Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εξάγωνο Ερμή με Ουρανό 22/7 : Πρωτοτυπία και Ιδέες

Το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, στις 22/7, θα φέρει έξυπνες συζητήσεις, ξαφνικές χαρούμενες ειδήσεις, ευχάριστες μετακινήσεις και πρωτότυπες ιδέες…
Εξάγωνο Ερμή με Ουρανό 22/7 : Πρωτοτυπία και Ιδέες
Ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο και την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο.  

Μπορούμε να αναμένουμε ευχάριστες ξαφνικές επαφές και μηνύματα, χαρμόσυνες συζητήσεις που δεν θα τους λείπει όμως και η φαντασία, η επινοητικότητα και η ευστροφία, νέες σύγχρονες ιδέες και γενική εγρήγορση σκέψης και έκφρασης.

Μέσα στο πρόγραμμα, είναι και ξαφνικές προτάσεις, απρόσμενες συναντήσεις και μετακινήσεις, ευχάριστες δηλώσεις, αλλά και λύσεις που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε ανακούφιση.

Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή την όψη είναι οι εκπρόσωποι της Γης και του Νερού, του 2ου δεκαημέρου

Ποιες θα είναι οι δικές σου ερωτικές εξελίξεις;

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Οικογενειακά θέματα θα προκύψουν που σε χαροποιούν και σε βοηθούν να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τους δικούς σου ανθρώπους. Ευχάριστες ειδήσεις θα έχεις από οικογενειακά σου πρόσωπα. Αναμνήσεις θα επανέλθουν αλλά και ξαφνικά μηνύματα από άτομα του παρελθόντος πιθανόν να έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα διανοητικά σου χαρίσματα και η δύναμη του λόγου σου σε βοηθούν σήμερα να αρπάξεις σημαντικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Ευνοούνται μετακινήσεις και ταξίδια που ίσως προκύψουν να κάνεις, για οποιοδήποτε λόγο.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ξαφνικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για την βελτίωση  των οικονομικών σου αλλά και των συναισθηματικών σταθερών σου σχέσεων. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση σου σε βοηθά σε όλες σου τις επαφές. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχεις πολλές έξυπνες ιδέες σήμερα που θα σε βοηθήσουν σε όλους τους τομείς. Εκπλήξεις ιδιαίτερα ευχάριστες μέσα από επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις. Θα έχεις χαρούμενες ειδήσεις και απρόσμενα μηνύματα.  
ΛΕΩΝ
Απρόοπτα ευχάριστα γεγονότα σε γεμίζουν καλές ιδέες και έξυπνες απόψεις για πολλά θέματα! Καταστρώνεις ένα σχέδιο το οποίο όμως για την ώρα δεν το μοιράζεσαι και δεν το κουβεντιάζεις.  Προτιμάς  να επεξεργαστείς όλες τις πληροφορίες, προτού πραγματοποιήσεις τα επόμενα βήματά σου. Μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες ευνοούνται. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευχάριστες συζητήσεις και ξαφνικά χαρούμενα γεγονότα θα έχεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και έχεις αυθεντικές πρωτότυπες ιδέες για όλα τα θέματα που σε απασχολούν.  
ΖΥΓΟΣ
Μηνύματα, ειδήσεις και ξαφνικές συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα θα προκύψουν, που ενδεχομένως να ευνοήσουν την εξέλιξη σου.  Έχεις πολλές νέες ιδέες που μπορούν να σε βοηθήσουν, αρκεί να κάνεις τους κατάλληλους χειρισμούς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαφές και μηνύματα θα έχεις, που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα από άτομα που δεν περίμενες ή είχες καιρό να επικοινωνήσεις. Ακόμα κάποια ευκαιρία πιθανόν να παρουσιαστεί για ταξίδι ή για ένα νέο ξεκίνημα. Η διανοητικότητα σου σε ευνοεί σημαντικά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευχάριστες ξαφνικές συγκυρίες θα απασχολήσουν θετικά τον συναισθηματικό αλλά και τον οικονομικό τομέα. Ερωτικές ευκαιρίες και γεγονότα που σε γεμίζουν εσωτερική δύναμη και επιπλέον θα έχεις και έντονη διαίσθηση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εύνοια σε επαφές και ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σε όλες σου τις στενές σχέσεις και συνεργασίες. Ο σύντροφος σε ξαφνιάζει ευχάριστα και η γοητεία σου είναι αυξημένη, γι’ αυτό φρόντισε να επικοινωνήσεις ήρεμα και πολιτισμένα, ώστε να έχεις μόνο κέρδος. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παραγωγικότητα και η εξυπνάδα σου είναι ανεπτυγμένη στον εργασιακό σου χώρο. Θα έχεις ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις ή εποικοδομητικές συζητήσεις για θέματα υγείας ή εργασίας που σε απασχολούν.
ΙΧΘΥΣ
Απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις και επαφές σε χαροποιούν, όπως επίσης και ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα, όσον αφορά τον τομέα των παιδιών ή της διασκέδασης. Είσαι ιδιαίτερα τυχερός στις επικοινωνίες σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,83 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.