Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 9 έως 15 Δεκεμβρίου 2019

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 9 έως 15 Δεκεμβρίου 2019

Καλή Εβδομάδα σεόλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

Οι προσωπικές σου ερωτικές αναλυτικές προβλέψεις σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη, από Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αν θα έχεις επανασύνδεση ή νέα σχέση αυτήν την περίοδο!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!

 

 

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αν περιορίσεις λάθη και υπερβολές στα επαγγελματικά, τότε μπορείς να απολαύσεις χαρμόσυνες ερωτικές επικοινωνίες και μετακινήσεις, όπως και πολλές νέες γνωριμίες και φλερτ βεβαίως-βεβαίως, 1ο δεκαήμερο!  
Τα «ΜΗ»: Εσύ πάλι του 2ου και του 3ου, τα ερωτικά τα βλέπεις με κιάλια και αν! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά, διότι έρχονται δυσκολίες…   
ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη στο έπακρο και μάλιστα στα ξαφνικά 1ο δεκαήμερο! Πάθος, ταξίδι, διασκέδαση, γνωριμία, ερωτικός στόχων εκπληρωμένος, νέα σχέση, ερωτική έκπληξη! Τι άλλο θες πια! Εσύ του 2ου, επίσης πραγματοποιείς μία μεγάλη ερωτική ουσιαστική επιθυμία, μέσα από μία επικοινωνία ή συνάντηση, αρκεί να παραμείνεις προσγειωμένος!
 Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις σεξ, συναίσθημα, τύχη και χρήμα! Γιατί όμως είναι στα «Μη»; Μάλλον γιατί καταχράσαι την τύχη σου και οι απαιτήσεις σου είναι υπερβολικές, ίσως και παράλογες!  

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία συζήτηση, μία συνάντηση, ένα μήνυμα, σε απαλλάσσει από τα προβλήματα της συντροφικής ζωής και επιτέλους είσαι έτοιμος –και απόλυτα χαμογελαστός- για δράση, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, με γεμάτες… τσέπες, αποφασίζεις να γεμίσεις και το κρεβάτι σου, με καυτές στιγμές!
 Τα «ΜΗ»: Ολόγιομο Φεγγάρι δικό σου 2ο δεκαήμερο και με έναν Ποσειδώνα να βάζει τρικλοποδιές, οι απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, είναι αναπόφευκτες…ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη και μάλιστα ξαφνική 1ο και 2ο δεκαήμερο, για κάθε σου ερωτική υπόθεση! Ξέχα τα παλιά λοιπόν και μην κάνεις τα ίδια λάθη! Η εβδομάδα αναμένεται συναρπαστική!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, το σεξ και το πάθος καλά κρατεί! Το ίδιο και οι καυγάδες όμως... 


ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, ερωτικές χαρούλες και επιτυχίες, γνωριμίες και συναισθηματική ανανέωση 1ο δεκαήμερο! Άντε γιατί καιρό είχες!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μάλλον τα φιλικά σου πρέπει να κοιτάξεις που έρχονται καυγαδάκια και όχι τα ερωτικά! Εσύ του 3ου μπορεί να έχεις ομορφύνει επικίνδυνα, αλλά τελικά σε τρώει η δουλειά...ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, μόνο χαμόγελα! Γλέντι, έρωτας, πάθος, ρομαντισμός, εκπλήξεις και μία μεγάλη ερωτική επιθυμία που πραγματοποιείται! Το μόνο που θέλω, είναι να παραμένεις σοβαρός... Όχι επιπολαιότητες...
 Τα «ΜΗ»: Πάθος και συναίσθημα απολαμβάνεις και εσύ 3ο δεκαήμερο, αλλά χάνεις το παιχνίδι, λόγω εγωισμού και υπερβολικών απαιτήσεων.

 ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Άσε το παρελθόν 1ο δεκαήμερο! Αυτή η εβδομάδα, θα σου φέρει κάτι νέο συναρπαστικό! Να αναμένεις... μήνυμα!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, το κόλλημα σου με τον πρώην, πάλι δάκρυα θα φέρει... Στο λέω, μην ξανακυλήσεις...


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη, μηνύματα, νέα, γνωριμίες, καλοπέραση, στόχοι, ερωτική ανανέωση 1ο και 2ο δεκαήμερο! Θα το κάψουμε κυρ Στέφανε!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο όλα καλά για τα ερωτικά σου! Πάθος και συναίσθημα φουλ! Στα “Μη” σε βάζω γιατί μάλλον το τερματίζεις με τις απαιτήσεις σου και χάνεις την εύνοια...

 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πω,πω,πω! Αυτή η επικοινωνιακή σου γοητεία 1ο δεκαήμερο! Κερδίζεις αυτό που θες ερωτικά επιτέλους και δέχεσαι ένα χαρμόσυνο μήνυμα! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για μία εβδομάδα γεμάτη φράγκα και καυτές στιγμές!
Τα «ΜΗ»: Δύσκολα τα πράγματα 2ο δεκαήμερο για τον συντροφικό τομέα... Απογοητεύσεις και καυγάδες!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η εβδομάδα της πραγματοποίησης ενός μεγάλου ερωτικού ονείρου ή στόχου, είναι εδώ 1ο και 2ο δεκαήμερο! Η εύνοια είναι δεδομένη, αρκεί και εσύ να παραμείνεις σοβαρός και ώριμος!
Τα «ΜΗ»: Εσύ 3ο, πάλι καίγεσαι από μοιραίους λάθος έρωτες... Μάντεψε ποιος θα πληγωθεί πάλι...
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ναι 1ο δεκαήμερο, ναι! Ένα μεγάλο πρόβλημα που είχες στα ερωτικά σου τελειώνει και ταυτόχρονα εσύ πετυχαίνεις ένα μεγάλο συναισθηματικό σου στόχο!
 Τα «ΜΗ»: Λάθη και γκάφες στα ερωτικά σου 2ο δεκαήμερο και εσύ του 3ου, απαγορευμένες παρασκηνιακές αγάπες, που όπως πάντα σε πληγώνουν!ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη ξαφνική και εύνοια ανέλπιστη στα ερωτικά 1ο δεκαήμερο! Τέλεια εβδομάδα! Και εσύ του 2ου, απολαμβάνεις πάθος, συναίσθημα και χαρές από επαφές και συναντήσεις, αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείς πάλι, σε κανέναν παλιό έρωτα, γιατί το δάκρυ θα είναι σίγουρο!
Τα «ΜΗ»:3ο δεκαήμερο ναι στις καυτές επικοινωνίες και στιγμές, όχι στις απαιτήσεις και τις λάθος επιλογές!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,1 βαθμολογία
10 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.