Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου 2018: Προβλέψεις Ζωδίων

Μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο που γίνεται στις 13 Ιουλίου από το γ' δεκαήμερο του Καρκίνου

Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου 2018: Προβλέψεις Ζωδίων

Ένα σκληρό και δοκιμαστικό νέο φεγγάρι έρχεται στις 13 Ιουλίου για να δοκιμάσει τις αντοχές μας και για να μας ωθήσει επιβλητικά, αυταρχικά, αλλά και σκληρά μπορώ να πω,  να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα ... Για να γίνει όμως αυτό το ξεκίνημα θα πρέπει πρώτα να καταρρίψουμε οτιδήποτε παλιό και φθαρμένο,  αποδεχόμενοι το γεγονός ότι στη ζωή τα πάντα είναι κύκλος και έχουν αρχή και τέλος ...


Στις 13 Ιουλίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη -  Ηλιακή  Έκλειψη στο γ΄δεκαήμερο του Καρκίνου, ένα φαινόμενο έντονο, μα πολύ περισσότερο, καθαρκτικό και μεταμορφωτικό, αφού σε αυτό το φεγγάρι  βλέπουμε την συμμετοχή του Πλούτωνα που σχηματίζει αντίθεση με τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη).


Τι θα δούμε με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο;

  • Προκλήσεις, εμπόδια, δοκιμασίες που αφορούν  το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα.
  • Συναισθηματικό αδιέξοδο
  • Χρόνιες σχέσεις και συνεργασίες που έχουν τελματώσει τώρα θα τερματιστούν
  • Αποκαλύψεις μυστικών, σκάνδαλα , ραδιουργίες
  • Συναισθηματικός αναβρασμός
  • Επίπονη ολοκλήρωση καταστάσεων.Ποιοι επηρεάζονται πιο άμεσα;

Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι  που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ωστόσο όλοι μας με κάποιο τρόπο θα βιώσουμε την δυναμική αυτού του φεγγαριού σε κάποιο τομέα της ζωής μας.


Πώς θα επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη το προσωπικό σου ωροσκόπιο;

Μάθε βάση του δικού σου αστρολογικού χάρτη, την επιρροή που θα δεχθεί από την Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου

Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754


Πώς θα επηρεάσει η Έκλειψη κάθε ζώδιο και ωροσκόπο

 

Κριός: Με την Έκλειψη Ηλίου αντιμετωπίζεις ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα επαγγελματικά. Ένα ξαφνικό γεγονός σου επιβάλει να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να κάνεις ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα σε αυτούς τους τομείς. Η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα έχει πολύ έντονα τα στοιχεία του θυμού, της πίκρας και της απογοήτευσης.


Ταύρος
: Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, παίρνεις καταλυτικές αποφάσεις που αφορούν συμφωνίες, εμπορικές διαπραγματεύσεις, ζητήματα οικογενειακής περιουσίας. Δεν θα λείψουν κάποιες  δυσάρεστες , επίπονες ειδήσεις που θα φέρουν στο φως της επιφάνειας την αλήθεια για κάποιο ζήτημα που σε απασχολούσε άντονα.


Δίδυμος
: Η Ηλιακή Έκλειψη σε πιέζει έντονα για θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, την ακίνητη περιουσία σου, ενώ δεν λείπουν και κάποιες συναισθηματικές καταστάσεις που δημιουργούν απογοήτευση αυτό τον καιρό!  Οι καταστάσεις σου επιβάλλουν να υιοθετήσεις ένα νέο τρόπο  για την διαχείριση του εισοδήματός σου. Οι πιέσεις που υπάρχουν γύρω σου, σου προκαλούν έντονο το αίσθημα της συναισθηματικής ανασφάλειας.


Καρκίνος
:  Η Ηλιακή Έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και ο Πλούτωνας απέναντί σου φλερτάρει με το φαινόμενο γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την διαχείριση κάποιων καταστάσεων.  Κάποιες σχέσεις και συνεργασίες λήγουν,  το γεγονός αυτό όμως σου προκαλεί έντονη θλίψη, απογοήτευση, πόνο  και εσύ αναζητάς μέσα σου να βρεις το «γιατί» δοκιμάζεσαι αυτούς τους τομείς.  Δεν λείπει ωστόσο και η προοπτική και για ένα νέο ξεκίνημα που έστω και αν για την ώρα αυτό είναι κάτι που δεν σε συναρπάζει, στην πορεία θα αποδειχθεί ότι ήταν η καλύτερη δυνατή λύση.


