Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής Εξάγωνο με Ποσειδώνα 16/5 : Λόγια συναισθηματικά και εξομολογήσεις

Οι μετακινήσεις μας και οι επικοινωνίες μας, εμπλουτίζονται με συναίσθημα και καλοπροαίρετη διάθεση στις 16/5, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα! Δες πως σε επηρεάζει…

Ερμής Εξάγωνο με Ποσειδώνα 16/5 : Λόγια συναισθηματικά και εξομολογήσεις

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, ξυπνάνε τα συναισθήματα και οι επιθυμίες της καρδιάς μας, με το Εξάγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς καιπρέπει να εκφραστούν με κάθε τρόπο και με κάθε ευκαιρία! 

Οι επαφές μας, τα λόγια που θα πούμε και θα ακούσουμε, οι σκέψεις και οι συναντήσεις μας, χαρακτηρίζονται από συναισθηματική πληρότητα, ευαισθησία, ρομαντισμό, τρυφερότητα, ανιδιοτέλεια και γλυκύτητα!

Μπορούμε τώρα να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας ή και να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, μέσα από καλλιτεχνικές ή δημιουργικές δραστηριότητες!

Η διαίσθηση μας, σαφώς πιο ισχυρή, θα μας οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και σε καλοπροαίρετες συμπεριφορές!

Προσοχή μόνο στην τάση μας να εξιδανικεύσουμε καταστάσεις, πρόσωπα και γεγονότα!

Οι πιο ευνοημένοι είναι σίγουρα, τα Ζώδια του Νερού και της Γης, ιδίως του 2ου δεκαήμερο!ΤΙ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΕΡΜΗ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ;
Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 και την Ημερομηνία Γέννησης σου στο 54754 ή κάλεσε 14724!

 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ:
Βελτιώνονται τα οικονομικά σου, καταφέρνεις να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή με πολλούς τους τρόπους και απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές!


ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις ανεπτυγμένη διαίσθηση, γλυκύτητα, δημιουργικότητα, έμπνευση και ισχυρή πειθώ! Ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται τώρα!


ΔΙΔΥΜΟΣ: Ακολούθησε χωρίς κανένα δισταγμό την διαίσθηση και την καρδιά σου! Επιπλέον, ένας κρυφός έρωτας, σε συναρπάζει τώρα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Οιφιλικές σχέσεις βελτιώνονται και ενδυναμώνονται! Κατακτάς κάποια μεγάλα σου όνειρα!


ΛΕΩΝ: Εκπληρώνονται πολλές από τις επιθυμίες σου στην καριέρα! Επιπλέον εκμεταλλεύσου την βελτιωμένη σου κοινωνική εικόνα και υπόσταση!  


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κατάλληλη περίοδος για εξόδους, νέες γνωριμίες, επαφές και ταξίδια! Πέρασε όσο πιο όμορφα γίνεται και νιώσε και πάλι αισιόδοξος!


ΖΥΓΟΣ: Πραγματοποιούνται τώρα, πολλές από τις οικονομικές και ερωτικές επιθυμίες σου! Να ακούς την ισχυρή διαίσθηση σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συντροφική ζωή, εμπλουτίζεται με ρομαντισμό, εξομολογήσεις και τρυφερές στιγμές! Ακολούθησε την καρδιά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η δημιουργικότητα σου και οι καλοπροαίρετοι τρόποι σου, βελτιώνουν τομέα της εργασίας και διορθώνουν συναδελφικές σχέσεις. Ανανεώνεις καθημερινότητα και εξωτερική εμφάνιση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απόλυτη επιτυχία στην ερωτική ζωή! Έρχονται ρομαντικές ερωτικές στιγμές, εξομολογήσεις, κατακτήσεις και καλοπέραση!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διορθώνονται οικογενειακές σχέσεις, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Ένα ερωτικό μήνυμα έρχεται, από ένα πρόσωπο του παρελθόντος σου!


ΙΧΘΥΣ:
Έρχονται επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις, που σε χαροποιούν! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή πειθώ σου και την διαίσθηση σου!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,33 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.