Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 27 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 27 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

Οι προσωπικές σου ερωτικές αναλυτικές προβλέψεις σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη, από Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αν θα έχεις επανασύνδεση ή νέα σχέση αυτήν την περίοδο!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!

 
ΚΡΙΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέα ξεκινήματα, νέες γνωριμίες, εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις στα φιλικά, αλλά και στα ερωτικά 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, «ψήνεσαι» για μοιραίους, παρασκηνιακούς, καυτούς έρωτες και θα τους έχεις (αχ) !
Τα
  «ΜΗ»: Καλύτερα να προσέχεις πριν πατήσεις «Αποστολή» ή πριν αρχίσεις τα ανέμελα ραντεβού 2ο δεκαήμερο. Μαντάρα τα κάνεις σε επικοινωνίες και μετακινήσεις… 


ΤΑΥΡΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για εκπλήξεις, ανέλπιστα χαρμόσυνα ερωτικά γεγονότα, πάθος, συναίσθημα και εκπλήρωση ερωτικών στόχων και ονείρων και μάλιστα με την βοήθεια των φίλων σου!
Τα  «ΜΗ»: Δουλειά μόνο 1ο δεκαήμερο… «Αγάπη μόνο», από την επόμενη εβδομάδα (και αν…)!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη, μετακινήσεις, φλερτ, γνωριμίες, ταξίδια και ανεμελιά τέρμα, 1ο δεκαήμερο! Ε μα πια! Καιρός ήταν!
Τα
  «ΜΗ»: Απογοητεύσεις, πόνος, καυγάδες, ανατροπές σε έρωτα και επαγγελματικά 2ο δεκαήμερο, συνέπειες δικών σου λαθών!Εσύ του 3ου το ρίχνεις στην δουλειά και καλά κάνεις, αφού επιτέλους όλα διορθώνονται στην καριέρα!  


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο ετοιμάσου, για καυτό φλερτ, ερωτικές συναντήσεις, συναισθηματική τύχη, παθιασμένες στιγμές και τρυφερές ρομαντικές επαφές! Όλα σούπερ!
Τα  «ΜΗ»: 1ο κομπλέ και εσύ, απλά για να ευχαριστηθείς την σεξουαλική εύνοια που έχεις, στο έπακρο, τακτοποίησε πρώτα τα οικονομικά που σε πνίγουν!
 
 
ΛΕΩΝ

Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Συντροφικότητα στα καλύτερα της 1ο δεκαήμερο! Έρχεσαι πιο κοντά με το άτομο της καρδιάς σου, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι! Εσύ του 3ου, χορταίνεις σεξουαλικές συναντήσεις και παθιασμένες στιγμές! Και έχεις και χρήμα! Να τα λέμε κι αυτά!
Τα
  «ΜΗ»: 2ο το ξέρουμε ότι είσαι πειρασμός και έχεις όλα τα θύματα της γοητείας σου, στα πόδια σου… Μήπως όμως καβαλάς το καλάμι και στο τέλος προσγειώνεσαι απότομα;


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Σεξ, πάθος, συντροφικότητα και φουλ συναίσθημα… Ετοιμάσου για συναρπαστικές ερωτικές στιγμές 3ο δεκαήμερο, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι!  
Τα  «ΜΗ»: 2ο, τόσο καιρό στα λεω και εσύ δεν… Ετοιμάσου για την πιο απότομη προσγείωση στην συντροφική σου ζωή… Ψέματα και εξαπατήσεις αποκαλύπτονται, καυγάδες δημιουργούνται και προσδοκίες ναυαγούν… Εσύ του 1ου, δουλειά μπόλικη, αλλά και ομορφιά!ΖΥΓΟΣ

Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Επιτέλους 1ο δεκαήμερο! Απολαμβάνεις έρωτα, διασκεδάσεις, κατακτήσεις και απόλυτα παθιασμένες και ρομαντικές στιγμές! Λάμπεις και ο έρωτας στο προσκήνιο!
Τα
  «ΜΗ»: Πρόσεχε τι λες και πως το λες και που το λες και πότε το λες 2ο δεκαήμερο, γιατί αναμένονται παρεξηγήσεις και καυγάδες!  3ο από ερωτικές εξελίξεις δεν έχω κάτι! Έχω όμως για σένα, σέξι εμφάνιση, όπως και επαγγελματικο-οικονομική εύνοια!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα
  «ΠΡΕΠΕΙ»: Η απόλυτα ερωτική εβδομάδα είναι εδώ 2ο και 3ο δεκαήμερο! Με πάθος, επιτυχίες και ρομαντισμό! Απολαμβάνεις τον έρωτα λέμε!  
Τα
  «ΜΗ»: Από ερωτικές εξελίξεις δεν σου έχω κάτι 1ο δεκαήμερο, εκτός αν είσαι από αυτούς που ασχολούνται με το παρελθόν. Ναι, ο πρώην, δίνει το στίγμα του! 

 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Μηνυματάκια, τηλεφωνηματάκια, ραντεβουδάκια, όμορφες ειδήσεις και νέες γνωριμίες 1ο δεκαήμερο!
 Τα  «ΜΗ»: Όχι στα ψέματα, όχι στην εξιδανίκευση, όχι στα νεύρα, όχι στην γκρίνια και όχι στο ερωτικό παρελθόν 2ο δεκαήμερο… Χαμένος θα βγεις… Εσύ πάλι του 3ου, μπορείς να ρίξεις ένα σεξάκι με τον πρώην, αλλά μην περιμένεις και μέλλον απαραίτητα! 

AΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Πες ναι στην ερωτική επικοινωνία 2ο και 3ο δεκαήμερο! Αφού σε περιμένουν ρομαντικά, αλλά και παθιάρικα μηνύματα, όπως και καυτές συναντήσεις ή γνωριμίες!
 Τα
  «ΜΗ»: Τα λεφτά σε νοιάζουν 1ο δεκαήμερο, αυτήν την εβδομάδα, παρά ο έρωτας! Ωστόσο, θα υπάρξουν και στιγμές αισθησιασμού, οπότε κομπλέ! 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Γενική η εύνοια 1ο δεκαήμερο, αλλά ακόμα περισσότερο ερωτική! Πετυχαίνεις επιτέλους, έναν μεγάλο σου ερωτικό στόχο! Εσύ του 3ου, εκτός από ένα γεμάτο πορτοφόλι, έχεις και ένα γεμάτο κρεβάτι, με αισθησιακές και παθιασμένες στιγμές!
Τα
  «ΜΗ»: Να σου πω 2ο… Άσε τα ερωτικά… Τα φιλικά σε καίνε τώρα, γιατί μάλλον πάλι στηρίχτηκες στα λάθος άτομα!ΙΧΘΥΣ

Τα
  «ΠΡΕΠΕΙ»: Είσαι σέξι, είσαι ερωτικά τυχερός και ευνοημένος, απολαμβάνεις ερωτικές καυτές στιγμές, έχεις χρήμα και εκπληρώνεις συναισθηματικές βαθιές επιθυμίες, 3ο δεκάημερο! Τι άλλο θες!
Τα  «ΜΗ»: 2ο, τόσο καιρό στα λέω, αλλά εσύ τον χαβά σου! Εξιδανικεύεις, ξεγελάς κόσμο αλλά και εσένα, φαντάζεσαι σχέσεις και υποθέτεις πράγματα, με αποτέλεσμα τώρα και να τσακωθείς και να απογοητευτείς! Εσύ του 1ου αποφασίζεις να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο, αφού η εβδομάδα είναι ιδανική, για συναισθηματική και ψυχική… τακτοποίηση!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.