Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής Εξάγωνο με Πλούτωνα 7/4: Πειθώ και Διορατικότητα

Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 7/4, αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία, να εκπληρώσουμε επιθυμίες και να πετύχουμε οικονομικούς στόχους!

Ερμής Εξάγωνο με Πλούτωνα 7/4: Πειθώ και Διορατικότητα

Την Τρίτη 7 Απριλίου 2020, ο Ερμής στους Ιχθύες και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σχηματίζουν όψη Εξαγώνου και μας ανοίγουν δρόμους ευκαιριών, επαφών και συζητήσεων για την επίτευξη στόχων και επιθυμιών!

Η αντίληψη μας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, όπως και η διορατικότητα μας, αφού μαντεύουμε τις προθέσεις των άλλων!

Το μυαλό συνεργάζεται με την θέληση και την διορατικότητα και καταφέρνουμε να βρούμε  λύσεις σε θέματα που μας προβληματίζουν και μας απασχολούν καιρό τώρα!
 
Ο λόγος μας είναι οξυδερκής, δυναμικός, αποτελεσματικός και ουσιαστικός, οι συζητήσεις μας είναι εύστοχες και βαθυστόχαστες και το ένστικτο μας αλάνθαστο!  

Ο έρωτας πια έχει ουσία αλλά και μπόλικο πάθος! 

Σημαντικές και ωφέλιμες  αποκαλύψεις, μας βοηθούν και στον οικονομικό τομέα!


Ιδιαίτερα ευνοημένα, είναι για τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)  και τα Ζώδια του Νερού  (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς)  του 3ου δεκαημέρου!


Θα σου φέρει παθιασμένα ερωτικά μηνύματα το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα; Στείλε τώρα ΕΡΜΗΣ1 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε από σταθερό ή κινητό στο 14724!

 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ: Κάποιες κρυφές και παρασκηνιακές συζητήσεις σε ευνοούν ιδιαίτερα! Επιπλέον μία αποκάλυψη,  σε ωφελεί για να εκπληρώσεις μία μεγάλη σου επιθυμία!  


ΤΑΥΡΟΣ: Ο φιλικός τομέας βελτιώνεται και ενδυναμώνεται, ιδίως μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Μεγάλα όνειρα, πραγματοποιούνται με τους κατάλληλους συμμάχους! 


ΔΙΔΥΜΟΣ: Το επικοινωνιακό σου ταλέντο και η οξυδέρκεια σου, σε εξυπηρετεί επαγγελματικά και επιπλέον βελτιώνει την κοινωνική σου εικόνα!    


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήρθε η στιγμή, να πετύχεις όλους τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Έχεις τύχη, είσαι μετρημένα αισιόδοξος και όλες σου οι επικοινωνίες είναι επιτυχημένες!


ΛΕΩΝ: Έχεις συναρπαστικές ιδέες και βρίσκεις λύσεις σε οικονομικά αλλά και ερωτικά θέματα!  Χρησιμοποίησε την ισχυρή διορατικότητα σου αλλά και τον ερωτισμό σου, για ζήσεις καυτές στιγμές και να σαγηνεύσεις το άτομο της καρδιάς σου! ΠΑΡΘΕΝΟΣ
: Η συντροφική σου ζωή βελτιώνεται μέσω της επικοινωνιακής οδού και μέσω του πάθους σου που αυξάνεται! Νέο καυτό φλερτ, έρχεται για τους ελεύθερους!  ΖΥΓΟΣ: Επαγγελματικά, διορθώνεις παλαιά λάθη και βελτιώνεις την απόδοση σου! Εμφανισιακά κάνεις αλλαγές και είσαι πιο γοητευτικός!ΣΚΟΡΠΙΟΣ
: Είσαι ο απόλυτα κερδισμένος και τυχερός στην ερωτική  ζωή! Οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές, πάθος, ερωτικά μηνύματα και φλερτ! ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας βελτιώνεται χάρη στις γέφυρες επικοινωνίας που τώρα χτίζονται ξανά. Το ερωτικό σου παρελθόν επιστρέφει μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα! 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, ευφυής, περιζήτητος και δημοφιλής! Πετυχαίνεις στόχους και επιθυμίες, μέσω της επικοινωνιακής οδού, πιο εύκολα τώρα! 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και με αρκετή  αυτοεκτίμηση! Εκπληρώνεις πολλές επιθυμίες που έχουν να κάνουν με τον αισθηματικό και τον οικονομικό τομέα!  ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλεύεσαι τα εκφραστικά σου μέσα, αλλά και την διορατικότητα σου, για να πετύχεις όλες σου τις επιθυμίες τώρα!  Ο λόγος σου σε καθιστά γοητευτικό και μαγνητίζει τους άλλους!  

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.