Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής Αντίθεση με Κρόνο και Τρίγωνο με Ποσειδώνα 16/6: Προβλέψεις Ζωδίων

Το Σαββατοκύριακο μας ετοιμάζει… μπερδέματα σε επικοινωνίες και μετακινήσεις! Δες πως θα σε επηρεάσουν οι όψεις του Ερμή!

Ερμής Αντίθεση με Κρόνο και Τρίγωνο με Ποσειδώνα 16/6: Προβλέψεις Ζωδίων

Ο Ερμής στον Καρκίνο και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σχηματίζουν μία δύσκολη και σκληρή Αντίθεση, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019!

Η όψη αυτή, μας επιβάλλει να προσγειωθούμε, ιδίως επικοινωνιακά και πολύ πιθανόν να γίνει αυτό μετά από δυσκολίες!|

Μέσα από επαφές , μηνύματα, συναντήσεις, νέα και μετακινήσεις εμφανίζονται προβλήματα που είχαμε παραμελήσει στο παρελθόν!

Με σύνεση, ωριμότητα και λογική, θα πάρουμε κάποιες απαραίτητες αποφάσεις!

Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ, θα γλυκαίνει κάπως την αρνητικότητα της περιόδουκαι θα μας δώσει ελπίδα, αλληλεγγύη, συναισθηματισμό, διαίσθηση και δύναμη για συγχώρεση!

Τα Παρορμητικά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι πουπρέπει να προσέχουν, ενώ τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, θα έχουν τα πιο καλά νέα!


Τι ερωτικά μηνύματα θα σου φέρουν οι όψεις του Ερμή; Στείλε ΕΡΜΗΣ1 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

 

 

Προβλέψεις Ζωδίων


ΚΡΙΟΣ
Να είσαι σωστός και ώριμος απέναντι στην οικογένεια και το σπίτι.  Μην γυρνάς σε ένα ερωτικό παρελθόν. που πάλι θα σε πληγώσει, αν δεν είσαι σίγουρος και βέβαιος για τις προθέσεις του!  

 

ΤΑΥΡΟΣ
Πρόσεξε τα λόγια σου και ιδίως τα κουτσομπολιά σε επαφές, αλλά και την απροσεξία σου στις μετακινήσεις. Κατά τ’άλλα, μπορείς να αναμένεις ευχάριστα νέα και μηνύματα!


ΔΙΔΥΜΟΣ
Οικονομικά προβλήματα πιθανόν να προκύψουν λόγω της δικής σου κακής διαχείρισης. Η ερωτική σου ζωή απαιτεί ωριμότητα και όχι απαιτήσεις από εσένα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να έρθουν μέσα από επαφές αναποδιές και ατυχίες, αλλά αν έχεις καλή πρόθεση να τα ξεπεράσεις όλα, θα περάσεις πολύ όμορφα!

 

ΛΕΩΝ
Μπορεί το άγχος, η μελαγχολία και η νοσταλγία, καλά να κρατούν, όμως μία παρασκηνιακή επαφή ή μήνυμα, θα σου δώσει χαρά!  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δυσκολεύει η επικοινωνία με φίλους και πολύ πιθανόν να είναι η συμπεριφορά σου η αιτία. Χωρίς προκλητικότητα, πέρασε όμορφα μαζί τους και δέξου την βοήθεια τους, στη διεκδίκηση ενός στόχου σου!

ΖΥΓΟΣ
Απέφυγε οπωσδήποτε λάθη και απροσεξία στον τομέα της καριέρας, αν δεν θες απώλειες! Κυνήγησε τα επαγγελματικά σου όνειρα με ωριμότητα και υπευθυνότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προβλήματα πιθανόν να υπάρξουν σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες και κυρίως μετακινήσεις! Διατήρησε την αυξημένη αισιοδοξία σου, σε συνδυασμό όμως με την λογική!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην απαιτείς, χειραγωγείς και ζηλεύεις στον έρωτα, όπως επίσης μην ξοδεύεις αλόγιστα! Αν δεν παρασυρθείς σε τέτοιες συμπεριφορές, θα απολαύσεις συναισθηματικές και σεξουαλικές στιγμές!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλά τα λάθη που κάνεις  στη συντροφική ζωή και τώρα δείχνουν τα αρνητικά τους αποτελέσματα! Προσπάθησε να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με συναισθηματικό τρόπο και όχι εγωιστικό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εργασία και η σκληρή καθημερινότητα μπορεί να σε πιέζουν, αλλά η διαίσθηση σου θα δείξει τον σωστό τρόπο να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα!  

ΙΧΘΥΣ
Σοβαρέψου και συνετίσου άμεσα στην αισθηματική ζωή και θα δεις ότι μπορείς να απολαύσεις επιτυχίες, κατακτήσεις, πάθος και συναίσθημα!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,2 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.