Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής Αντίθεση με Ποσειδώνα 14/9: Ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις

Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας την Παρασκευή 14/9, έρχονται σε Αντίθεση και η αλήθεια αποδεικνύεται απογοητευτική! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ερμής Αντίθεση με Ποσειδώνα 14/9: Ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις

Ο Ερμής στο Ζώδιο του Παρθένου και ο Ποσειδώνας, φαινομενικά ανάδρομος στους Ιχθύες, μας παρασύρει σε ουτοπικές αντιλήψεις, ψεύτικα λόγια και παραπλανήσεις, με την όψη Αντίθεσης που σχηματίζουν.


Η ατμόσφαιρα της καθημερινότητας, γίνεται αμφίβολη, η επικοινωνία ομιχλώδης και οι σχέσεις των ανθρώπων χαρακτηρίζονται από ψέμα και δυσπιστία.

Θα ακούσουμε αλλά και θα δώσουμε πολλές ψεύτικες υποσχέσεις, θα υπερεκτιμήσουμε και θα εξιδανικεύσουμε ανθρώπους μέσα από τα ψεύτικα ωραία λόγια τους χωρίς να το αξίζουν και οι απάτες-αυταπάτες-εξαπατήσεις θα πρωταγωνιστούν ιδίως σε επαφές και μετακινήσεις!


Τα Μεταβλητά ζώδια ( Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς ) είναι αυτά που πλήττονται περισσότερο, και ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο!


Τι μηνύματα θα σου φέρει η Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα;

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724!
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Φρόντισε να είσαι τίμιος και εργατικός, γιατί ανέντιμα εργασιακά τεχνάσματα θα σου βγουν σε κακό. Πρόσεξε πολύ σχέσεις με συναδέλφους, αφού δεν είναι όλοι αυτό που φαίνονται και μην εμπιστεύεσαι άλλους για την τεκμηρίωση δικών σου ευθυνών. Ξεκουράσου και μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Ωραιοποιείς και εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις στον έρωτα! Ακούς και πιστεύεις τυφλά, ερωτικά λόγια και μεγάλες υποσχέσεις που σε γοητεύουν. Ο έρωτας σε παραπλανεί και ίσως να διαψεύσει τις προσδοκίες σου. Μείνε έντιμος και υποψιασμένος!

ΔΙΔΥΜΟΣ:  Κάποιες συζητήσεις σε σπίτι και οικογένεια, ίσως οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Δεν είναι ώρα να ξεκαθαρίσεις προβλήματα οικογενειακά και να εκφράσεις κάποιες επιθυμίες γιατί οι υποσχέσεις που θα ακουστούν δεν θα τηρηθούν και τα λόγια που θα ειπωθούν δεν θα γίνουν  κατανοητά. Μην πιστεύεις σε έναν έρωτα του παρελθόντος που ίσως επιστρέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετακινήσεις, γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις χαρακτηρίζονται από ψευδαισθήσεις, ψέματα και παραπλανήσεις! Μην πιστέψεις κανένα και τίποτα τώρα, αλλά και μην προσπαθήσεις κι εσύ να ξεγελάσεις κάποιον! Πες όχι στα κουτσομπολιά!  

ΛΕΩΝ: Προσοχή πολύ χρειάζεται στον τομέα τον οικονομικών σου, αποφεύγοντας οικονομικές συμφωνίες, άσκοπες σπατάλες, αλλά και προσέχοντας για κλοπές ή απώλεια αντικειμένων. Να είσαι ειλικρινής, τίμιος, αλλά και καχύποπτος στις αισθηματικές σου σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε ότι κι αν ακούς γύρω σου σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!  Επιπλέον, προσπάθησε να είσαι σαφής και ειλικρινής στο λόγο σου, γιατί αλλιώς θα βγεις εσύ ζημιωμένος. Μην πιστεύεις τίποτα τώρα, όσο ωραίο κι αν ακούγεται και απέφυγε συμφωνίες και μετακινήσεις, γιατί θα αποδειχτούν απογοητευτικές.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως παρασυρθείς από τα συναισθήματα σου σε παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες ή ενέργειες, αλλά καλό θα ήταν να μην το κάνεις, γιατί  τώρα δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά τις καταστάσεις. Απέφυγε οποιαδήποτε παράνομη ή κρυφή δραστηριότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι φίλοι σου ίσως τώρα δεν είναι τόσο έντιμοι και πιθανόν να σε παρασύρουν σε αυταπάτες. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν τώρα και ιδιαίτερα νέες γνωριμίες! Μην κάνεις απατηλά μεγάλα όνειρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσο μπορείς, απέφυγε οποιαδήποτε συζήτηση στον επαγγελματικό χώρο και μην πιστέψεις σε προτάσεις ή υποσχέσεις μέσα από τον τομέα της εργασίας. Παρασύρεσαι σε λάθη και παγίδες και ίσως να καταστρέψεις την κοινωνική σου εικόνα, με αρνητικές συνέπειες σε δουλειά, οικογένεια και έρωτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προς το παρόν μην οργανώσεις ή ξεκινήσεις κάποιο ταξίδι, γιατί δεν θα είναι τα πράγματα όπως τα περιμένεις και θα απογοητευτείς. Επιπλέον φρόντισε να είσαι υποψιασμένος αλλά και τίμιος στις επαφές σου και σε νέες γνωριμίες,  γιατί δεν έτσι όπως φαίνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στον έρωτα ίσως οδηγηθείς σε πλάνη, αλλά ίσως και εσύ κρατήσεις μυστικές κάποιες ενέργειες ή σκέψεις. Απογοητευτική σεξουαλική ζωή αλλά και οικονομικά λάθη ή προβλήματα!  


ΙΧΘΥΣ: Πρόσεξε πολύ την επικοινωνία με τον σύντροφό σου γιατί η ασάφεια και η ασυνεννοησία μεταξύ σας! Ψέματα, εξιδανικεύσεις και εξαπατήσεις θα φέρουν ρήξεις και απογοήτευση στον συντροφικό τομέα!  

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,67 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.