Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εξάγωνο Αφροδίτης με Άρη 14/5 : Πάθος, Φλόγα και Συναίσθημα

H επιρροή του Εξαγώνου Αφροδίτης-Άρη στις 14/5, σε έρωτα και χρήμα! Δες πως θα σε ευνοήσει…

Εξάγωνο Αφροδίτης με Άρη 14/5 : Πάθος, Φλόγα και Συναίσθημα


Στις 14 Μαΐου 2019, η Αφροδίτη στον Κριό και ο Άρης στον Δίδυμο, σχηματίζουν ένα απόλυτα φλογερό Τρίγωνο!

Οι επιθυμίες και τα συναισθήματα, εκφράζονται τώρα έτσι όπως πρέπει και επιτέλους εκπληρώνονται!

Το πάθος μας ξυπνά και μας ωθεί να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά το άτομο που επιθυμούμε, αλλά και να απολαύσουμε σεξουαλικές καυτές στιγμές με το άλλο μας μισό!

Επιπλέον, αν δεν παρασυρθούμε σε έξοδα, θα έχουμε σίγουρα και οικονομική εύνοια, αφού πετυχαίνουμε τώρα πιο εύκολα, τους οικονομικούς μας στόχους!  

Οι πιο τυχεροί, είναι φυσικά τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, ιδίως του 3ου δεκαημέρου.


Θα σου φέρει τον μεγάλο έρωτα το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη; 
Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724 !

 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Θα έρθει εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών και παθιασμένες καυτές στιγμές!Είσαι απόλυτα γοητευτικός και ερωτικός και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί! Εύνοια σε έρωτα, αλλά και σε χρήμα! 


ΤΑΥΡΟΣ:
Απολαμβάνεις παρασκηνιακές ερωτικές δραστηριότητες και ίσως απαγορευμένες, γεμάτες πάθος. Ακολούθησε άφοβα την διαίσθηση σου σε έρωτα και χρήμα! 


ΔΙΔΥΜΟΣ:
Θα έχεις σίγουρα τώρα, την στήριξη των φίλων σου, οι οποίοι σου δίνουν δύναμη και θέληση να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτά που επιθυμείς!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Έρχεται απόλυτηεπιτυχία σε καριέρα και βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας! Μία επαγγελματική σχέση, πιθανόν τώρα να μετατραπεί σε ερωτική!


ΛΕΩΝ:
Θα έχεις νέες ερωτικές, άκρως παθιασμένες γνωριμίες, επαφές, ταξίδια και ψυχαγωγικές εξόδους, κατακτήσεις, καλοπέραση, τύχη, αισιοδοξία και ερωτικά μηνύματα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έρθουν καυτές στιγμές και ατέλειωτο πάθος στον ερωτικό τομέα! Έχεις πλήρης συναισθηματική, αλλά και οικονομική εύνοια! 

ΖΥΓΟΣ: Απολαμβάνεις αναθέρμανση της σχέσης σου, αν είσαι δεσμευμένος ή μία νέα ερωτική γνωριμία παθιασμένη, αν είσαι ελεύθερος!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχεις πάμπολλεςκατακτήσεις λόγω τηςανανεωμένης σου εμφάνισης και του ερωτισμού που αποπνέεις! Επιπλέον τύχη στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις!  


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Μπορείς να αναμένεις τηναπόλυτη ερωτική επιτυχία!Είσαι ερωτεύσιμος, γοητευτικός, παθιασμένος, αισθησιακός και τυχερός σε όλα σου τα συναισθηματικά θέματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχειςβελτίωση σε οικογενειακές σχέσεις και θέματα σπιτιού! Επίσης, το ερωτικό παρελθόν σου,, επιστρέφει παθιασμένο και ίσως η επανασύνδεση είναι επιτέλους εδώ! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονταιεπαφές, συναντήσεις, βόλτες, συζητήσεις, ειδήσεις ευχάριστες, νέες γνωριμίες και ερωτικά μηνύματα!  

ΙΧΘΥΣ:  Απολαμβάνεις μπόλικο συναίσθημα, πολύ χρήμα και ασταμάτητο ποιοτικό σεξ!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,22 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.