουμε βαθιές επιθυμίες και στόχους…

Ερμής Εξάγωνο Πλούτωνα στις 27/11: Λύσεις και Εποικοδομητικές Αποκαλύψεις

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού και ο Πλούτωνας στο  ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα ιδιαίτερα ωφέλιμο Εξάγωνο, που μας ανοίγει το δρόμο για την ουσιαστική επιτυχία!

Η όψη αυτή θα μας οδηγήσει σε οικονομική επιτυχία, αφού οποιαδήποτε οικονομική συζήτηση ή συμφωνία γίνει τώρα, ευνοείται! 

Επίσης όμως, μας εξυπηρετεί και σε ερωτικά θέματα, αφού τίποτα δεν μας ξεφεύγει, τα λόγια μας έχουν ουσία, αλλά και ερωτισμό και πολλές από τις επιθυμίες μας θα πραγματοποιηθούν!

Επιπλέον, χαρακτηριστικά, όπως οξυδέρκεια, ανεπτυγμένη αντίληψη, διορατικότητα , δυναμικός λόγος και διορατικότητα, θα μας δώσουν λύσεις σε θέματα που μας προβληματίζουν. 

Ιδιαίτερα ωφέλιμο, το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, είναι για τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)  και τα Ζώδια του Νερού  (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς)  και κυρίως όσους έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο στο 3ο δεκαήμερο!

 

Θα σε ευνοήσει στον έρωτα το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα;

Στείλε τώρα ΕΡΜΗΣ1 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε από σταθερό ή κινητό στο 14724!

 

 

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Πολλές ερωτικές επιθυμίες πραγματοποιούνται και ουσιαστικές και μόνιμες  λύσεις έρχονται για τα οικονομικά σου! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη διορατικότητα και σεξουαλικότητα σου!   


ΤΑΥΡΟΣ
: Συναισθηματικές επιθυμίες εκπληρώνονται, ευνοούνται συνεργασίες και η συντροφική ζωή βελτιώνεται ουσιαστικά μέσω της επικοινωνιακής οδού!


ΔΙΔΥΜΟΣ
: Θετικές επαγγελματικές συμφωνίες και συναδελφικές σχέσεις θα έχεις, αφού ο εργασιακός τομέας, βρίσκει επιτέλους ουσιαστικές διεξόδους χάρη στο επικοινωνιακό σου ταλέντο!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ερωτικές επιθυμίες πραγματοποιούνται με μία σου λέξη! Η τύχη είναι με το μέρος σου! 
 

ΛΕΩΝ: Οι σχέσεις στην οικογένεια ενδυναμώνονται και όλα διορθώνονται στο σπίτι! Μια ευκαιρία με ένα παθιασμένο παρελθόν σε χαροποιεί! 
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κοινωνική σου ζωή και η σχέση σου με τα αδέρφια ευνοούνται σημαντικά! Οποιαδήποτε συζήτηση, θα έχει επιτυχία!


ΖΥΓΟΣ
: Η αυτοπεποίθηση σου στα ύψη και τα οικονομικά σου βελτιώνονται! Επιπλέον, αισθηματικές επιθυμίες πραγματοποιούνται! 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα εκφραστικά σου μέσα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Βαθιές επιθυμίες πραγματοποιούνται, αλλά και οικονομική βελτίωση! 


ΤΟΞΟΤΗΣ
: Παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες ευνοούνται! Πες ναι σε ό,τι σου λέει η ισχυρή σου διαίσθηση!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
: Επιτυχία θα έχεις στους φιλικούς σου κύκλους και ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται!  


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιτυχίες και δυναμικότητα στο τομέα της καριέρας και κοινωνική καταξίωση, θα έχεις!

ΙΧΘΥΣ: Ανοίγεις ορίζοντες και φτάνεις την επιτυχία, μία είδηση σε χαροποιεί και η κοινωνική σου ζωή ευνοείται από κάθε άποψη! 


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.