Λέων
:  Η Ηλιακή Έκλειψη σε επηρεάζει έντονα, αφού ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης σου! Ψυχολογικά βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο που νιώθεις την ανάγκη να κάνεις μία σπουδαία αλλαγή στη ζωή σου και να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε πλήγωσε και σε δοκίμασε με τον χειρότερο τρόπο!  Οι καταστάσεις αυτό το διάστημα επιβαρύνονται από το φορτωμένο εργασιακό πρόγραμμα.  Είναι η ιδανική εποχή για να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα και να κρατήσεις κοντά σου , οτιδήποτε ουσιώδες.


Παρθένος
:  Η Ηλιακή Έκλειψη δεν κρίνεται αρνητική για το δικό σου ζώδιο, ωστόσο σε φέρνει αντιμέτωπο με αποκαλύψεις, οι οποίες και αφορούν τις φιλίες σου και τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή. Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να αποκαλυφθούν στοιχεία για ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος  και να διακόψεις επαφές μαζί τους. Κάποιες προσδοκίες σου, μπορεί προσωρινά να διαψευστούν και αυτό είναι κάτι που θα σε πικράνει. 


Ζυγός
: Η Έκλειψη Ηλίου από το ζώδιο του Καρκίνου,  επηρεάζει έντονα τον τομέα της καριέρας σου όπου εκεί είναι που θα δημιουργηθούν τα μεγαλύτερα ξεκαθαρίσματα αυτή την περίοδο. Λήγουν επαγγελματικές συνεργασίες, γίνονται ανακατατάξεις  στον εργασιακό χώρο, αλλάζουν κάποιοι στόχοι σου. Σε κάθε περίπτωση αυτό το διάστημα νιώθεις ότι πρέπει να χτίσεις από την αρχή ξανά τις βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχτείς για να βελτιώσεις το μέλλον σου.


Σκορπιός
:  Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που θα υπάρξουν αυτό το διάστημα θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σου. Λήγουν κάποιες συμφωνίες, υπάρχουν εκκρεμότητες νομικές που πρέπει τώρα να διαχειριστείς, ενώ το μυαλό σου είναι αρκετά φορτωμένο με υποχρεώσεις και ευθύνες που προέρχονται από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που σε επιβαρύνουν.


Τοξότης
: Η Ηλιακή έκλειψη από το ζώδιο του Καρκίνου,  σε φέρνει αντιμέτωπο με οικονομικές προκλήσεις, που αφορούν κυρίως εκκρεμότητες του παρελθόντος.  Δείξε προσοχή στην διαχείριση χρεών, απέφυγε τις νέες οικονομικές επενδύσεις, ενώ πρόσεξε συνάμα και σε υποχρεώσεις που αφορούν τράπεζες, φορολογικά, κληρονομικά ζητήματα.


Αιγόκερως
: Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, φαίνεται ότι φέρνει το οριστικό φινάλε κάποιων σχέσεων και συνεργασιών και αυτό γίνεται κάτω από δική σου απόφαση. Κρατάς απογοήτευση από την στάση και την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων και επιλέγεις να αποστασιοποιηθείς και να πάρεις το χρόνο σου προκειμένου στη συνέχεια να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου.


Υδροχόος
: Η Ηλιακή Έκλειψη σε γεμίζει με φόρτο εργασίας, δεν παύει όμως να προκύπτουν και κάποια δυσάρεστα συμβάντα που σε φορτίζουν με έντονο στρες.  Είναι μία περίοδο που χρειάζεται να κλείσεις εργασίες και εκκρεμότητες και να αφοσιωθείς περισσότερο στον εαυτό σου!


Ιχθύς
: Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Καρκίνου σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις έναν απολογισμό για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Τι είναι αυτό που θέλω; Τι με καλύπτει; Τι πρέπει να παραμείνει κοντά μου. Το διάστημα αυτό ίσως ανακαλύψεις ότι αυτό που κάποτε σε γέμιζε τώρα πλέον δεν είναι αρκετό, γεγονός που θα σε ωθήσει σε οριστικές αποφάσεις.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,85 βαθμολογία
20 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.