Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή με Πλούτωνα 10/11: Ερωτικές Επιστροφές γεμάτες πάθος

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σχηματίζει Εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 10/11. Δες πως σε επηρεάζει!

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή με Πλούτωνα 10/11: Ερωτικές Επιστροφές γεμάτες πάθος

Ο Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό, σχηματίζει μία ωφέλιμη όψη Εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, δίνονταςμας την ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσουμε για κάτι που χειριστήκαμε λάθος στο παρελθόν ή έστω ατυχήσαμε στην επίτευξη του, διορθώνοντας λάθη και φέρνοντας μας σε επαφή με ανθρώπους από τα παλιά!


Αν προσέξουμε λοιπόν τα εκφραστικά μας μέσα και επιστρατεύσουμε την λογική και τις εμπειρίες μας, μπορούμε να περιμένουμε θετικά γεγονότα και ευχάριστες συγκυρίες ειδικά με άτομα που μέχρι τώρα είχαν μείνει, για κάποιο λόγο στο παρελθόν!

Μηνύματα, νέα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις από τα παλιά είναι γεγονός, όπως και λύσεις σε ερωτικά και οικονομικά θέματα!

Ευνοημένοι είναι κυρίως εκείνοι που ανήκουνστα Ζώδια της Γης και του Νερού, αρχών του 3ου δεκαημέρου!Οι ερωτικές επιστροφές είναι δεδομένες!
Θα έρθει το μήνυμα που περιμένεις;

Για την προσωπική σου πρόβλεψη

Στείλε ΕΡΜΗΣ1 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724!

 

Προβλέψεις Ζωδίων


ΚΡΙΟΣ:
Έντονος ερωτισμός και βαθιά συναισθήματα εκφράζονται και πετυχαίνεις ερωτικές επιθυμίες, ιδίως με πρόσωπα του παρελθόντος. Κλείνεις επιτέλους οικονομικές εκκρεμότητες!


ΤΑΥΡΟΣ:
Πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς στην συντροφική σου ζωή, ιδίως αν θέλεις επανασύνδεση!  

ΔΙΔΥΜΟΣ: Επαγγελματικές ευκαιρίες επανέρχονται τώρα και σου δίνουν την ευκαιρία νατις εκμεταλλευτείς και να βελτιώσεις την απόδοση σου! Διορθώνεις την εμφάνιση σου!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Διασκέδαση, ρομαντισμός, πάθη, φλερτ, ερωτικές επικοινωνίες  και ένας παλιός έρωτας που επιστρέφει στην ζωή σου!


ΛΕΩΝ:
Οικογενειακά θέματα ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο και τα διαχειρίζεσαι όπως πρέπει. Επικοινωνία θα έχεις με ένα άτομο του παρελθόντος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πετυχαίνεις πολλά μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον σου και διορθώνεις κάποια παλαιά λάθη όπως και σχέσεις με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Μηνύματα από άτομα του παρελθόντος, θα έχεις!


ΖΥΓΟΣ:
Ο οικονομικός αλλά και ο ερωτικός τομέας βελτιώνονται και θα καταφέρεις να διορθώσεις αρκετές εκκρεμότητες! Ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Πετυχαίνεις τις επιθυμίες σου, που αφορούν κυρίως το παρελθόν σου! Κάποια επαφή, μήνυμα, τηλεφώνημα, θα αποκαταστήσει κάποιες παρελθοντικές προβληματικές σχέσεις!


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και πιθανόν να απομονωθείς λίγο από τον έξω  κόσμο, αλλά για ανανεωτικούς λόγους. Κάποιες κρυφές συναντήσεις ή επαφές με παρελθόν, είναι μέσα στο πρόγραμμα!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Φιλικές επανασυνδέσεις έρχονται αλλά και η εκπλήρωση ενός μεγάλου σου ονείρου, που είχες από παλιά!  Επικοινωνία με άτομα του παρελθόντος!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Θα δραστηριοποιηθείς σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης που είχες χάσει παλαιότερα ευκαιρίες! Τώρα μπορείς να τις εκμεταλλευτείς!

ΙΧΘΥΣ: Επαφές, μετακινήσεις, μηνύματα και μεγάλη επικοινωνιακή δραστηριότητα θα έχεις, ιδίως με πρόσωπα του παρελθόντος! 
 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.