Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 19 έως 25 Οκτωβρίου 2020

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 19 έως 25 Οκτωβρίου 2020

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!


 Οι προσωπικές σου ερωτικές αναλυτικές προβλέψεις σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη, από Ανδριάννα Σαρρή!


Μάθε αν θα έχεις επανασύνδεση ή νέα σχέση αυτήν την περίοδο!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!


 

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μπορεί να έχεις άδειες τις τσέπες, αλλά σίγουρα δεν θα είναι άδειο το… κρεβάτι σου 1ο δεκαήμερο! Και μάλιστα πολύ πιθανόν, με έναν παλιό έρωτα!

Τα «ΜΗ»: Όχι στις υπερβολές και τις βιασύνες στον έρωτα 2ο δεκαήμερο! Όσο πιο παρορμητικά φερθείς, τόσο περισσότερο θα το μετανιώσεις! Εσύ του 3ου, ασχολήσου με τα επαγγελματικά σε παρακαλώ. Σε καλό θα σου βγει!

  

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:  Αν αφήσεις στην άκρη 2ο δεκαήμερο, τους απωθημένους και τους παλιούς έρωτες, σου υπόσχομαι πως αυτή η εβδομάδα, θα φέρει έναν μεγάλο και υπέροχο έρωτα στα πόδια σου! Εσύ του 3ου, τα έχεις όλα! Πάθος, ομορφιά, κατακτήσεις, ερωτική σταθερότητα, σεξουαλικότητα και τύχη συναισθηματική!

«Τα «ΜΗ»: Ναι 1ο δεκαήμερο, ο πρώην επιστρέφει! Έλα όμως που με τις επικοινωνιακές σου γκάφες, «παίζει» να χάσεις την ευκαιρία για επανασύνδεση!


ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, αυτή η εβδομάδα αποτελεί την απόλυτη ευκαιρία, για συναισθηματική ηρεμία, για συγκατοίκηση ή για επαφές με το ερωτικό σου παρελθόν!

Τα «ΜΗ»: Πολλά επαγγελματικά προβλήματα σε κουράζουν τόσο, που δεν έχεις διάθεση για έρωτες, 1ο δεκαήμερο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ήρθε η ώρα για την επανασύνδεση 1ο δεκαήμερο! Κάνε comebackστον έρωτα σου! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις φλερτ, καυτά μηνύματα και συναντήσεις, ερωτικές ικανοποιήσεις και σιγουριά!

Τα «ΜΗ»:  Από φλερτ καλά πάμε 2ο δεκαήμερο, αλλά οι καυγάδες και οι ρήξεις δεν θα λείψουν, ούτε από τον έρωτα, ούτε από την καριέρα! 

 ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, γνωριμίες, φλερτ, συναντήσεις, αλλά και μπόλικος αισθησιασμός! 3ο δεκαήμερο, έρχονται καυτές στιγμές, ερωτική αφοσίωση, αλλά και αύξηση αυτοπεποίθησης!

Τα «ΜΗ»: Μωρέ 1ο δεκαήμερο, οκ… Να μιλήσεις με τον πρώην, αλλά μην περιμένεις και επανασύνδεση. Να τα λέμε κι αυτά!

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Άπειρο σεξ (και ποιοτικό βεβαίως-βεβαίως), αλλά και γενική ερωτική επιτυχία, με μόνο θετικές εξελίξεις, 2ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ναι θα έχεις μήνυμα από πρώην, αλλά μάλλον δεν θα εξελιχθεί όπως περιμένεις…

 

 

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επιτέλους 3ο δεκαήμερο! Αυτός ο απωθημένος έρωτας, που τόσο καιρό περιμένεις, έρχεται στην ζωή σου, με τον πιο παθιασμένο τρόπο!

Τα «ΜΗ»: Πολλά τα οικονομικά σου προβλήματα 1ο δεκαήμερο και στάσιμα τα ερωτικά σου θέματα! Προσοχή 2ο δεκαήμερο! Ρήξεις, λάθη και υπερβολές, πλήττουν την συντροφική σου ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:  2ο και 3ο δεκαήμερο, μια έκπληξη το 7ημεράκι αυτό! Αλλαγές, πραγματοποίηση ονείρων, θετικές ανατροπές και βοήθεια από φίλους! Περνάς υπέροχα!

Τα «ΜΗ»: 1ο  δεκαήμερο, αν θες πρώην, τότε ναι, αυτή η εβδομάδα, είναι η ιδανική! Διαφορετικά, τα ερωτικά σου, μόνο καυγάδες και κόντρες θα έχουν!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, ερωτικό παιχνίδι, αλλά και συναισθηματική σταθερότητα 2ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: Πω μανία με τους παλιούς έρωτες, τους απαγορευμένους, τους κρυφούς 1ο δεκαήμερο! Δεν καταλαβαίνεις ότι θα πληγωθείς; Εσύ του 3ου, δουλειά μόνο… Τουλάχιστον θα πάει καλά!  

 

  AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές, εκπλήξεις, αλλά και πισωγυρίσματα, είτε ερωτικά, είτε φιλικά θα έχεις 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, δεν θα πιστεύεις την τύχη σου! Ένα νέο, ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα ή μία συνάντηση, θα καταλήξει σε ερωτικό πάθος και μάλιστα με διάρκεια!

Τα «ΜΗ»: Ναι στο καινούργιο, ναι στην αλλαγή, ναι στο ένα βήμα μπροστά στον έρωτα! Όχι στα πισωγυρίσματα, τα νεύρα και την γκρίνια, αν δεν θες να πληγωθείς, 2ο δεκαήμερο!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Γοητεία, σεξ, πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών, αλλά και οικονομική εύνοια 2ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»:  Πολλά τα επαγγελματικά προβλήματα, αλλά και οι ερωτική ασυνεννοησία 1ο δεκαήμερο!  
ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ναι, ναι, ναι! Το μήνυμα από το ερωτικό σου παρελθόν, έρχεται 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις σεξουαλικότητα, συντροφικότητα και συναίσθημα! Νέα σχέση ή επισημοποίηση, είναι πολύ πιθανά σενάρια!

Τα «ΜΗ»: Τύχη στον έρωτα κι εσύ 2ο δεκαήμερο! Στα «Μη» μπαίνεις, για να μην το πάρεις πάνω σου και αρχίσεις τις απαιτήσεις τις παράλογες, τώρα που είσαι επιρρεπής.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,38 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις