Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ελεύθερος Χρόνος και Ζώδια

Πως εκμεταλλεύονται τα 12 Ζώδια τον ελεύθερο χρόνο τους; Δες στο άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου...

Ελεύθερος Χρόνος και Ζώδια

Η κοινωνία που ζούμε είναι πολύ απαιτητική και παρά τις πρόσφατες εξελίξεις που περιόρισαν την κοινωνική μας ζωή, δεν έχουμε αρκετό χρόνο να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και ότι μας ευχαριστεί.

Όμως γνωρίζουμε ότι για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας μας, πρέπει να ξεκλέβουμε χρόνο και να φορτίζουμε τις «μπαταρίες» μας.


Έτσι πάμε να δούμε και σύμφωνα με την Αστρολογία, με ποιο τρόπο τα ζώδια εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο τους, και πως καταφέρνουν να ξεφύγουν από έναν μηχανικό τρόπο ζωής;  ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724!
Διάβασε και το ζώδιο σου, αλλά και τον ωροσκόπο σου.  

Κριός

Ο Κριός πάντα ξεκλέβει χρόνο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του, γιατί είναι παρορμητικός και δεν του αρέσει να ακολουθεί  συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ασχολείται με τα σπορ, τον έρωτα και φυσικά με τις φιλίες του.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι χαλαρός στο πρόγραμμα του, και παρά τις υποχρεώσεις του πάντα θα βρει χρόνο να αφιερώσει στους δικούς του ανθρώπους, και στην ξεκούραση του, μια που στην κυριολεξία κοιμάται αρκετά. Επίσης ερωτοτροπεί και πηγαίνει σε ακριβά εστιατόρια. Μερικοί θα ασχοληθούν και με επενδύσεις.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι πολυάσχολος και για αυτό δεν έχει συγκεκριμένο ελεύθερο χρονο μέσα στη μέρα, καθώς διακόπτει πολλές φορές το πρόγραμμα του για να κάνει κάτι που τον ευχαριστεί. Κοινωνική δικτύωση, μηνύματα μέσα από το νετ, ταξίδια, σινεμά και κουτσομπολιό. 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το άτομο που εργάζεται αρκετά και προσπαθεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, εκτός βέβαια, εάν περνάει συναισθηματική φουρτούνα. Επιλέγει να ξοδεύει τον ελεύθερο του χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, στο σπίτι του αλλά και ναι , στην κουζίνα, μαθαίνοντας μια νέα συνταγή. Είναι πολύ σπιτόγατος.

Λέων

 Ο Λέων είναι δραστήριος, αλλά βρίσκει χρόνο για να ικανοποιήσει τα γούστα του, που τυγχάνει να είναι και ακριβά. Έτσι θα ασχοληθεί με την ψυχαγωγία του, τα τυχερά παιχνίδια και βέβαια τα παιδιά του. Πολλοί ασχολούνται και με το θέατρο.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι οργανωτικός, μεθοδικός και έτσι δεν θα ξεφύγει ποτέ από το πρόγραμμα του , που τυγχάνει να είναι σχεδόν πάντα φορτωμένο. Πάντα όμως φροντίζει να έχει ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστεί, να ασχοληθεί με την φυσική του κατάσταση και να κάνει κάτι εναλλακτικό. Προσφέρει στο περιβάλλον του.

Ζυγός

Ο Ζυγός βρίσκει πάντα χρόνο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του και να ξεκουραστεί. Το κακό είναι ότι φλερτάρει αρκετά και έτσι ξοδεύει τον χρόνο του σε ερωτικά καλέσματα με αποτέλεσμα να ρισκάρει σταθερές σχέσεις. Δεν έχει πρόγραμμα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός πάντα θα βρει χρόνο να ασχοληθεί με ότι τον ξεκουράζει και για να καλύψει, κυρίως τις ψυχολογικές του ανάγκες. Ερωτοτροπεί αρκετά, πηγαίνει κινηματογράφο, ασχολείται με την ψυχανάλυση, διαβάζει βιβλία μυστηρίου. Μαθαίνει τάντρα.

Τοξότης

Ο Τοξότης πολλές φορές ταυτίζει τον ελεύθερο του χρόνο με τις επαγγελματικές του ασχολίες και για αυτό δραστηριοποιείται, κυρίως ως ελεύθερο επαγγελματίας. Στον ελεύθερο του χρόνο, επιλέγει να ταξιδεύει, να έρχεται σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και αναζητά νέες πνευματικές αλήθειες.  

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ο εργασιομανής, που επενδύει στο κοινωνικό του προφίλ και για αυτό έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν ξεφεύγει χρονικά. Στον ελεύθερο του χρόνο, θα έρθει σε επαφή με συνεργάτες και άτομα εξουσίας. Επίσης θα ασχοληθεί με την επιμόρφωση του.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα και τρομερά ιδεαλιστής, οπότε φροντίζει να επενδύει τον χρόνο του σε συλλογικές δραστηριότητες, πολιτικά κινήματα και ότι τον βγάζει από τη σούπα της μετριότητας. Αρκετά δραστήριος σε ερωτικά καλέσματα.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς δεν είναι οργανωτικός, οπότε θα χάσει την επαφή με το χρόνο, και το αποτέλεσμα είναι να καταλήγει κουρασμένος και χωρίς ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο, εάν τα καταφέρει, θα ασχοληθεί με τον διαλογισμό, με την φροντίδα ευπαθών ομάδων και ναι, χορεύει , παίζει θέατρο. Είναι καλλιτεχνική φύση.

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
1 βαθμολογία
1 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.