Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 7 έως 13 Δεκεμβρίου 2020

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 7 έως 13 Δεκεμβρίου 2020

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

Οι προσωπικές σου ερωτικές αναλυτικές προβλέψεις σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη, από Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αν θα έχεις επανασύνδεση ή νέα σχέση αυτήν την περίοδο!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!


ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, οι ερωτικές σου επικοινωνίες αυξάνονται, όπως και το φλερτ και οι ρομαντικές/παθιασμένες συνομιλίες! Βέβαια, καλό θα είναι να μην πιστεύεις όλα όσα ακούς! Εσύ του 3ου, πραγματοποιείς μία μεγάλη ερωτική επιθυμία και απολαμβάνεις μπόλικο και ποιοτικό σεξ!
Τα «ΜΗ»: 1o δεκαήμερο, μπορεί αυτή η εβδομάδα να μην έχει πολλές εξελίξεις στα ερωτικά σου, αλλά δεν πειράζει. Η επόμενη θα σου φέρει ένα καλό νέο!

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Οικονομικά περνάς λούκι 2ο δεκαήμερο, ερωτικά όμως, απολαμβάνεις πάθος και ερωτισμό! Εσύ του 3ου, τα έχεις όλα! Σεξ, συναίσθημα, απόλυτη ερωτική εύνοια και συντροφικότητα!
«Τα «ΜΗ»: 1o δεκαήμερο, ξέρω... Αγχώνεσαι με τα οικονομικά επί του παρόντος, αλλά μην ανησυχείς. Σύντομα θα βρεις λύσεις!


ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ομορφαίνεις επικίνδυνα 3ο δεκαήμερο και χορταίνεις κατακτήσεις, με τόση γοητεία!
Τα «ΜΗ»: 1o και 2ο δεκαήμερο, ασχολείσαι με την συντροφική ζωή. Ο μεν του 1ου, θα έχει καθυστερήσεις όσον αφορά τα σχέδια του. Ο δε του 2ου, πρέπει να αναμένει αποκαλύψεις που βλάπτουν και πληγώνουν, εξιδανικεύσεις, προδοσίες και ισχυρές απογοητεύσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αυτά είναι 3ο δεκαήμερο! Μόνο ερωτική χαρά θα έχεις! Περνάς υπέροχα, τα έχεις όλα, ζεις τον μεγάλο έρωτα και χορταίνεις συναίσθημα, πάθος και φλερτ!

Τα «ΜΗ»:1o και 2ο δεκαήμερο, η δουλειά, η καθημερινότητα και κάποια πρακτικά θέματα σε απασχολούν! Εσύ ωστόσο του 2ου, θα έχεις να αντιμετωπίσεις, περισσότερα προβλήματα, στους παραπάνω τομείς...ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις τον έρωτα στο έπακρο! Λάμπεις, έχεις ερωτική επιτυχία, θαυμαστές, φλερτ, παθιασμένες και ρομαντικές στιγμές, αλλά έχεις και έπαρση, που μπορεί να σου στοιχήσει... Εσύ του 3ου ή θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή θα έχεις μια μεγάλη ευκαιρία για μία παθιασμένη επανασύνδεση!

Τα «ΜΗ»:1o δεκαήμερο, ο έρωτας σου επιφυλάσσει αρκετές χαρές, αλλά δυστυχώς όχι άμεσα. Λίγη υπομονή! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ετοιμάσου για ένα ερωτικό, παθιασμένο, ερωτικό μήνυμα, που θα σου δώσει πίσω το χαμόγελο σου, 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 1o δεκαήμερο, δεν είναι εβδομάδα αυτή να κυνηγήσεις ερωτικούς στόχους... Πρέπει να πατήσεις pause! Εσύ όμως του 2ου, μεγάλη προσοχή σε παρακαλώ! Απογοητεύσεις μεγάλες ή ακόμα και προδοσίες, από το άλλο σου μισό ή έναν παλιό σου έρωτα, στον οποίο ακόμα ελπίζεις! 

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, ναι στο φλερτ, στις ερωτικές επικοινωνίες και τις συναισθηματικές συζητήσεις, αλλά όλα αυτά, κρατώντας “μικρό καλάθι” please... 3ο δεκαήμερο, σεξ, αισθησιασμός, ερωτική σιγουριά και αύξηση της αυτοεκτίμησης σου!

Τα «ΜΗ»: 1o δεκαήμερο, αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι λίγο βαρετή, αλλά πίστεψε με, η επόμενη θα σε ανταμείψει!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αν προσέξεις τις οικονομικές γκάφες 2ο δεκαήμερο, θα απολαύσεις ερωτική σταθερότητα και αισθησιακές στιγμές! Εσύ του 3ου, είσαι ο τυχερός της εβδομάδας! Πάθος, ερωτική επιτυχία, συναίσθημα, τέλειο σεξ, ομορφιά και γοητεία!

Τα «ΜΗ»: 1o δεκαήμερο, λίγο φλατ αυτή η εβδομάδα για τα ερωτικά σου! Υπομονή...
ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένας παρασκηνιακός έρωτας, σε γεμίζει συναισθηματική πληρότητα και στιγμές έντονου ερωτισμού, 3ο δεκαήμερο! Απόλαυσε το!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ώρα για ηρεμία! Αλλαγές και γεγονότα, από την επόμενη εβδομάδα! Εσύ του 2ου, μεγάλη προσοχή! Εξιδανικεύεις καταστάσεις, σχέσεις και πρόσωπα και τώρα ήρθε η ώρα της απομυθοποίησης και της απογοήτευσης...


AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Παθιασμένες αλλαγές, φιλίες που γίνονται έρωτες ή έρωτες μέσα από φιλίες και εκπλήρωση ενός μεγάλου ερωτικού ονείρου σου, 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 1o δεκαήμερο, ιδανική εβδομάδα για ενδοσκόπηση... Όχι για έρωτες! Εσύ του 2ου, πες όχι σε απαγορευμένους και απωθημένους έρωτες! Σίγουρα θα υπάρξουν αποκαλύψεις, που θα σε απογοητεύσουν βαθιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αρκετές οι φιλικές απογοητεύσεις 2ο δεκαήμερο, ωστόσο τα ερωτικά σου θα έχουν θετικές αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις!

Τα «ΜΗ»:1o δεκαήμερο υπομονή! Τα καλά έρχονται την άλλη εβδομάδα! Εσύ πάλι του 3ου, ασχολείσαι με επάγγελμα και οικογένεια... Όχι με έρωτες!
ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Παθιασμένα μηνύματα, γοητευτικές γνωριμίες, φλερτ και καυτές ερωτικές συζητήσεις, 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 1o δεκαήμερο, αυτή η εβδομάδα δεν φέρνει εξελίξεις και πρέπει να κάνεις υπομονή προς το παρόν. Εσύ του 2ου, ετοιμάσου για μεγάλες απογοητεύσεις σε επάγγελμα, αλλά στον έρωτα. Μάλλον τόσο καιρό, πίστευες σε μία δική σου “αλήθεια”, που δεν ίσχυε...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,07 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.