Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 23 έως 29 Μαρτίου 2020

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 23 έως 29 Μαρτίου 2020

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

Οι προσωπικές σου ερωτικές αναλυτικές προβλέψεις σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη, από Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αν θα έχεις επανασύνδεση ή νέα σχέση αυτήν την περίοδο!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!ΚΡΙΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Ώρα για αλλαγές και νέα ξεκινήματα 1ο δεκαήμερο, αλλά πάντα με σύνεση και ωριμότητα στον έρωτα! Ναι στο νέο βήμα, όχι στα παρορμητικά λάθη! 
Τα  «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, ήρεμα τα πράγματα έως και βαρετά... Καραντίνα, βλέπεις... Εσύ πάλι του 3ου, ακόμα κι αν δουλεύεις από το σπίτι, την ανοησιούλα θα την κάνεις στην εργασία... Το νου σου λοιπόν και άσε τους έρωτες!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Δεν καταλαβαίνεις εσύ τίποτα 3ο δεκαήμερο! Μένεις σπίτι, αλλά η τύχη δουλεύει για σένα και θα σου φέρει σίγουρα ερωτικές επιτυχίες, χαρές και νέα παθιασμένα ξεκινήματα!
Τα  «ΜΗ»: Εσύ 2ο, απολαμβάνεις την ρουτίνα της καραντίνας, ενώ εσύ του 1ου, έναν απαγορευμένο έρωτα! Πρόσεχε μην αποκαλυφθείς μόνο!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές, χαρούμενα νέα, γνωριμίες και φλερτ είναι μέσα στο πρόγραμμα 1ο δεκαήμερο και μάλιστα με τις "ευλογίες" των φίλων σου!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, εσύ ξεκουράζεσαι, ενώ εσύ του 3ου, πνίγεσαι με τα οικονομικά και ταυτόχρονα προκαλείς ερωτικούς καυγάδες, λόγω ζήλιας και... ζαβολιών!ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Δύσκολα πολύ τα πράγματα στην συντροφική ζωή 3ο δεκαήμερο, με πολύ πόνο και καυγά... Ωστόσο μπαίνεις στα "Πρέπει", διότι οι φίλοι σου θα είναι στο πλευρό σου και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα!
Τα  «ΜΗ»: Εσύ του 1ου, ναι στην οικογενειακή θαλπωρή, αλλά όχι στα ερωτικά πισωγυρίσματα! 2ο δεκαήμερο, εσύ απολαμβάνεις τους ερωτικούς καρπούς των κόπων σου, από την προηγούμενη εβδομάδα!ΛΕΩΝ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Ώρα για φλερτ, γνωριμίες, χαρούμενα νέα και μπόλικες ερωτικές εξομολογήσεις 1ο δεκαήμερο!
Τα  «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πολύ φλατ ερωτικά η εβδομάδα και εσύ ξοδεύεις λες και δεν υπάρχει αύριο! Εσύ του 3ου, το νου σου στα λάθη που κάνεις στην δουλειά, ακόμα κι αν δουλεύεις από το σπίτι, λόγω καραντίνας!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Έρχεται ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα ή μία νέα γνωριμία, που θα σε συναρπάσει και θα σε παθιάσει 3ο δεκαήμερο! Εσύ του 1ου, απολαμβάνεις μία σούπερ ερωτική ζωή, ωστόσο ξοδεύεις πολλά και κλαίγεσαι!
Τα  «ΜΗ»: 2ο εσύ, απολαμβάνεις το "Μένω Σπίτι", αλλά χωρίς ερωτικές εξελίξεις...ΖΥΓΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Ασχολείσαι αποκλειστικά με την συντροφική σου ζωή αυτό το μήνα, ωστόσο μείνε μακριά από αυθόρμητες πρωτοβουλίες και βιαστικές κινήσεις 1ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου, κάνε υπομονή, γιατί αυτή η εβδομάδα είναι τέρμα βαρετή, όσον αφορά τα ερωτικά σου! 3ο δεκαήμερο, όχι στους οικογενειακούς καυγάδες, στην γκρίνια απέναντι στο άλλο σου μισό και κυρίως όχι στο ερωτικό παρελθόν!ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Κι όμως 3ο δεκαήμερο, αυτή η καραντίνα κάνει καλό στην συντροφική σου ζωή, που θα έχει μόνο τυχερές εξελίξεις και πάθος!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, για τα ερωτικά σου δεν έχω κάτι αυτήν την εβδομάδα, sorry... Εσύ του 1ου, δουλειά μπόλικη, γι'αυτό επικεντρώσου εκεί!

 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Πολλές οι ερωτικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα 1ο δεκαήμερο, αλλά το μεγαλύτερο μήνυμα των ημερών, είναι ότι ξεπερνάς κάθε πρόσφατο προβληματισμό, όσον αφορά τα αισθηματικά σου!
Τα  «ΜΗ»: 2ο βαριέσαι βασανιστικά μέσα στο σπίτι, ενώ εσύ του 3ου, αντιμετωπίζεις τώρα τις συνέπειες των λαθών σου, στον οικονομικό τομέα!

 

AΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Κοίτα 3ο δεκαήμερο... Η εβδομάδα είναι πολύ δύσκολη και τα περισσότερα κακώς κείμενα που θα έρθουν, εσύ τα έχεις προκαλέσει, να ξέρεις! Στα "Πρέπει" σε βάζω, γιατί με τέτοια Αφροδίτη να σε στηρίζει, δεν μπορεί, μια χαρά -έστω και μικρή- θα την πάρεις!
Τα  «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, αν θες επανασύνδεση, θα έχεις ευκαιρία, αλλά οφείλεις να έχεις και υπομονή! Όχι στους παρορμητισμούς! Εσύ του 2ου, περνάς μία ήσυχη και ήρεμη εβδομάδα, χωρίς ωστόσο σημαντικές ερωτικές εξελίξεις!ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, μηνύματα, νέα χαρούμενα και γνωριμίες έρχονται 1ο δεκαήμερο!
Τα  «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, ώρα για ξεκούραση, όχι για έρωτα! Εσύ του 3ου, μακριά από ερωτικά απωθημένα και παρασκηνιακές σχέσεις!

 

ΙΧΘΥΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένα καυτό μήνυμα, ένα συναρπαστικό νέο ή μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία, σου χαρίζει ένα τεράστιο χαμόγελο, 3ο δεκαήμερο! Εσύ του 1ου, μπορεί να έχεις άδειο πορτοφόλι, αλλά από πάθος και σταθερότητα στον έρωτα, καλά το πας!
Τα  «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μόλις έφτασε μία εβδομάδα χαλαρωτική! Ερωτική όμως όχι... Σόρρυ...

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.