Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Επιστροφή στην Κανονικότητα και Ζώδια

Επιστροφή στην Κανονικότητα και το Μάθημα από το σύμπαν, σύφωνα με το Ζώδιο σου! Ένα άρθρο από την Χριστίνα Τανταλίδου...

Επιστροφή στην Κανονικότητα και Ζώδια

Από τον περσινό Μάρτη, η κοινωνία μας αντιμετωπίζει την πανδημία και μέσα από τον εγκλεισμό έχουν έρθει στην επιφάνεια πολλά προβλήματα που καλούμαστε τώρα να επιλύσουμε, μια που οδεύουμε σε στάδιο προσαρμογή και  σε «κανονικές» συνθήκες.

Ωστόσο και παρόλο που ετοιμαζόμαστε να μπούμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς και όσο αυτό είναι εφικτό, πολλοί από εμάς θα πρέπει να ξεπεράσουμε μια πεσμένη ψυχολογία, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να βγάλουμε προς τα έξω την νέα μας εικόνα,  τον νέο μας εαυτό.

Πως όμως θα αντιδράσουν τα ζώδια στο σενάριο της επιστροφής τους και ποιο είναι το μάθημα που δόθηκε από το Σύμπαν, έτσι ώστε να επιστρέψουν ακόμα πιο σοφοί και απαλλαγμένοι από τις ατέλειες τους.

 

Μάθε με λεπτομέρεια όλες τις εξελίξεις που θα έχεις αυτήν την περίοδο... 
Στον αστρολογικό σου χάρτη υπάρχουν όλες οι απαντήσεις! 
Κάλεσε τώρα στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754


 

Κριός

Ο Κριός περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή στην κανονικότητα και θα προσπαθήσει να ορθοποδήσει άμεσα, κάνοντας νέα ξεκινήματα. Βέβαια δεν είναι το ζώδιο που σταμάτησε να ζει την προηγούμενη περίοδο, αλλά ο εγκλεισμός συνετέλεσε να κοντρολάρει την παρορμητική του φύση. Έτσι τώρα μπορεί να διαχειριστεί με μεγαλύτερη σοφία ότι δεν του δίνεται άμεσα, δείχνοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο Σύμπαν.

 

 

Ταύρος

Ο Ταύρος φοβάται να μπει άμεσα στην κανονικότητα, μια που δεν έχει ξεπεράσει τελείως το φόβο και τα αρνητικά συναισθήματα που του δημιουργήθηκαν, λόγω του εγκλεισμού. Ωστόσο εκτίμησε τα απλά πράγματα της ζωής, έγινε πιο απλός και αναγκάστηκε να αποκοπεί από τις υλικές του προσκολλήσεις και να νιώσει πως τίποτα δεν του ανήκει. Αρκετά πιο δοτικός και γενναιώδορος.


Δίδυμοι

Ο Δίδυμος ανυπομονεί να βγεί από τον εγκλεισμό και να αρχίσει να συνδέεται με το περιβάλλον του. Βέβαια δεν σταμάτησε λεπτό τις επικοινωνίες του μέσα από το ίντερνετ και για αυτό ξεπέρασε σχετικά εύκολα τους φόβους του. Επίσης, είχε περισσότερο χρόνο να αφοσιωθεί στην οικογένεια του και σε ένα προσωπικό του εγχείρημα, καταπολεμώντας την τάση του να σκορπάει την ενέργεια του σε πολλά πράγματα. Έγινε πιο αποτελεσματικός.


Καρκίνος

Ο Καρκίνος βιώνει αρκετά δύσκολα το θέμα της πανδημίας γιατί μεγάλωσαν οι φόβοι του γύρω από θέματα υγείας και ανησυχούσε αρκετά για τους δικούς του ανθρώπους. Βέβαια η πανδημία τον βοήθησε να αξιολογήσει την στάση του απέναντι σε προσωπικά θέματα και έτσι συνειδητοποιήσε  ότι πρέπει να κόψει ομφάλιους λώρους. Σίγουρα θα επιστρέψει πιο κοινωνικός και εξωστρεφής.


Λέων

Ο Λέοντας ένιωσε αρκετά καταπιεσμένος με τις συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία και για αυτό πολλές φορές μπορεί και να πήγε ενάντια στα μέτρα. Θα επιστρέψει όμως έτοιμος να «αναλάβει» το βασίλειο του, συνειδητοποιώντας όμως ότι δεν μπορεί να είναι πάντα κυρίαρχος στο περιβάλλον του. Γενικά επιστρέφει πιο σοφός και ταπεινός στα γυρίσματα της ζωής.


