Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εκλείψεις 2018

Πότε έχουμε Εκλείψεις το 2018; Ποια είναι τα χρονικά διαστήμα που έχεις να αναμένεις "μοιραία" γεγονότα! Δες στο αναλυτικό ημερολόγιο εκλείψεων της Άντας Λεούση! 

Εκλείψεις 2018

Οι εκλείψεις της χρονιάς σηματοδοτούν πάντα σημαντικά γεγονότα στη ζωή  όλων μας. Έτσι λοιπόν το 2018 παρατηρούμε ότι έχουμε  δύο Σεληνιακές Εκλείψεις αλλά και 3 ηλιακής Εκλείψεις, όπου θα  έχουν μία δυναμική επιρροή, ιδιαίτερα για τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) όπου η νέα χρονιά θα αποτελέσει το σκαλοπάτι μίας νέας εποχής!  Ας δούμε όμως αναλυτικά ...

Πότε έχουμε Εκλείψεις το 2018;

Ολική έκλειψη Σελήνης μαζί με Πανσέληνο στις 31 Ιανουαρίου στο Λέοντα. Φέρνει στην επιφάνεια επικοινωνιακά ζητήματα και ότι σχετίζεται με επαφές, συναντήσεις και κατ’ επέκταση συμφωνίες. Δε θα λείψουν οι δυσκολίες, ενώ θα διαταραχθούν και οι ισορροπίες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 1ου δεκαημέρου.

Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στις 15 Φεβρουαρίου στον Υδροχόο. Σας κάνει πιο τολμηρούς ώστε να ρισκάρετε χωρίς να δεχθείτε συμβιβασμούς και όρους. Θα χρειαστεί να προβείτε σε διαπραγματεύσεις και επαφές που δεν είχατε υπολογίσει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 3ου δεκαημέρου.

Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στις 13 Ιουλίου στον Καρκίνο. Ωθεί στην αναζήτηση των βαθύτερων αναγκών και ταυτόχρονα ριζικών αλλαγών. Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και ενισχύεται η σιγουριά και η ασφάλεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου.

Ολική έκλειψη Σελήνης μαζί με Πανσέληνο στις 27 Ιουλίου στον Υδροχόο. Αναπτύσσει την προσωπική δύναμη και  φέρνει προσωπική εξέλιξη. Θα υπάρχουν πιέσεις και αρκετό άγχος πάνω σε συνεργασίες, αλλά περιορίζοντας την ατομικότητα τα εμπόδια θα ξεπερνιούνται ευκολότερα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 1ου δεκαημέρου.

Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στις 11 Αυγούστου στο Λέοντα. Όλη σας η προσοχή στρέφεται σε προσωπικά ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Ο φόβος για το μέλλον θα είναι διάχυτος, με αποτέλεσμα να μην προχωράτε σε αλλαγές που ίσως κρίνονται αναγκαίες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 2ου δεκαημέρου.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,45 βαθμολογία
20 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.