Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ελιξήριο Έρωτα -Αγάπης – Επαφής

Το Oroskopos.gr για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί και σου προσφέρει το μοναδικό χειροποίητο Ελιξήριο Έρωτα, Αγάπης, Επαφής, το οποίο και θα λειτουργήσει βοηθητικά για να μπορέσεις να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή!

Ελιξήριο Έρωτα -Αγάπης – Επαφής

Το Oroskopos.gr για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί και σου προσφέρει το μοναδικό χειροποίητο Ελιξήριο Έρωτα, Αγάπης, Επαφής,  το οποίο και θα λειτουργήσει βοηθητικά για να μπορέσεις να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή!

Το ελιξήριο είναι μία ουσία υγρής μορφής,  με μοναδικές δυνάμεις που σε βοηθούν να θεραπεύσεις, να βελτιώσεις ή να διατηρήσεις κάτι.   Τα συστατικά του ελιξήριου είναι καθαρό νερό,οινόπνευμα, αλάτι, αιθέρια έλαια (διαφορετικά για κάθε ελιξήριο) και ενεργειακοί ζωντανοί κρύσταλλοι. Είναι ένα προϊόν υποαλλεργικό και vegan.

Το κόκκινο ελιξήριο του έρωτα, της αγάπης και της επαφής  συνδέεται με το 2ο Τσάκρα των γεννητικών οργάνων (του ιερού οστού)  το Σβαντιστάνα ή αλλιώς το τσάκρα της σεξουαλικότητας. Η θέση  του 2ου τσάκρα στο σώμα μας είναι κάτω από την κοιλιά.  Επηρεάζει θετικά το ενεργειακό  κέντρο που συδέεται με την ικανότητα δημιουργίας σχέσεων, την έλξη, το αίσθημα της χαράς, της απόλαυσης και της δίψας για ζωή.

  • Έλκεις κοντά σου τον έρωτα
  • Ενισχύεται το ερωτικό πάθος
  • Έλκευς τα μαγνητικά συναισθήματα της αγάπης
  • Ενισχύεται η ερωτική επαφή
  • Ενεργοποιούνται οι καρμικές αναμνήσεις των δίδυμων ψυχών
  • Έχεις περισσότερο αίσθημα χαράς

Μπορείς να ψεκάσεις τον χώρο σου ή το υπνοδωμάτιο ή ακόμα και το σπίτι. Μπορείς όμως να ψεκάσεις και την αύρα την δική σου ή του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει.  Μία καλή πρόταση είναι να το χρησιμοποιήσεις και στο μπάνιο σου κάνοντας 7 ψεκασμούς στο λουτρό.


Όταν ψεκάζουμε προς το σώμα μας ή προς κάποιον άλλον, ξεκινάμε από την κορυφή του κεφαλιού προς τα κάτω (προσοχή στην περιοχή των ματιών» μέχρι και τα πέλματα. Στην περιοχή του κεφαλιού ψεκάζουμε πάνω από την κορυφή του κεφαλιού προς τα πίσω και δεξιά. Αντίστοιχα ψεκάζουμε αριστερά στο ύψος των αυτιών, πάλι προς τα πίσω.


Για καθαρισμό ενός χώρου ψεκάζουμε διαδοχικά στις 4 γωνίες του δωματίου και από μια φορά στο πάτωμα, μια στο κέντρο του δωματίου και μια προς τα πάνω, στην οροφή του δωματίου, (φυσικά προσοχή μα μην πάει στα μάτια).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για καλύτερα αποτελέσματα, ψέκαζε γύρω-γύρω την αύρα σου!

 

Τιμή:  ΜΟΝΟ 24,80€

Τηλέφωνο Παραγγελίας: 210 94 72 013

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.