Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 11 έως 17 Νοεμβρίου 2019

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 11 έως 17 Νοεμβρίου 2019

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

Οι προσωπικές σου ερωτικές αναλυτικές προβλέψεις σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη, από Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αν θα έχεις επανασύνδεση ή νέα σχέση αυτήν την περίοδο!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έλα βρε «τούμπανο» 3Ο δεκαήμερο! Όχι απλά ξεχειλίζεις από πάθος, γοητεία και θέληση, αλλά ταυτόχρονα πετυχαίνεις ακριβώς αυτό ακριβώς που επιθυμείς στην συντροφική ζωή, με τον πιο αχ-βαχ (youknowwhatImean) τρόπο!  
Τα «ΜΗ»:Σεξάκι με πρώην βλέπω 2ο δεκαήμερο και απαλλαγμένος από οικονομικό πονοκέφαλο… Μπορείς λοιπόν να σταματήσεις την γκρίνια, την κτητικότητα και τις υπερβολικές απαιτήσεις; Εσύ του 1ου, ώρα για οικονομικό προγραμματισμό! Οι έρωτες nextweek!
ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επανασύνδεση στο τσεπάκι έχεις 2ο δεκαήμερο και αν έχεις ήδη το άλλο σου μισό, λύνετε μαζί όλα τα παρελθοντικά προβλήματα, μια και καλή! Εσύ του 3ου ζεις τον απόλυτο καυτό έρωτα και μάλιστα με τον λογαριασμό τραπέζης, πιο γεμάτο από ποτέ!
Τα «ΜΗ»:Χωρίς πολλές εξελίξεις η εβδομάδα 1ο δεκαήμερο, αλλά με κάποιες ανατροπούλες ωστόσο, που θα σε «χαλάσουν»!ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Από Έρωτα δεν σου επιτρέπω να έχεις παράπονο 3ο δεκαήμερο! Τύχη, πάθος, γοητεία, κατακτήσεις, πραγματοποίηση επιθυμιών και στόχων και μάλιστα με τον πιο funnyτρόπο! Γλέντα το και τρέλανε μας!
Τα «ΜΗ»:Ψέματα στον εαυτό σου ή στους άλλους 2ο δεκαήμερο; Όπως και να ‘χει, η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια και ο χαμένος είσαι εσύ… Εσύ του 2ου, δεν ξέρεις τι θες, που βρίσκεσαι και τι σου γίνεται… Δεν πειράζει! Την επόμενη εβδομάδα θα «ισιώσεις»!ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Επανασυνδέσεις, λύσεις, κατακτήσεις, διασκέδαση, λάμψη και ερωτική τύχη που ήρθε για να μείνει 2ο δεκαήμερο! Δεν θέλω ούτε μισό παράπονο! Εσύ του 3ου, γοητεύεις, σαγηνεύεις, εκμεταλλεύεσαι την τύχη σου και ζεις το απόλυτο πάθος και τον μεγάλο έρωτα!
Τα «ΜΗ»: Τα φιλικά σου, συνεχίζουν να σε τρελαίνουν με τις ανατροπές τους 1Ο δεκαήμερο… Που μυαλό για έρωτα, μετά;


ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένα μήνυμα, μία είδηση, μία συζήτηση ή μία συνάντηση, θα σου δώσει ακριβώς αυτό που θες στον έρωτα 3Ο δεκαήμερο! Περίμενε και θα δεις!
Τα «ΜΗ»: 1Ο και 2ο δεκαήμερο… Άσε τα ερωτικά! Κοίτα τα επαγγελματικά σου, που σε πιέζουν, όσο ποτέ!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένα μήνυμα ή μία συνάντηση με το ερωτικό σου παρελθόν 2ο δεκαήμερο, σου αλλάζει όλα τα δεδομένα! Μήπως η επανασύνδεση, είναι πολύ κοντά; Μήπως όμως πάλι τα κάνεις μαντάρα, γιατί παραμυθιάσεζαι υπερβολικά;Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις παθιασμένες και καυτές συναντήσεις… Πάρε βιταμίνες (κλείνω ματάκι…)!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου, συνέχισε την προσπάθεια σου για θετικές αλλαγές! Μπορεί τα αποτελέσματα, να μην φανούν από τώρα, όμως κοίτα να δεις, που οι προσπάθειες σου, θα πιάσουν τόπο την επόμενη εβδομάδα!


ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Δύναμη, γοητεία, θάρρος, πάθος, αποφασιστικότητα και όλα αυτά σε μία κούτα… τύχης! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό 3Ο δεκαήμερο; Αυτό που εδώ και καιρό περιμένεις στα ερωτικά σου να γίνει, απλά θα συμβεί! Μπράβο!
Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, σκούρα τα πράγματα στα οικονομικά… Ευτυχώς που υπάρχει και το σεξ και ξεδίνεις! Από άλλου είδους ερωτικές εξελίξεις…, μπα…


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:
Επανασύνδεση, λύσεις, πραγματοποίηση επιθυμιών και κυρίως εκπλήρωση ονείρων που θα έρθει για να μείνει 2ο δεκαήμερο! Τα ερωτικά σου, στα καλύτερα σου 3ο δεκαήμερο! Με πάθος, σεξουαλικότητα και γοητεία! Α! Και το πορτοφολάκι γεμάτο, ε;  
Τα «ΜΗ»:
Όλα καλά θα σου έλεγα 1ο δεκαήμερο, αλλά δεν θα στο πω, γιατί τα νεύρα σου, τα χαλάνε όλα!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έτοιμος για αλλαγή στα ερωτικά σου 3Ο δεκαήμερο, ακριβώς έτσι όπως γουστάρεις; Ναι, ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα το όνειρο!
Τα «ΜΗ»: Ψέματα, ψευδαισθήσεις, εξιδανικεύσεις, απογοητεύσεις 2ο δεκαήμερο… Δεν ξέρω αν είμαι εγώ πιο γραφική που στα λέω ή εσύ που συνεχίζεις να την «πατάς»! Εσύ το 1ου, χαρά και εργασία… Από έρωτα, τσου!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτικές και φιλικές επανασυνδέσεις έρχονται 2ο δεκαήμερο! Ή μήπως ένας φίλος, σε βοηθά να ξαναέρθεις κοντά με την πρώην σου αγάπη; Χμμ… Όπως και να ‘χει, εσύ «το ΄χεις»! 3ο δεκαήμερο, επιτέλους! Σπας ταμπού και κουτάκια, μεταμορφώνεσαι και ζεις με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, το καυτό πάθος του έρωτα!
Τα «ΜΗ»: Φλερτάρεις, παίζεις, το γλεντάς 1ο δεκαήμερο, αλλά καμία ουσιαστική εξέλιξη… Δεν πειράζει! Υπομονή για nextweek!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη όσο κανείς, δυναμικότητα, τόλμη (και γοητεία), ευκαιρίες και όλα πάνε, όπως ούτε καν φανταζόσουν στον έρωτα 3ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Άσε το παρελθόν εκεί που κάθεται 1ο και 2ο δεκαήμερο… Μην σε ξεσηκώνουν αυτά που λέγονται για τον Ανάδρομο… Θα προσγειωθείς απότομα!


ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ώπα! Να τα μας! Συναντήσεις, συζητήσεις και πάρε-δώσε με πρώην βλέπω 2ο δεκαήμερο! Συνέχισε! Σε καλό θα σου βγει, αγάπη μου, αρκεί να μην στηριχτείς πάλι σε μεγάλα λόγια! Εσύ του 3ου να είσαι σε ετοιμότητα! Έρχεται το παθιασμένο μήνυμα (ή συνάντηση) ever! Πιο σέξι εβδομάδα, δεν γίνεται!
Τα «ΜΗ»:Εσύ του 1ου, άσε τα ερωτικά και επικεντρώσου σε αυτά που λες… Σταμάτα τα κουτσομπολιά, γιατί θα βγεις χαμένος!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,12 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.