Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Επιλεκτική Αστρολογία: Οι κατάλληλες ημερομηνίες για να έχεις επιτυχία!

Μάθε τον τρόπο που η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει στην επιλογή των κατάλληλων ημερομηνιών! Η Βάσια Κόντη μας παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον αστρολογικό θέμα! 

Επιλεκτική Αστρολογία: Οι κατάλληλες ημερομηνίες για να έχεις επιτυχία!

Πόσες φορές βρέθηκες στη θέση να θέλεις να κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα και να αναζητάς την κατάλληλη περίοδο, προκειμένου το νέο εγχείρημά σου να στεφθεί με επιτυχία! Η έναρξη μίας επιχείρησης, ο γάμος, το ταξίδι, μία νέα σχέση, το ξεκίνημα μίας δουλειάς, η υπογραφή ενός συμβολαίου ... είναι μερικές από τις σημαντικές δραστηριότητες που είναι βέβαιο ότι θα θελες να πραγματοποιήσεις την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα!

Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται η Επιλεκτική Αστρολογία να μας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου χρονικού διαστήματος, προκειμένου να έχουμε επιτυχία στις επιδιώξεις μας.


Η αστρολόγος μας Βάσια Κόντη, παρουσίασε στην εβδομαδιαία Αστρολογική της Εκπομπή στο Κανάλι 9  "Άστρα Εν Τάξει" το ενδιαφέρον αστρολογικό θέμα της Επιλεκτικής Αστρολογίας! Μαζί με την καλεσμένη της Αλεξάνδρα Καρακώστας μας έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες που αξίζει να τις παρακολουθήσουμε!Ψάχνεις την κατάλληλη ημερομηνία για ένα νέο ξεκίνημα;

Η Βάσια Κόντη σου δίνει τις ιδανικές ημερομηνίες για να έχεις απόλυτη επιτυχία στους τομείς που σε ενδιαφέρουν!

Στείλε ΒΚ4 την ημερομηνία γέννησής σου και το ερώτημά σου στο 54754 ή κάλεσε στο 901 100 48 48 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,82 βαθμολογία
17 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.