Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 5-11 Απριλίου 2021

Τα ζώδια της εβδομάδας 5-11 Απριλίου 2021 από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 για να μιλήσεις μαζί του! 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 5-11 Απριλίου 2021

Κριός

Η εβδομάδα φέρνει αρκετή δραστηριότητα αλλά και πολλές έγνοιες για τους περισσότερους από εσάς. Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερη περίοδο που θα καθορίσει τις μελλοντικές εξελίξεις στον τομέα αυτόν. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και κάντε έναν καλύτερο προγραμματισμό για το άμεσο μέλλον. Επαγγελματικά βρίσκεστε κοντά σε νέες προτάσεις και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιδιώξεις και στις εντυπώσεις. Αισθηματικά υποστηρίξτε τις αλλαγές εκείνες που σας επιτρέπουν να είστε αισιόδοξοι.Άνοιξη 2021 Προσωπικές Προβλέψεις για σένα από τον πιο διάστημο αστρολόγο της χώρας! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754!

 

Ταύρος

Eίναι σκόπιμο να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας και να αποφύγετε ενέργειες  που δεν βελτιώνουν τα θέματα που σας απασχολούν. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, ακόμα και σε εκείνους που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας. Οι επιδιώξεις σας μπορούν να είναι ρεαλιστικές γιατί έτσι βρίσκετε τρόπο να τις πραγματοποιήσετε ή να τις ενεργοποιήσετε. Αισθηματικά είστε περισσότερο αισιόδοξοι τώρα και αυτό συμβάλλει θετικά στην ψυχολογία σας. Στα οικονομικά σας υπάρχει πιθανότητα να έχετε εξελίξεις που θα υποστηρίξουν την αισιοδοξία και τη συνέχεια των σοβαρών προσπαθειών που καταβάλλετε.Άνοιξη 2021 Προσωπικές Προβλέψεις για σένα από τον πιο διάστημο αστρολόγο της χώρας! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754!


Δίδυμοι

Η εβδομάδα φέρνει την πιθανότητα να δεχτείτε προτάσεις για συνεργασία. Εξετάστε πολύ προσεκτικά τη σημασία και τις αλλαγές που φέρνει στη ζωή σας μια τέτοια προοπτική. Ας μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και δώστε κάποια περιθώρια χρόνου ώστε να ωριμάσουν και οι συνθήκες ή να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες, καθώς οι τωρινές δυσκολίες στην εργασία σας κάνουν πιο επιρρεπείς σε αποφάσεις που θεωρητικά είναι καλές, αλλά πρακτικά απέχουν αρκετά από το ζητούμενο. Το σπίτι σαν χώρος και σαν καταφύγιο σας εμπνέει περισσότερο από άλλες φορές γι αυτό φροντίστε να νιώθετε άνετα στο σχετικό περιβάλλον, κάνοντας και τις απαραίτητες αλλαγές που έχετε σκεφτεί.Άνοιξη 2021 Προσωπικές Προβλέψεις για σένα από τον πιο διάστημο αστρολόγο της χώρας! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754!


Καρκίνος

Προσπαθήστε να αγαπήσετε λίγο περισσότερο την εργασία σας, οργανώστε το χρόνο σας κατάλληλα και φροντίστε να αναλάβετε κάποιες ευθύνες που η ολοκλήρωσή τους σας βοηθά να νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά.  Μια πρόσκαιρη οικονομική βελτίωση, ή μια καλή προοπτική σε αυτόν τον τομέα θα βασιστεί σε προϋποθέσεις της καλής προετοιμασίας. Πολλοί θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα θέματα, ή τα προβλήματα κάποιου αγαπημένου ανθρώπου, αλλά φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Οι γονείς φανείτε υπομονετικοί με τη συμπεριφορά ενός παιδιού και λάβετε υπόψη τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείτε να εκπληρώσει τα μαθητικά ή άλλα του καθήκοντα.Άνοιξη 2021 Προσωπικές Προβλέψεις για σένα από τον πιο διάστημο αστρολόγο της χώρας! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754!


Λέων

Φανείτε διπλωμάτες στα επαγγελματικά και οικογενειακά σας ζητήματα. Έτσι θα καταφέρετε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας ταλαιπωρούν και σας προβληματίζουν. Η οργάνωση και η επιλογή της καλής στιγμής για δράση είναι ένα πλεονέκτημα το οποίο δεν πρέπει να το αφήσετε ανεκμετάλλευτο. Αισθηματικά, η κατάσταση φαίνεται να βελτιώνεται και καλό θα ήταν να υποστηρίξετε κάποιες αλλαγές, ή να απαλλαγείτε από αγκυλώσεις του παρελθόντος που πια δεν σας εξυπηρετούν. Οικονομικά δείτε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε υποθέσεις τρίτων που δεν σας αφορούν.Άνοιξη 2021 Προσωπικές Προβλέψεις για σένα από τον πιο διάστημο αστρολόγο της χώρας! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754!


Παρθένος

Αρκετά θετικές είναι οι προοπτικές για τη διευθέτηση επαγγελματικών και οικογενειακών δυσκολιών. Ασχοληθείτε συστηματικά με τη βελτίωση κάποιων σχέσεων και δεχτείτε την πραγματικότητα που τις καθορίζει. Είναι ευκαιρία τώρα που αυξάνονται τα επαγγελματικά σας καθήκοντα να απομακρυνθείτε αγόγγυστα από τοξικές συναναστροφές, ή από μια αδράνεια που επηρέαζε την φυσική και συναισθηματική σας κατάσταση. Όπου δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, σκεφτείτε δημιουργικά και λειτουργήστε λίγο ανορθόδοξα. Οικονομικά κάποιες υποχρεώσεις είναι πιεστικές, αλλά κάποιες άλλες τακτοποιούνται.Άνοιξη 2021 Προσωπικές Προβλέψεις για σένα από τον πιο διάστημο αστρολόγο της χώρας! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754!


