Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής Εξάγωνο με Κρόνο 17/5 : Οι Λύσεις είναι εδώ

Το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου στις 17/5, μας δίνει την απαραίτητη ωριμότητα, για να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος! Δες την πρόβλεψη σου…

Ερμής Εξάγωνο με Κρόνο 17/5 : Οι Λύσεις είναι εδώ

Ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζει όψη Εξάγωνου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, στις 17 Μαΐου 2019!

Η ομολογουμένως αυτή, ωφέλιμη όψη, μας κάνει πιο οργανωτικούς, ρεαλιστές, σοβαρούς και απόλυτα προσγειωμένους!

Στις επικοινωνίες μας, ο λόγος μας είναι πλέον πιο ουσιαστικός και εύστοχος και η εκφραστική μας ικανότητα, τελειοποιεί τις συμφωνίες και τις συναναστροφές μας.

Επιπλέον, κάποια παρελθοντικά λάθη και εκκρεμότητες θα επανέλθουν, δίνοντας μας την ευκαιρία να τα διορθώσουμε με ώριμη και ευσυνείδητη διάθεση!

Τα πιο τυχερά, είναι κυρίως τα Πύρινα και τα Αέρινα ζώδια ( Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Επιτέλους ισορροπούν έσοδα και έξοδα, χάρη στην σωστότερη διαχείριση των χρημάτων σου! Βελτιώνεις συναισθηματικές σχέσεις και σταθεροποιείς καταστάσεις στον ερωτικό τομέα!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις την απόλυτη ευκαιρία, να πετύχεις ουσιαστικούς στόχους, να σοβαρευτείς, να ωριμάσεις, να διορθώσεις  λάθη από το  παρελθόν και να ισορροπήσεις όλη την ζωή σου!  

ΔΙΔΥΜΟΣ: Απαλλάσσεσαι από άγχη και ανασφάλειες , βάζεις τέλος σε συναισθηματικά αδιέξοδα και αποκαθιστάς μία σχέση από το παρελθόν που ακόμα σε απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώνεις ή αποκαθιστάς κάποια φιλική σχέση και εκπληρώνεις ένα μεγάλο ουσιαστικό όνειρο!

ΛΕΩΝ: Καταφέρνεις να εδραιωθείς επαγγελματικά, αλλά και κοινωνικά, με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί μέσα από επαφές και μετακινήσεις, θα έχεις οφέλη και ουσιαστική τύχη, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε εκπλήρωση σχεδίων!

ΖΥΓΟΣ: Διορθώνεις τα κακώς κείμενα στον ερωτικό τομέα και τακτοποιείς τις οικονομικές εκκρεμότητες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διορθώνεις λάθη που ίσως είχες κάνει απέναντι στο σύντροφο και βελτιώνετε ουσιαστικά την σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις μία ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείς τώρα να αποδείξεις ουσιαστικά την αξία σου στον εργασιακό τομέα, να ξεκινήσεις άσκηση ή διατροφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον έρωτα, μπορείς τώρα να κάνεις ουσιαστικές κινήσεις για να πετύχεις αυτό που θες! Τέλος οι επιφανειακές σχέσεις! Πλέον ξέρεις που βρίσκεσαι!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην οικογένεια, βελτιώνονται ουσιαστικά θέματα που σας απασχολούν! Επιπλέον, λόγω γεγονότων, αναθεωρείς το ερωτικό σου παρελθόν!  


ΙΧΘΥΣ: Κοινωνικοποιήσου και ενίσχυσε τις επαφές σου με ουσιαστικές και ωφέλιμες γνωριμίες! Αποκαθιστάς προβληματικές σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.