Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 16 έως 22 Νοεμβρίου 2020

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 16 έως 22 Νοεμβρίου 2020

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

Οι προσωπικές σου ερωτικές αναλυτικές προβλέψεις σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη, από Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αν θα έχεις επανασύνδεση ή νέα σχέση αυτήν την περίοδο!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία εβδομάδα γεμάτη πάθος και καυτές στιγμές, 2ο δεκαήμερο! Μπράβο! Έτσι πρέπει να είναι η σωστή η καραντίνα!
Τα «ΜΗ»: Πολλά οικονομικά προβλήματα, αλλά και καυγάδες λόγω ζήλιας 1ο δεκαήμερο. Εσύ του 3ου, οφείλεις να είσαι ο πιο προσεκτικός. Αμέτρητα τα εμπόδια, τα λάθη, οι γκάφες και οι ρήξεις στον συντροφικό τομέα!

  

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μπορεί να νιώθεις πιεσμένος και κουρασμένος από την δουλειά, 3ο δεκαήμερο, αλλά από τα ερωτικά δεν θα έχεις παράπονο! Σε ξεκουράζουν, με συντροφικότητα, πάθος και συναίσθημα!
«Τα «ΜΗ»: Και εκεί που έχεις άπειρη εύνοια στα ερωτικά σου 1ο και 2ο δεκαήμερο, αρχίζεις τα νεύρα, τα δήθεν ψυχολογικά, τις παρασπονδίες και τους καυγάδες και τα χαλάς όλα!


ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Δυναμικότητα, αλλαγές, εκπλήξεις, αλλά και βοήθεια από φίλους, βελτιώνουν τα αισθηματικά σου και σε φέρνουν πιο κοντά στου στόχο σου, 2ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, αν περιορίσεις λίγο απαιτήσεις και υπερβολές, θα χορτάσεις κατακτήσεις, έρωτα, θαυμαστές, πάθος και έντονο συναίσθημα!
Τα «ΜΗ»: Σόρρυ 1ο δεκαήμερο, αλλά αυτή η εβδομάδα, είναι γεμάτη προβλήματα σε δουλειά και καθημερινότητα... Ο έρωτας πουθενά...

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αυτά είναι 1ο δεκαήμερο! Ερωτικές ανατροπές και εκπλήξεις, κατακτήσεις, δυνατοί έρωτες, έντονο συναίσθημα και όλα σούπερ (το λιγότερο!!!).

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, όλα καλά θα πήγαιναν στα ερωτικά σου, αν έλεγες όχι σε καυγάδες, παρορμητικές και ανώριμες συμπεριφορές και εγωκεντρισμό! Εσύ του 3ου, μακριά από το παρελθόν, την γκρίνια και την μουρμούρα! Σε κακό θα σου βγει!

 ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένα καλό νέο, ένα συναρπαστικό φλερτ ή ένα χαρμόσυνο μήνυμα, θα βελτιώσει στο έπακρο την ερωτική σου ζωή 2ο και 3ο δεκαήμερο! Άσε που μπορεί να σε ξαναπλησιάσει το παρελθόν τώρα! Ετοιμάσου!

Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου, ούτε καν μην ασχοληθείς με το παρελθόν, που τώρα ενδεχομένως επιστρέφει. Αν έχεις ήδη ταίρι, κόψε νεύρα, γκρίνιες και ξεσπάσματα! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, πες ναι στο φλερτ, στις ερωτικές επικοινωνίες και στα ευχάριστα νέα!

Τα «ΜΗ»: Και εσύ 2ο και 3ο δεκαήμερο, μια χαρά τα πας επικοινωνιακά στον έρωτα! Μέχρι που αρχίζεις τους τσακωμούς, για ζήλια και κτητικότητα! 

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αν ελαττώσεις τα νεύρα, απολαμβάνεις την πιο παθιασμένη, καυτή και ερωτική εβδομάδα 2ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, η Αφροδιτούλα μπορεί να σου δίνει γοητεία και ερωτικές ευκαιρίες, όπως τελικά δεν θα σου φερθεί τόσο καλά... Ρήξεις, λάθη, απογοητεύσεις, ακόμα και χωρισμοί, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Εσένα του 1ου, σε απασχολούν μόνο τα οικονομικά, sorry...


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έχεις άπειρες ευκαιρίες για πάθος και νέα ξεκινήματα στον έρωτα 3ο δεκαήμερο! Άσε λοιπόν το παρελθόν και τα απωθημένα, εκεί που κάθονται!

Τα «ΜΗ»: Ενώ θα μπορούσαν όλα να πηγαίνουν σούπερ στα ερωτικά σου 1ο δεκαήμερο, τα ξεσπάσματα σου και η έλλειψη ψυχραιμίας σου, τα χαλάει όλα! Εσύ του 2ου, επικεντρώσου στο επάγγελμα, διότι έρχονται πολλά προβλήματα!

 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία εβδομάδα με έρωτα κάθε μέρα, κάθε ώρα! Πάθος, αλλαγές, γοητεία, κατακτήσεις, απωθημένα που ικανοποιούνται, συναισθηματική πληρότητα! Με λίγα λόγια, όλα τέλεια 2ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: Μακριά από τα απαγορευμένα 1ο δεκαήμερο, γιατί έρχονται αποκαλύψεις που δεν σε συμφέρουν...


AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ανατροπές χαρμόσυνες, εκπλήξεις και ευχάριστες αλλαγές, 1ο δεκαήμερο! Ετοιμάσου!

Τα «ΜΗ»: Καυγάδες, ρήξεις, απανωτά προβλήματα, μέχρι και τελειωτικές καταστάσεις στις ερωτικές σου σχέσεις σε απασχολούν 2ο και 3ο δεκαήμερο. Μαζί με οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα. Ευτυχώς, οι φίλοι σου δίνουν μία σημαντική βοήθεια!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Όλα λύνονται με συζήτηση 2ο και 3ο δεκαήμερο! Με ήρεμη συζήτηση, εποικοδομητική, καυτή, ερωτική και πολλά... υποσχόμενη! Ετοιμάσου!

Τα «ΜΗ»: Όχι στα επαγγελματικά λάθη που έχουν σοβαρές συνέπειες και όχι στις ανούσιες ρήξεις στον έρωτα, 1ο δεκαήμερο!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη, αισιοδοξία, ερωτικές συζητήσεις, ερωτόλογα, φλερτ και συναρπαστικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, από το άτομο που θες, 1ο και 2ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, αυτά που σε απασχολούν κυρίως, είναι επαγγελματικο-οικονομικά ζητήματα! Ωστόσο, στον έρωτα καλό θα ήταν να αποφύγεις παιχνίδια εξουσίας και εκρήξεις ζήλιας!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,86 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.