Ζυγός

Προσπαθήστε να προωθήσετε τις ιδέες σας και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να αρχίστε μια συνεργασία, ή να κάνετε μια συμφωνία που θα συνέβαλε στη βελτίωση κάποιων από τις συνθήκες που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας. Η σχέση με κάποιον άνθρωπο περνά σε καλύτερο επίπεδο, αλλά χρειάζεται για λίγο ακόμη να διαφυλάξετε τις προσωπικές σας αδυναμίες. Η οικογένεια αποκτά βαρύνουσα σημασία για εσάς αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να βελτιώσετε τα ζητήματα που σχετίζονται με αυτήν.  Κάποιοι τολμηροί από εσάς, φροντίστε να μην εκθέτετε τον εαυτό σας σε κινδύνους.Άνοιξη 2021 Προσωπικές Προβλέψεις για σένα από τον πιο διάστημο αστρολόγο της χώρας! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754!

 

Σκορπιός

Παρόλες τις αντιξοότητες και το κλίμα της εποχής, οι ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, ή έστω να τα αναδιαμορφώσετε δεν θα λείψουν. Είναι σκόπιμο να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας σε περιουσιακά θέματα ή χρήματα που πιστεύετε ότι σας οφείλουν οι δικοί σας. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις όμως χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή και καλύτερη διαχείριση. Στον ελεύθερο χρόνο σας φροντίστε να κάνετε ότι σας ξεκουράζει και σας βοηθά να διατηρείτε την καλή φυσική σας κατάσταση. Αισθηματικά, κάθε εγωισμός θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.Άνοιξη 2021 Προσωπικές Προβλέψεις για σένα από τον πιο διάστημο αστρολόγο της χώρας! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754!


Τοξότης

Η λέξη κλειδί αυτήν την περίοδο για σας είναι η ‘οργάνωση». Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη όσο μικρό και παροδικό και αν σας φαίνεται αυτό. Είναι η εβδομάδα που ο εκνευρισμός και η κούραση δεν είναι καλή σύμβουλοι καθώς διασπούν την προσοχή σας και επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Κάτι που δείχνει σημαντική βελτίωση είναι τα αισθηματικά  και οι σχέσεις με αγαπημένους ανθρώπους. Μπορείτε τώρα να συζητήσετε άφοβα κάθε θέμα που σας απασχολεί  με τον σύντροφό σας και να πάρετε κάποιες αποφάσεις από κοινού. Οικονομικά ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις και μην δημιουργείτε περιττές καινούριες.Άνοιξη 2021 Προσωπικές Προβλέψεις για σένα από τον πιο διάστημο αστρολόγο της χώρας! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754!


Αιγόκερως

Κάποιες δυσκολίες σχετικά με κάποιον αγαπημένο άνθρωπο θα σας ταλαιπωρήσουν και είναι σκόπιμο να τις αντιμετωπίσετε με υπομονή και κατανόηση. Γενικά αποφύγετε τις όποιες αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις στα αισθηματικά σας αν δεν θέλετε να κινδυνέψετε να μείνετε μόνοι σε αυτό το δύσκολο διάστημα που διανύουμε. Κάποιοι συνειδητοποιείτε ότι ο χρόνος που περνά αναξιοποίητος σας δημιουργεί πρόσθετο άγχος, αλλά αυτό φαίνεται ότι μπορείτε να το διαχειριστείτε καλύτερα με ότι καλύπτει κάποιες από τις ανάγκες σας. Δώστε σημασία σε ότι μπορεί να εξελιχθεί και να σας βοηθήσει στις υποχρεώσεις σας.Άνοιξη 2021 Προσωπικές Προβλέψεις για σένα από τον πιο διάστημο αστρολόγο της χώρας! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754!


Υδροχόος

Κάποιες δυσκολίες σας προβληματίζουν αλλά δεν λείπουν οι διέξοδοι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μιαν άκρη στα προβλήματά σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε αισιόδοξοι όμως, να μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό και να προφυλάσσετε την υγεία σας από τους κινδύνους της εποχής, την κόπωση και το άγχος. Άλλοι στον οικογενειακό και άλλοι στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες μάχες. Φανείτε επίμονοι αλλά ρεαλιστές και αποφύγετε αντιθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά μόνο οξύνουν την κατάσταση που σας ταλαιπωρεί.Άνοιξη 2021 Προσωπικές Προβλέψεις για σένα από τον πιο διάστημο αστρολόγο της χώρας! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754!


Ιχθύες

Για να ωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που διαφαίνονται στην εργασία και στους άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, χρειάζεται να έχετε σωστή κρίση και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε την απαιτούμενη δράση.  Δουλέψτε αποτελεσματικά, έστω και αν αυτό σημαίνει περισσότερη κούραση  και περισσότερη αφοσίωση σε έναν σκοπό.  Οργανώστε το χρόνο σας, μην ξοδεύετε άσκοπα την ενέργειά σας και μη συζητάτε τα σχέδιά σας με ακατάλληλους ακροατές.  Προσέχετε τις εκφράσεις σας και σε ποιους απευθύνεστε και μην αθετείτε μια υπόσχεσή σας απέναντι στα παιδιά, ή σε κάποιον άνθρωπο που βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση από τη δική σας.Άνοιξη 2021 Προσωπικές Προβλέψεις για σένα από τον πιο διάστημο αστρολόγο της χώρας! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,42 βαθμολογία
12 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.