Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εξαρτήσεις και Ζώδια

Εξαρτήσεις και Ζώδια! Μάθε τα πάντα στο άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου...

Εξαρτήσεις και Ζώδια

Η ζωή είναι απρόβλεπτη και πολλές φορές βιώνουμε καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν ή μας κάνουν να χάνουμε την πίστη στον εαυτό μας.

Ερωτική απογοήτευση, ανεργία, διαζύγιο, οικογενειακά προβλήματα και νιώθουμε ότι πρέπει να στηριχτούμε σε κάτι πόυ θα μας δώσει δύναμη και για να ορθοποδήσουμε.

Έτσι πολύ συχνά πέφτουμε σε λανθασμένες συμπεριφορές ή επιλέγουμε «συνήθειες» τις λεγόμενες εξαρτήσεις με σκοπό να ξεπεράσουμε τον πόνο και να αγγίξουμε ξανά την ευτυχία. Βέβαια το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές αυτοκαταστροφικό και η λύση πάντα βρίσκεται μέσα μας, στον εαυτό σας και καλό θα ήταν να μην ψάχνουμε σε εξωτερικά στηρίγματα.  

Πάμε όμως να δούμε ποιά είναι τα ζώδια και σύμφωνα με την αστρολογία που είναι πιο επιρρεπή στην αμαρτία της «εξάρτησης» και άραγε σε τι είδους εξάρτηση υποκύπτουν κάθε φορά ;


Μελετάμε αναλυτικά τον χάρτη σου! 
Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724!

 

Κριός

Αρκετά παρορμητικός και ανυπόμονος από τη φύση του, δεν είναι τόσο δεκτικός στα σκαμπανεβάσματα της ζωής και έτσι μπορεί να υποκύψει στην αμαρτία της εξάρτησης, με σκοπό να ξεπεράσει ή να κουκουλώσει το πρόβληματα του. Συνήθως η εξάρτηση του σχετίζεται με συχνή αλλαγή συντρόφων, τυχερά παιχνίδια η ακόμα και εθιστικές ουσίες.

 

Ταύρος

Αρκετά δυσκίνητος ο Ταύρος όταν η ζωή του τα φέρνει δύσκολα και αργεί να πάρει τα πάνω του ή τουλάχιστον θέλει το χρόνο του. Η αγαπημένη του εξάρτηση είναι το φαγητό , το σεξ και ότι σχετίζεται με την ύλη και δύσκολα αποκόπτεται από τις κακές του συνήθειες. Δεν αντιλαμβάνεται τα πάθη του .

Δίδυμοι

Αρκετά επιπόλαια τα Διδυμάκια υποκύπτουν σε εξαρτήσεις της εποχής, όπως είναι το διαδίκτυο και γενικά ότι εχει να κάνει με τα μέσα δικτύωσης. Σχεδόν πάντα είναι με το κινητό στο χέρι και χάνουν έτσι την ομορφιά της άμεσης προσωπικής επαφής. Εύκολα ξεφεύγουν από τα προβλήματά τους. Αποξενώνονται ..

Καρκίνος

Αρκετά στενάχωρος ο Καρκίνος, θα πέσει σε κάθε είδους εξάρτηση, αρκεί να ξεχάσει το πρόβλημά του και να μην νιώθει το πόνο. Έτσι έχει κυρίως συναισθηματικές εξαρτήσεις το ζώδιο αυτό και μπλοκάρει ο ίδιος τη ζωή του, μια που μένει κολλημένος στο παρελθόν.

Λέων

Αρκετά μεγαλοπιάνεται το Λιοντάρι και εύκολα υποκύπτει σε εξαρτήσεις που μπορεί να τον καταστρέψουν οικονομικά, όπως είναι ο τζόγος, πολυδάπανες αγορές και «άσωτη» ερωτική ζωή Αυτοκαταστροφικός,  όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά.

Παρθένος

Συντηρητικά από τη φύση τους τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου αλλά πολλές φορές θα χάσουν το μέτρο και θα υποκύψουν σε «κακή» εξάρτηση. Έτσι , οι Παρθένοι είναι άτομα προσκολλημένα σε εξαρτήσεις που αφορούν τη διατροφή τους,  και αυτό έχει σχεδόν πάντα αντίκτυπο στην υγεία τους.

 

Ζυγός

Σχεσάκιας ο Ζυγός και νάρκισσος και από δυο πράγματα είναι εξαρτημένος, από τον καθρέφτη του και τα προσωπικά του . Έτσι μπορεί να ξοδεύει αρκετά χρήματα για την εμφάνιση του και να αλλάζει κάθε μέρα ταίρι μια που είναι εθισμένος στο σπορ της απιστίας.

Σκορπιός

Εμμονικός ο Σκορπιός και αρχικά είναι εξαρτημένος από τις συναισθηματικές του ανάγκες και το ταίρι του, αλλά και την επιθυμία του να ζήσει τη ζωή του έντονα και με πάθος, Η εξάρτηση του σχετίζεται με το σεξ  και τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις και έτσι θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματα του.

Τοξότης

Ριψοκίνδυνος ο Τοξότης, κυνηγά την τύχη του με πάθος και για αυτό έχει οι εξαρτήσεις του επηρεάζουν και την οικονομική του κατάσταση. Έντονη η ανάγκη να τζογάρει σε τυχερά παιχνίδια ή σε επιχειρηματικά σχέδια, γιατί θέλει να φλερτάρει συνεχώς με την τύχη του . Πολλές φορές καταστρέφεται οικονομικά.

Αιγόκερως

Φιλόδοξος ο Αιγόκερως, αγαπά τη δουλειά του περισσότερο από τον εαυτό του και για αυτό θα πέσει στο παιχνίδι των εξαρτήσεων, εάν τα επαγγελματικά του δεν εξελίσσονται ομαλά.  Συνήθως κρύβει τις εξαρτήσεις του(τυχερά παιχνίδια, εθιστικές ουσίες).

 

Υδροχόος

Αλτρουιστής ο Υδροχόος , έχει καλές εξαρτήσεις και προσπαθεί να πολεμάει τους δαίμονες του με τη συμμετοχή του  σε ανθρωπιστικές οργανώσεις. Η κύρια εξάρτηση του σχετίζεται με το «καλό» της ανθρωπότητας και για αυτό δεν ασχολείται αρκετά με τα προσωπικά του.

Ιχθύες

Ανασφαλή τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ιχθύ , έχουν πολλές εξαρτήσεις και κατά κανόνα επιστρέφουν πάντα στις συνήθειες τους, με σκοπό να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους. Τυχερά παιχνίδια, εθιστικες ουσίες , δανεισμός και συχνή αλλαγή συντρόφων.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.