Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 6 έως 12 Απριλίου 2020

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 6 έως 12 Απριλίου 2020

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

Οι προσωπικές σου ερωτικές αναλυτικές προβλέψεις σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη, από Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αν θα έχεις επανασύνδεση ή νέα σχέση αυτήν την περίοδο!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!


 

 

 

ΚΡΙΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, αν είσαι single, δεν θα σταματάνε τα μηνύματα και τα φλερτ. Προετοιμάζεσαι από τώρα για έρωτα μετά την καραντίνα! Αν είσαι σε σχέση, πες ναι στην συζήτηση με το ταίρι σου και θα δεις πόσο εύκολα λύνονται όλα! Εσύ το 2ου, έχεις ευκαιρίες και τύχη στον έρωτα, αρκεί να τις χειριστείς σωστά, κυρίως μέσα από μηνύματα και τηλεφωνήματα!
Τα  «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, κόψε τα κρυφά και τα παράνομα μηνυματάκια..., όσο κι αν σε εξιτάρουν!

 ΤΑΥΡΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο κι όμως! Δεν έχει καμία σημασία που μένεις σπίτι! Αν είσαι με το ταίρι σου, ετοιμάσου για καλοπέραση και πάθος τα δυο σας, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για απίστευτα καυτές και χαρμόσυνες ερωτικές επικοινωνίες!
Τα  «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, δεν παίζουν και πολλές ερωτικές εξελίξεις... Και λόγω της γενικής κορονοκατάστασης, αλλά και επειδή είσαι σε φάση ενδοσκόπησης! Εσύ του 1ου ασχολείσαι με προβλήματα στην δουλειά και με ρήξεις στον έρωτα, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας στρώνουν τα πράγματα!ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Αν αποφύγεις επιπολαιότητες, ετοιμάσου για φλερτ, κέφι και χαρμόσυνες ερωτικές εξελίξεις, ακόμα κι αν πρέπει να τα απολαύσεις όλα αυτά, μόνο από τον καναπέ σου, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις και αίσθηση ερωτικής ανανέωσης, αλλά και βοήθεια από φίλους!
Τα «ΜΗ»: Δουλειά και οικογένεια μόνο σε νοιάζουν 3ο δεκαήμερο! Ερωτικά, δεν παίζουν...


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Μπορεί τα οικονομικά σου να είναι μαύρα, αλλά ο ερωτικός τομέας είναι γεμάτος πάθος, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ευχάριστα νέα και φλερτ, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, εκμεταλλεύσου την ερωτική σου τύχη, ακόμα κι αν αυτό πρέπει να γίνει από... απόσταση!
Τα  «ΜΗ»: Ώ ρα για δουλειά 2ο δεκαήμερο, όχι για έρωτες!ΛΕΩΝ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Λιονταράκι του 2ου, χορταίνεις φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες! Εσύ του 3ου, πέρα από τα σούπερ οικονομικά, ετοιμάσου και για καυτό μπόλικο σεξάκι (μόνο αν είστε στην ίδια καραντίνα βεβαίως-βεβαίως)!
Τα  «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, δεν ξέρω αν φταίει η κλεισούρα, αλλά τα νεύρα σου, θα φέρουν ρήξεις και πολλές εντάσεις! Ευτυχώς που τα φιλικά και τα οικονομικά σου, πάνε σούπερ!ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Χρήμα και πάθος 2ο δεκαήμερο! Πάθος μόνο αν μένεις σπίτι με το άλλο σου μισό of course... Εσύ του 3ου, μπορείς να αναμένεις μόνο ερωτικές χαρές, μέσω της επικοινωνιακής οδού! Πολλές ερωτικές χαρές, λέμε!
Τα  «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, η δουλειά βράζει, ενώ τα ερωτικά παγώνουν...ΖΥΓΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, εκπλήξεις! Ή από το ταίρι σου ή μέσω διαδικτύου, 1ο δεκαήμερο! Εσένα του 2ου, επιτέλους η συντροφική σου ζωή, ξεμπερδεύει από τα σκαμπανεβάσματα!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, δουλειά, δουλειά, δουλειά... Μόνο...ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Αχ, αυτή η καραντίνα... Σε κρατάει μέσα την πιο τυχερή για σένα περίοδο, 3ο δεκαήμερο! Δεν πειράζει όμως! Οι ερωτικές χαρές θα είναι σίγουρα πολλές και μεγάλες, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, εσύ μόνο επαγγελματικά σε τρέχουν αυτήν την εβδομάδα. Εσύ όμως του 1ου, όσο κι αν είναι αυξημένη η γοητεία σου, κλοτσάς τις ευκαιρίες, λόγω συναισθηματικών ξεσπασμάτων και μεγάλων τσακωμών!


 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Συντροφικότητα και ερωτική επιτυχία, θα έχεις 1ο δεκαήμερο, αρκεί να προσέχεις τα μηνύματα που στέλνεις. Δεν είναι ώρα, για παρορμητισμούς! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις μία εβδομάδα, γεμάτη φλερτ!
Τα  «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, ασχολείσαι με σπίτι και οικογένεια μόνο... Άντε και με κανένα μήνυμα που θα έχεις από κάποιον πρώην. Όχι όμως αυτόν τον πρώην που θες!AΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, αν συζείς, ετοιμάσου για σούπερ επικοινωνία με τον σύντροφο και αν είσαι ελεύθερος, έχεις άπειρα ερωτικά και παθιασμένα μηνύματα!
Τα  «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πρώτο μέλημα σου είναι η οικογένεια και μόνο αυτήν την εβδομάδα. Εσύ του 1ου, ασχολείσαι μόνο με οικονομικά προβλήματα και εργασία!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Το φλερτ καλά κρατεί για σένα του 2ου, ενώ εσύ του 3ου έχεις και γεμάτες τσέπες και καλό κρεβάτι, αν συζείς με το άλλο σου μισό!

Τα  «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, παρά την τύχη σου στα ερωτικά, τα διαλύεις όλα με καυγάδες, ξεσπάσματα και ρήξεις από το πουθενά! Χαλάρωσε λέμε...ΙΧΘΥΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Αν είσαι ελεύθερος 2ο δεκαήμερο, δεν παίζουν εξελίξεις ερωτικές! Αν όμως είσαι σε καραντίνα με το άλλο σου μισό, ετοιμάσου για αισθησιακές στιγμές! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για συναρπαστικά νέα και παθιασμένο φλερτ! Ο επικοινωνιακός τομέας, είναι σύμμαχός σου!
Τα  «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, δυστυχώς πέφτεις αρκετά ψυχολογικά και δεν έχεις όρεξη για έρωτες. Ευτυχώς αυτό αλλάζει στα τέλη της εβδομάδας...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,5 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.