Παρθένος

Ο Παρθένος προσαρμόστηκε αρκετά γρήγορα στις συνθήκες της πανδημίας, καθώς σε γενικές γραμμές τα θέματα υγείας τον απασχολούν ιδιαίτερα. Όμως σίγουρα και στην περίπτωση που έμεινε εκτός εργασίας προσπάθησε να προσεγγίσει περισσότερο συναισθηματικά το περιβάλλον του και να ξεχάσει την τελειομανία του. Έτσι τώρα θα επιστρέψει δειλά δειλά στην κανονικότητα και στους παλιούς του ρυθμούς, στηριζόμενος περισσότερο στα συναισθήματα του.


Ζυγός

Ο Ζυγός έχασε την κοινωνική του διάθεση με τον εγκλεισμό και σίγουρα η μοναχικότητα τον έβαλε να σκεφτεί πιο σοβαρά τις επιλογές του και γενικά τη ζωή του. Έτσι τώρα επιστρέφει αρκετά πιο δυναμικά στην κανονικότητα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις αποφάσεις του.  Τελικά ο περιορισμός τον βοήθησε να δει ξεκάθαρα τα θέλω του και θα προχωρήσει σε ξεκινήματα που πιθανόν να σοκάρουν το περιβάλλον του.


Σκορπιός

Ο Σκορπιός πιέστηκε από την πανδημία μόνο στην περίπτωση που έμεινε μόνος ή έχασε χρήμα. Γενικά είναι το ζώδιο που είναι φτιαγμένο για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και δεν φοβάται εύκολα. Ίσως όμως  ο εγκλεισμός και οι απώλειες εξαιτίας του ιού, φωτογράφισαν περισσότερο τις ευάλωτες πλευρές του και έτσι αποφάσισε να δουλέψει περισσότερο με τον εαυτό του. Επιστρέφει δυναμικά στην κανονικότητα και αποφασισμένος να γιατρέψει την αχίλλειο πτέρνα του.

 

 

 

Τοξότης

Ο Τοξότης απεχθάνεται κάθε είδους περιορισμό και σαν παιδί του Δία πέρασε αρκετά δύσκολα και έβγαλε τον εκνευρισμό του προς τα έξω. Βέβαια δεν σταμάτησε να ασχολείται ή να αναζητά νέους τρόπους επαγγελματικής έκφρασης και αυτό βοήθησε να πάει καλύτερα η δουλειά του. Αναγκάστηκε όμως να μείνει και στο σπίτι, οπότε έδωσε προτεραιότητα και στους δικούς του ανθρώπους. Έτσι τώρα η επιστροφή στην κανονικότητα θα τον οδηγήσει σε επιλογές που αφορούν περισσότερο την προσωπική του ζωή.


Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως προσαρμόστηκε στις συνθήκες της πανδημίας και αμέσως μετέφερε τη δουλειά του στο .. σπίτι του. Όμως και επειδή φύτρωσε το ζιζάνιο της ανασφάλειας, άρχισε να επικεντρώνεται και στα συναισθηματικά του ζητήματα, αναζητώντας περισσότερο την συντροφιά των αγαπημένων. Έτσι αρκετά πιο συναισθηματικός επιστρέφει στην κανονικότητα και με διάθεση να ξεφύγει από το ατομικό του συμφέρον.


Υδροχόος

Ο Υδροχόος σίγουρα ασχολήθηκε με τα θέματα της πανδημίας και σε συλλογικό επίπεδο, βγάζοντας προς τα έξω την φυσική του τάση να αναλαμβάνει κοινωνικό έργο. Βέβαια αναγκάστηκε να ρίξει τους ρυθμούς του και να ασχοληθεί και με την προσωπική του ζωή. Γενικά όμως η επιστροφή του στην κανονικότητα θα του δώσει ακόμα ένα κίνητρο να βοηθήσει τους πληγέντες και να αποκτήσει ένα νέο όραμα.

 

 

 

Ιχθύες

 Ο Ιχθύς έχει πιεστεί αρκετά από την πανδημία, καθώς είναι ένα ζώδιο αρκετά συναισθηματικό και επηρεάζεται αρκετά από το περιβάλλον του. Έτσι και προσπαθώντας να βρει την ισορροπία του έστρεψε την προσοχή του προς τα μέσα, αναπτύσσοντας περισσότερο τα πνευματικά του χαρίσματα. Έτσι εμπιστεύτηκε περισσότερο τον αόρατο κόσμο και έγινε βέβαια πιο φευγάτος. Επιστρέφει όμως στην κανονικότητα με μεγαλύτερη πίστη πως όλα τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν. Νίκησε την πεσιμιστική του διάθεση.

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.