Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εξάγωνο Αφροδίτης με Δία 21/3: Τύχη σε Έρωτα και Χρήμα

Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, την Πέμπτη 21 Μαρτίου, μας χαρίζει ερωτικές ευκαιρίες και τύχη! Δες πως θα ευνοήσει όλατα ζώδια ...

Εξάγωνο Αφροδίτης με Δία 21/3: Τύχη σε Έρωτα και Χρήμα

Η τύχη επιτέλους είναι εδώ!

Το Εξάγωνο Αφροδίτης στον Υδροχόο, με τον Δία στον Τοξότη, πραγματοποιείται την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019.

Σε διαπροσωπικές σχέσεις, θα επικρατεί θερμό και καλοπροαίρετο κλίμα και πολλές από περασμένες παρεξηγήσεις και προβλήματα, θα βρουν τώρα εύκολα, την λύση τους.  

Έχουμε πολλές ευκαιρίες, σε όλους τους τομείς, αλλά και την απαραίτητη διάθεση να τις αρπάξουμε και τις αξιοποιήσουμε, όπως πρέπει!

Ο έρωτας χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, χαρά, συναισθηματισμό και πάθος!  

Η γενναιόδωρη αγάπη, γκρεμίσει τοίχους ανάμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις, με την βοήθεια της τύχης.

Το φλερτ έχει την τιμητική του τώρα, αφού η επικοινωνία διευκολύνεται, έχοντας ένα παιχνιδιάρικο και χαρούμενο χαρακτήρα και η ανταπόκριση σε αυτό είναι σχεδόν βέβαιη!

Θετικές θα είναι και οι εξελίξεις, σε οικονομικά θέματα, είτε μέσα από την μορφή μίας ξαφνικής ευκαιρίας, είτε ως επίτευξη κάποιου οικονομικού στόχου!

Οι πιο τυχεροί θα είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!

Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία!

Ποιες θα είναι οι δικές σου ερωτικές εξελίξεις;

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 

ΚΡΙΟΣ
Η κοινωνικότητα σου και η θερμή συμπεριφορά σου σε φέρνει κοντά σε καλούς φίλους! Επωφελείσαι μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους ή τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις και πετυχαίνεις στόχους. Κάποια φιλία, ίσως εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα! 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Έρχονται σωρηδόν επαγγελματικές ευκαιρίες, προτάσεις και διακρίσεις ! Ομορφαίνεις και λάμπεις! Μπορείς να διαπρέψεις στην επαγγελματική σου ζωή, με ευκολία!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σε χαρακτηρίζει χαρά, αισιοδοξία, τύχη και κοινωνικότητα!  Μέσα από κάποια γνωριμία, κοινωνική επαφή ή μετακίνηση, πιθανόν να προκύψει κάτι ερωτικό και απόλυτα συναρπαστικό!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεχωρίζεις με το πάθος σου και την σεξουαλική σου αύρα, που πραγματικά σε κάνουν ακαταμάχητο. Μπορείς τώρα να ικανοποιήσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος. Επιπλέον, μία απρόσμενη οικονομική εύνοια να αναμένεις!ΛΕΩΝ

Πετυχαίνεις τώρα να περάσεις όμορφες ερωτικές στιγμές, να βελτιώσεις ή να επισημοποιήσεις την σχέση με το σύντροφο σου και αν είσαι ελεύθερος να αφεθείς σε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που μπορεί να εξελιχθούν σε μεγάλο έρωτα!ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άπειρες οι ευκαιρίες και η εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε θέματα ευεξίας και ομορφιάς! Σχέσεις με συναδέλφους εξομαλύνονται τώρα και η εργασιακή σου αξία αναγνωρίζεται! Πιθανός έρωτας μέσα από τη δουλειά.

 

ΖΥΓΟΣ
Απολαμβάνεις ερωτική περιπέτεια, φήμη και φλερτ! Μπορείς να καταφέρεις ό,τι επιθυμείς στον ερωτικό τομέα και να ζήσεις μαγικές στιγμές. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε κάθε σου δραστηριότητα!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα υπάρξει εύνοια στην οικογενειακή και την επαγγελματική ζωή! Θα διορθωθούν σχέσεις που είχαν κλονιστεί και θέματα σπιτιού λύνονται. Αν σε ενδιαφέρει ακόμα κάποια παρελθοντική ερωτική ιστορία, να περιμένεις επανεμφάνιση της. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός στου κοινωνικούς σου κύκλους και μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα απ’ αυτούς. Εύνοια σε μετακινήσεις και σε κάθε είδους συμφωνία!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μεγάλη οικονομική εύνοια θα απολαύσεις αυτή τη περίοδο, αλλά και συναισθηματική πληρότητα και σιγουριά. Μην παρασύρεσαι σε αλόγιστες σπατάλες και προσοχή στις διατροφικές υπερβολές!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σπουδαίες ευκαιρίες και ανέλπιστες καταστάσεις πρόκειται να βιώσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Ο αισθηματικός και οικονομικός τομέας σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία και η τύχη σε συντροφεύει σε κάθε σου δραστηριότητα!

 

ΙΧΘΥΣ
Τα επικείμενα γεγονότα, σου φέρνουν ψυχική και συναισθηματική πληρότητα. Είσαι ιδιαίτερα αισιόδοξος και καλό θα ήταν να ακολουθείς άφοβα το ένστικτό σου. Παρελθοντικοί ή παρασκηνιακοί έρωτες ευνοούνται τώρα!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,2 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.