Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 10 έως 16 Αυγούστου 2020

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 10 έως 16 Αυγούστου 2020

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!
Οι προσωπικές σου ερωτικές αναλυτικές προβλέψεις σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη, από Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αν θα έχεις επανασύνδεση ή νέα σχέση αυτήν την περίοδο!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!


 

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, κατακτήσεις, διασκέδαση και απολαμβάνεις τα δώρα του έρωτα 2ο δεκαήμερο, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές!
Τα «ΜΗ»:  1ο δεκαήμερο, το ερωτικό παρελθόν σε παρασύρει, ωστόσο προσοχή, γιατί όλα είναι ρευστά… Εσύ του 3ου, εκεί που όλα πάνε καλά στα ερωτικά σου και η τύχη είναι με το μέρος σου, εσύ αρχίζεις τα νεύρα, τα λάθη, τις καταστροφικές επιλογές και τα διαλύεις όλα!

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:  Ετοιμάσου 1ο δεκαήμερο! Το μήνυμα ή η συνάντηση που περίμενες, έρχεται αυτήν την εβδομάδα!
«Τα «ΜΗ»:
2ο δεκαήμερο, το ερωτικό παρελθόν σε πληγώνει στα ξαφνικά, γι’αυτό μείνε μακριά του! Αρκετά βαριά η ψυχολογία σου 3ο δεκαήμερο και δεν σκέφτεσαι καθαρά! Μείνε μακριά από τα παράνομα!

 ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτική σταθεροποίηση, αυτοπεποίθηση και απαλλαγή από οικονομικά προβλήματα 1ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»:
Πολλές οι ανατροπές σε επικοινωνίες και μετακινήσεις, που θα αλλάξουν τα ερωτικά σχέδια σου, 2ο δεκαήμερο… Από φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες μια χαρά 3ο δεκαήμερο, ωστόσο κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις ή και προβλήματα με φίλους, δεν θα σε αφήσουν να το χαρείς! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:  Γοητεία, ομορφιά, ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις και μόνο θετικά βήματα στον συναισθηματικό τομέα 1ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»:  Ο μεν του 2ου, βασανίζεται από τα οικονομικά, ο δε του 3ου, από τα επαγγελματικά! Από ερωτικά, μπα…

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έχεις γοητεία, τύχη, εύνοια σε κάθε τομέα, αλλά ιδίως στα ερωτικά 3ο δεκαήμερο! Προσοχή μόνο στις μετακινήσεις σου, γιατί μπορεί κάποιες αναποδιές να σε αποσυντονίσουν, από τα ερωτικά σου ζητήματα!
Τα «ΜΗ»: 
Ένας απωθημένος έρωτας σε απασχολεί 1ο δεκαήμερο… Μην ξοδεύεις φαιά ουσία… Εσύ του 2ου, πολλά νεύρα και προκαλείς κόντρες από το πουθενά! Συγκρατήσου!

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για ευχάριστες αλλαγές, εκπλήξεις, αλλά και έναν έρωτα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!
Τα «ΜΗ»: 
Άσε τους παράνομους έρωτες και τα ερωτικά μυστικά 2ο δεκαήμερο, γιατί έρχονται αποκαλύψεις! 3ο δεκαήμερο, μακριά από τοξικούς έρωτες, αλλά και από τα οικονομικά έξοδα. Δύσκολη η εβδομάδα…

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέες γνωριμίες, αλλαγές και επίτευξη μεγάλων ερωτικών στόχων θα έχεις 2ο δεκαήμερο, αρκεί μόνο να μην προκαλείς καυγάδες!
Τα «ΜΗ»:  Τα επαγγελματικά σε απασχολούν 1ο δεκαήμερο ή απλά πρακτικά ζητήματα. Ο έρωτας ωστόσο, χαρακτηρίζεται από ψυχρότητα! 3ο δεκαήμερο, τα πάνω κάτω έρχονται στην συντροφική ζωή και κυρίως λόγω της δικής σου λάθος συμπεριφοράς!  

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:  Τύχη, ταξίδια, έρωτας, φλερτ, χαρμόσυνα νέα και αισιοδοξία 1ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, πολλά τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και οι αναποδιές στην δουλειά... Ερωτικές εξελίξεις, δεν έχεις…  

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Στο κρεβάτι σου και στο πορτοφόλι σου, όλα πάνε σούπερ 1ο δεκαήμερο! Απόλαυσε το! Εσύ του 2ου, χορταίνεις φλερτ, τύχη, χαρούμενες στιγμές και ευχάριστα μηνύματα! Προσοχή μόνο στις απροσεξίες σε μετακινήσεις!
Τα «ΜΗ»:  Όλα τέλεια πάνε στα ερωτικά σου 3ο δεκαήμερο. Γιατί τότε μπλέκεσαι σε λάθος έρωτες που σε πληγώνουν ή πληγώνεις εσύ λόγω εγωισμού και έπαρσης!

 

 

 

 

 

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέα όμορφη σχέση ή ενίσχυση της ήδη υπάρχουσας με συναίσθημα και ρομαντισμό θα έχεις, 1ο δεκαήμερο!  
Τα «ΜΗ»: Οικονομικά προβλήματα 2ο δεκαήμερο και οικογενειακά προβλήματα 3ο δεκαήμερο. Στα ερωτικά, δεν έρχονται εξελίξεις, έρχονται όμως καυγάδες και για το 2ο και για το 3ο δεκαήμερο.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μπορεί επικοινωνιακά να μην «το΄χεις» αυτές τις μέρες, αλλά οι πλανήτες σου προσφέρουν μόνο εύνοια, ιδίως στην συντροφική ζωή 3ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»:  Τα επαγγελματικά μόνο σε απασχολούν 1ο δεκαήμερο ή πρακτικά θέματα της καθημερινότητας! Εσύ του 2ου, συγκράτησε τα νεύρα σου, γιατί όλα μπορούν να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή!

 

 

 

 

 

 

ΙΧΘΥΣ

 

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις την πιο ερωτική εβδομάδα! Τα έχεις όλα! Επιτυχία, εύνοια, θαυμαστές, χαρά και διασκέδαση!
Τα «ΜΗ»:
Τα επαγγελματικά σε απασχολούν 2ο και 3ο δεκαήμερο. Τα ερωτικά σου, ωστόσο βαλτώνουν. Έστω και προσωρινά!

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,25 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.