Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εκλείψεις 2016: Πότε θα πραγματοποιηθούν και πώς θα μας επηρεάσουν;

Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις προβλέψεις του για τις Εκλείψεις 2016

Εκλείψεις 2016: Πότε θα πραγματοποιηθούν και πώς θα μας επηρεάσουν;

Του Κώστα Λεφάκη<<Το 2016 θα πραγματοποιηθούν τέσσερις Εκλείψεις, την περίοδο του Μαρτίου και του Σεπτεμβρίου!  Οι τρεις από αυτές θα γίνουν στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων και άλλη μία στον άξονα Κριού - Ζυγού!  Μάθε τώρα την ημερομηνία που θα κορυφωθούν αυτά τα φαινόμενα και διάβασε την γενική επιρροή τους! 

Ολική Έκλειψη Ήλιου στον Ιχθύ:  9 Μαρτίου 2016

Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του 2016 πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και επηρεάζει άμεσα και δυσάρεστα τα μεταβλητά ζώδια (Ιχθείς, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες). Στο φαινόμενο συμμετέχουν ο Άρης, ο Ποσειδώνας άμεσα και έμμεσα ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Πρόκειται για ένα διάστημα δύσκολων γεγονότων όπου απαιτείται η οργάνωση και η ψυχραιμία στην αντιμετώπιση κάθε εξωτερικού περιστατικού. Τα μεταβλητά ζώδια θα δοκιμαστούν σε βασικούς τομείς όπως σχέσεις και επαγγελματικά συμφέροντα. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από την διαχείριση και την συμπεριφορά τους. Εκείνο που πρέπει να αποφευχθεί είναι η ψευδαίσθηση ή η λανθασμένη επιλογή. Για αυτό ας μην βιαστούν να θαμπωθούν από την όψη των πραγμάτων, ας παραμείνουν ρεαλιστές και ας φροντίσουν να εδραιώσουν κάτι καλύτερο στην ζωή τους χωρίς να φοβηθούν τις δυσκολίες αυτής της εποχής. Σε γενικότερες γραμμές η έκλειψη εκθέτει σε κίνδυνο υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, διασκορπίζει την ενέργεια και βραχυκυκλώνει την ροη των πραγμάτων. 

Έκλειψη Σελήνης (Παρασκιώδης) στον Ζυγό : 23 Μαρτίου 2016

Πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού – Κριού. Επηρεάζει επεισοδιακά και δυσάρεστα την ομάδα των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η επιρροή της σελήνης είναι δυσμενής για αυτά τα ζώδια αλλά και σε γενικότερες γραμμές φέρνει δυσκολίες στις προσωπικές σχέσεις, γίνεται αφορμή για ρήξη και χωρισμούς και πολλαπλασιάζει ατυχήματα. Σε γενικότερες γραμμές, φέρνει τα αποτελέσματα της προηγηθείσας έκλειψης Ήλιου και προμηνύει ένα πολύ δύσκολο διάστημα στον τομέα της εκτέλεσης αποφάσεων, της διοίκησης και της συνεννόησης. Θα είναι καλό καμιά ενέργεια ή τίποτα σημαντικό να μην αρχίσει στις επόμενες 14 μέρες. 

Έκλειψη Ήλιου (Νέα Σελήνη)  στην Παρθένο : 1 Σεπτεμβρίου 2016

Δακτυολοειδής έκλειψη Ήλιου στο σχηματισμό νέας σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου. Επηρεάζει δυσάρεστα τα μεταβλητά ζώδια (Ιχθείς, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες). Οι άνθρωποι αυτοί θα υποστούν ταλαιπωρίες επαγγελματικές και οικογενειακές και αρκετοί θα διαταραχτούν στον τομέα των σχέσεων τους ή στον τομέα της ερωτικής τους συντροφικότητας. Στο φαινόμενο συμμετέχει δυσάρεστα ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας καθώς εξακολουθούν να διατηρούν την επικίνδυνα δυσαρμονική τους όψη. Πολλές προσπάθειες που γίνονται τώρα θα πάνε χαμένες και οι ψυχολογικές δοκιμασίες θα είναι μεγάλες ή και δραματικές. Σε γενικότερες γραμμές, έχουμε παγκόσμια δυσάρεστα περιστατικά, νέες δύσκολες εξελίξεις στην διεθνή πολιτική σκηνή, διασκόρπιση της ενέργειας, δοκιμασία στην διαβίωση, αύξηση της ανεργίας,και μοιραίες συγκρούσεις μεταξύ κρατών ή κοινωνικών ομάδων.

Έκλειψη Σελήνης (Πανσέληνος) στον Ιχθύ : 16 Σεπτεμβρίου 2016

Παρασκιώδης σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων Παρθένου με επιβάρυνση στα ζώδια της μεταβλητής ομάδας (Ιχθείς, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες). Συμμετέχουν δυσαρμονικά Άρης, Κρόνος και Ερμής. Οι μέρες προβλέπονται δύσκολες, επεισοδιακές με χαρακτηριστικές απώλειες ή δοκιμασίες τόσο επί του πρακτικού όσο και επί του ψυχολογικού πεδίου. Τα μεταβλητά ζώδια περνούν ακόμα μια φάση δοκιμασίας. Σε γενικότερες γραμμές η ατμόσφαιρα παραμένει ταραγμένη, θα έχουμε αύξηση ατυχημάτων, κακές ατμοσφαιρικές συνθήκες, νέες οικονομικές δυσκολίες και ενδεχομένως και γεωλογικές αναταραχές. Θα διαδοθούν και κάποιες ανησυχητικές φήμες οι όποιες όμως θα είναι ανακριβείς. 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,34 βαθμολογία
29 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.