Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ελιξήριο Ενεργειακής Θεραπείας

Το Oroskopos.gr για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί και σου προσφέρει το μοναδικό χειροποίητο Ελιξήριο Ενεργειακής Θεραπείας,  το οποίο και θα λειτουργήσει βοηθητικά για να μπορέσεις να βελτιώσεις σημαντικά την πνευματική σου ενέργεια.

Ελιξήριο Ενεργειακής Θεραπείας

Το Oroskopos.gr για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί και σου προσφέρει το μοναδικό χειροποίητο Ελιξήριο Ενεργειακής Θεραπείας,  το οποίο και θα λειτουργήσει βοηθητικά για να μπορέσεις να βελτιώσεις σημαντικά την πνευματική σου ενέργεια.

Το ελιξήριο είναι μία ουσία υγρής μορφής,  με μοναδικές δυνάμεις που σε βοηθούν να θεραπεύσεις, να βελτιώσεις ή να διατηρήσεις κάτι.   Τα συστατικά του ελιξήριου είναι καθαρό νερό,οινόπνευμα, αλάτι, αιθέρια έλαια (διαφορετικά για κάθε ελιξήριο) και ενεργειακοί κρύσταλλοι.

Το μπλε ελιξήριο της ενεργειακής θεραπείας, συνδέεται με το 5ο Τσάκρα το Βισούντα που σημαίνει «γεμάτο καθαριότητα». Η θέση  του 5ου τσάκρα στο σώμα μας είναι στο λαιμό.  Επηρεάζει το αιθερικό σώμα και αποτελεί το κέντρο της ανθρώπινης ικανότητας για επικοινωνία, έκφραση , πνευματική εγρήγορση, ομιλία. Είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις επικοινωνίες και την καθαρότητα του μυαλού.

  • Θεραπεύεις ενεργειακά καταστάσεις που σε έχουν πονέσει
  • Ξεπερνάς δυσάρεστα συμβάντα που σε ταλαιπώρησαν πνευματικά ή και σωματικά
  • Νιώθεις περισσότερη πνευματική δύναμη
  • Εξωτερικεύεις εποικοδομητικά τα συναισθήματά σου
  • Εκφράζεις με συνειδητότητα όλα όσα έχεις στο μυαλό σου
  • Βελτιώνονται οι επικοινωνίες σου

Μπορείς να ψεκάσεις το χώρο θεραπείας ή το υπνοδωμάτιο, το γραφείο, ή το σπίτι.  Μπορείς όμως να ψεκάσεις και την αύρα την δική σου ή του ανθρώπου που θέλεις να έχει εύνοια στους παραπάνω τομείς.  Μία καλή πρόταση είναι να το χρησιμοποιήσεις και στο μπάνιο σου κάνοντας 7 ψεκασμούς στο λουτρό.

Όταν ψεκάζουμε προς το σώμα μας ή προς κάποιον άλλον, ξεκινάμε από την κορυφή του κεφαλιού προς τα κάτω (προσοχή στην περιοχή των ματιών» μέχρι και τα πέλματα. Στην περιοχή του κεφαλιού ψεκάζουμε πάνω από την κορυφή του κεφαλιού προς τα πίσω και δεξιά. Αντίστοιχα ψεκάζουμε αριστερά στο ύψος των αυτιών, πάλι προς τα πίσω.

Για καθαρισμό ενός χώρου ψεκάζουμε διαδοχικά στις 4 γωνίες του δωματίου και από μια φορά στο πάτωμα, μια στο κέντρο του δωματίου και μια προς τα πάνω, στην οροφή του δωματίου, (φυσικά προσοχή μα μην πάει στα μάτια).

 

Τιμή:  ΜΟΝΟ 24,80€

Τηλέφωνο Παραγγελίας: 210 94 72 013

 Έξοδα Αποστολής Δωρεάν για αγορές άνω των 40€ από το Oroskopos Shop. Για αγορές μικρότερου κόστους τα έξοδα αποστολής είναι στα 4€

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.